TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2012/1013

Postautor: bigbird » 15 lutego 2013, 16:52

szunaj67 pisze:Ta wojenka jest tak naprawdę nikomu niepotrzebna. Każdy ma swoje za uszami.

szunaj67 pisze:Czy o to chodzi w kibicowaniu???
Ludzie ogarnijcie się może trochę i szanujcie nie tylko siebie ale także kibiców drużyn przeciwnych.

Święte słowa!!!

Ludzie, nauczcie się w końcu kulturalnego kibicowania i szacunku do siebie. Bo to co czytam ostatnimi tygodniami na tym forum jest po prostu obrzydliwe. CCC i Wisła są równie winne tej sytuacji i zaakceptujcie to w końcu! Przecież zawsze w takich przypadkach obie strony mają trochę racji i trochę winy. W tym przypadku wcale nie jest inaczej.

A z transparentami pt. “wykopmy chamstwo z naszej hali” to grubo przesadziliście. To jest obrzydliwa prowokacja. Jeśli nie chcecie stracić honoru w oczach kibiców z całej Polski to zmieńcie ten transparent i zastąpcie ten tekst czymś kulturalniejszym. A “kibolski klimat”? Czy naprawdę tego chcecie? To jest chore! Mam nadzieję że to tylko zrobiliście zwykłą literówkę pisząc “kibicowski”. Wiślacy, macie reputację za świetny, “kibicowski” klimat – nie niszczcie tego teraz!

Liquidor pisze:Widzisz tylko roznica miedzy nami a wami jest taka, ze my nie ukrywamy jaki klimat nas kreci. Obowiazuja nas prawa i zasady ktore sa powszechne w swiecie fanatykow, a nie narzucone przez rzad, plkk, czy jakiegos chama z fabryki obuwia. Nikt z nas sie nie wybiela, wiemy co robimy, wiemy jak to robimy i wiemy ze nie wszystkim sie to musi podobac.. ale mamy to w d***e. "Nasze stadiony/hale - nasze zasady"

Pytam się co takie wulgaryzmy robią na tym forum?

kobe#8
Nowy na forum

Postautor: kobe#8 » 15 lutego 2013, 17:01

Liquidor pisze:@Kobe

Widzisz tylko roznica miedzy nami a wami jest taka, ze my nie ukrywamy jaki klimat nas kreci. Obowiazuja nas prawa i zasady ktore sa powszechne w swiecie fanatykow, a nie narzucone przez rzad, plkk, czy jakiegos chama z fabryki obuwia. Nikt z nas sie nie wybiela, wiemy co robimy, wiemy jak to robimy i wiemy ze nie wszystkim sie to musi podobac.. ale mamy to w dupie. "Nasze stadiony/hale - nasze zasady"

Wy z kolei rysujecie obraz biednej rodzinki z maly dziacmi ktora w sposob kulturalny nie moze uswiadczyc piekna widowiska sportowego gdyz jest stlamszona przez wislackie chamstwo. Kazdy kto byl choc raz w waszej hali wie jaka jest prawda o tych rodzinach z dziecmi. Nagromadzenie chamstwa i prostactwa pozbawione elementu fanatyzmu, ot takie rodziny tam macie.

Takze jak widac latwo jest rzucic haslo o hipokryzji i zgrywac madrale zza klawiatury. trudniej jest to w jakikolwiek sposob podbudowac argumentacja, takze bardzo wartosciowy wpis uskuteczniles.

jedno sprostowanie - nie jestem ani "nimi", ani "wami". nie mam zenskiej druzyny u siebie. pasjonuje mnie koszykowka i obserwuje rowniez kk. tyle.
lubie klimaty kibicowskie, ale bardziej jako zjawisko spoleczne. Napisalem o hipokryzji, bo czesc z Was nie mowi wprost "co ich kreci", ale sciemniaja o delikatnych uszczypliwosciach itp co jest smiechu warte.

odnosnie wartosci moich wpisow... poziom tego forum obnizyl sie do poziomu PLKK, wiec statystycznie na pewno nie odbiegam. jestem ciekaw co sadzisz o wartosci dodanej swoich postow? co wnosisz poza personalnymi wycieczkami?

@ Barti,
zamilcz, bo wypowiadasz sie w temacie ktorego nie zrozumiales i o ktorym nie masz pojecia :lol:

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 17:04

Liquidor pisze:A jakie jest uzasadnienie decyzji PLKK? I jaki to ma cel? Jeżeli klub z Polkowic wraz ze swoim rodzinami i ich dziećmi obsrał się do tego stopnia, że nie chciał organizować wyjazdu, to chyba wystarczy decyzja wewnątrz klubu? Na cholerę ingerencja związku?

Jeżeli pretekstem do nie wpuszczenia nas na mecze finałowe będzie transparent, to śmiechóweczka słoma z butów itp :)

hahaha tak bardzo się obsraliśmy, że dosyć mamy g***a i nie przyjedziemy do krakowa.psycholu

bigbird
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: bigbird » 15 lutego 2013, 18:41

GULIWER pisze:hahaha tak bardzo się obsraliśmy, że dosyć mamy g***a i nie przyjedziemy do krakowa.psycholu

Pytam się po raz drugi dzisiejszego popołudnia co takie wulgaryzmy robią na tym forum? Najpierw Liquidor, teraz Guliwer. Moderatorzy, czy Wy w ogóle kontrolujecie co się tutaj dzieje?

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 18:46

kwassek pisze:Obrazek

kwasek robisz kwas

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 19:38

Barti pisze:
kobe#8 pisze:nie mam zamiaru sie wysilac. Transparent byl uszczypliwy, a biedny PDS sprowokowany. Wszysy przeciwko Wisle, a Wy nie jestescie oczywiscie niczemu winni. Nikogo nie prowokujecie, nikogo nie obrazacie, wszystko zawsze w duchu fair play itp... temat rzeka.

i Ty piszesz o hipokryzji :lol: zrób porządek na swoim podwórku, a potem dopiero oceniaj innych; kibice z Gorzowa dokładnie wiedzą, (bo większość z Nas na Waszej hali pojawia od wielu lat) jak się zachowują Wasze "rodziny z dziećmi" i "emeryci", przy czym "fucket" od emeryta, "wieśniak czy burak z Gorzowa" od ojca rodziny, obok którego siedzą Jego dzieci, czy "raz, dwa, trzy gorzowskie psy" od nastoletnich szczawików to jedne z najłagodniejszych form pozdrowień Waszej przykładnej i nieskazitelnej braci kibicowskiej z sektora "rodzinnego", tak mocno skrzywdzonego przez los ze strony kibiców Wisły Kraków
Barti pisze:
kobe#8 pisze:nie mam zamiaru sie wysilac. Transparent byl uszczypliwy, a biedny PDS sprowokowany. Wszysy przeciwko Wisle, a Wy nie jestescie oczywiscie niczemu winni. Nikogo nie prowokujecie, nikogo nie obrazacie, wszystko zawsze w duchu fair play itp... temat rzeka.

i Ty piszesz o hipokryzji :lol: zrób porządek na swoim podwórku, a potem dopiero oceniaj innych; kibice z Gorzowa dokładnie wiedzą, (bo większość z Nas na Waszej hali pojawia od wielu lat) jak się zachowują Wasze "rodziny z dziećmi" i "emeryci", przy czym "fucket" od emeryta, "wieśniak czy burak z Gorzowa" od ojca rodziny, obok którego siedzą Jego dzieci, czy "raz, dwa, trzy gorzowskie psy" od nastoletnich szczawików to jedne z najłagodniejszych form pozdrowień Waszej przykładnej i nieskazitelnej braci kibicowskiej z sektora "rodzinnego", tak mocno skrzywdzonego przez los ze strony kibiców Wisły Kraków
My Ludzie z Polkowic kibice CCC nie kibole nie fanatycy robiacy z kibicowania religie nie dopasowujemy ideologi do wydarzeń. byłem swiadkiem incydentu z Duninem, prokuratura wyjasni sprawę a nie forum, błagam troszkę lodu na głowę.
rok temu doswiadczylismy nieprzyjemności ze strony pseudokibiców z krakowa , bo to nie byli prawdziwi kibice Wisły.Pretesje były do zarządu klubu o to że wpuszczają na mecze takich rozwydrzonych gówniarzy ,którzy nie dostali sie na stadion , bądż nie wpuszczono ich na stadion bez osoby dorosłej tzw. opiekuna. dziwię się że prawdziwi sympatycy koszykówki z Krakowa, których notabene poznałem w roku ubiegłym po finale ,i zdobyciu przez Wisłę złota.pogratulowalismy sobie walki, nie wyeliminuja ze swojej hali takiej łobuzerki.To że głośno krzycza? który z nich zna skład tej drużyny?Zobaczycie że można kibicować kulturalnie i dziewczyny wszystkich uczestników pucharu polski zostaną przywitane brawami. zapraszamy do polkowic wszystkich normalnych sympatyków koszykówki . pozdrowienia dla normalnych z Krakowa, dumnie reprezentujcie naszą stolicę

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 20:09

GULIWER pisze:
Barti pisze:

Barti pisze:

My Ludzie z Polkowic kibice CCC nie kibole nie fanatycy robiacy z kibicowania religie nie dopasowujemy ideologi do wydarzeń. byłem swiadkiem incydentu z Duninem, prokuratura wyjasni sprawę a nie forum, błagam troszkę lodu na głowę.
rok temu doswiadczylismy nieprzyjemności ze strony pseudokibiców z krakowa , bo to nie byli prawdziwi kibice Wisły.Pretesje były do zarządu klubu o to że wpuszczają na mecze takich rozwydrzonych gówniarzy ,którzy nie dostali sie na stadion , bądż nie wpuszczono ich na stadion bez osoby dorosłej tzw. opiekuna. dziwię się że prawdziwi sympatycy koszykówki z Krakowa, których notabene poznałem w roku ubiegłym po finale ,i zdobyciu przez Wisłę złota.pogratulowalismy sobie walki, nie wyeliminuja ze swojej hali takiej łobuzerki.To że głośno krzycza? który z nich zna skład tej drużyny?Zobaczycie że można kibicować kulturalnie i dziewczyny wszystkich uczestników pucharu polski zostaną przywitane brawami. zapraszamy do polkowic wszystkich normalnych sympatyków koszykówki . pozdrowienia dla normalnych z Krakowa, dumnie reprezentujcie naszą stolicę

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 15 lutego 2013, 20:28

GULIWER pisze:Zobaczycie że można kibicować kulturalnie ... zapraszamy do polkowic wszystkich normalnych sympatyków koszykówki

Mylisz fundamentalne pojęcia, kibica z widzem.

kobe pisze:co wnosisz poza personalnymi wycieczkami?

kibolskie spojrzenie na rzeczywistość. ktoś wam musi zdjąć z nosa te różowe okulary.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 20:45

masz rację nie powielajmy błędów ze stadionów jakies inwektywy ,czy gesty manualne ze strony starszych panów z polkowic nie mogą żutowac na wizerunek sympatyków koszykówki z polkowic. za to serdecznie osobiście przepraszam ,aczkolwiek nie zaobserwowałem takiego zachowania ze strony klubu kibica .pozdrawiam GULIWE
R

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 15 lutego 2013, 20:52

Guliwer ale wedle wszelakich norm, którymi posługuje się prasa i społeczeństwo ci kibice spod hali rok temu to byli kibole. Chodzą na każdy (no prawie) mecz piłkarzy na trybunę fanatyków i na derbach śpiewają, że nie lubią śledzia po żydowsku :lol:

Mam nadzieję, że również w tym roku pod Waszą halą będę przyjmował gratulacje :mrgreen: jednakie spodziewam się dużo cięższej przeprawy :|

GULIWER
Nowy na forum

Postautor: GULIWER » 15 lutego 2013, 20:53

Liquidor pisze:
GULIWER pisze:Zobaczycie że można kibicować kulturalnie ... zapraszamy do polkowic wszystkich normalnych sympatyków koszykówki

Mylisz fundamentalne pojęcia, kibica z widzem.

kobe pisze:co wnosisz poza personalnymi wycieczkami?

kibolskie spojrzenie na rzeczywistość. ktoś wam musi zdjąć z nosa te różowe okulary.

flash
Młodzik

Postautor: flash » 16 lutego 2013, 01:50

Liquidor pisze:
flash pisze:wow, świat się chyba naprawdę kończy... w rosji spada meteoryt, a w krakowie kibice wisły będą się nawzajem z hali wykopywać. :lol:

hihihihiihihihi dobre dobre, powiesz nam to w twarz?

nam? już zasłaniasz się kolegami? :lol: :lol: :lol: to tylko potwierdza, że cwany/cwani jesteście w grupie, a pojedynczo to już fujara mięknie, np. w kontaktach z policją.
na marginesie, takie spostrzeżenie. kibice wisły wielokrotnie pojawiali się w różnych halach w Polsce i albo są spokojni i po prostu oglądają mecz, albo prowadzą kulturalny doping. I nie słychać wtedy z ich sektora, że "k... pokonamy" i tym podobne historie. więc albo na wyjazdy jeżdzą normalni ludzie (i wiem, że tak jest, bo w tak małym środowisku jak koszykówka kobiet trudno nie kojarzyć niektórych twarzy), albo niektórych wraz z opuszczeniem granic krakowa większość opuszcza "odwaga" prezentowana na R22 a powraca zdrowy rozsądek :)

oczywiście to co chcesz usłyszeć powiem ci to w twarz natychmiast jak powiesz sponsorowi CCC w twarz, że jest "chamem z fabryki obuwia" (to cytat z pana L. na kkforum) a w Polkowicach powiesz kibicom w twarz "żryj gruz cyganie i idz pier.dolic swoje gejowskie smuty" (to oczywiście też dosłowny cytat z radosnej twórczości pana L. na kkforum).

a już tak na zupełnym marginesie, to kompletnie nie wiem, o co to oburzenie panie L. Przecież już dawno sam żeś pan stwierdził na tym forum, że kibice Wisły to banda chamów.

Liquidor pisze:Wiecie co, mamy na was wyjebanne, na to jak nas nazywacie bydlem, chamstewem, cholotas pilkarska itp, ja mam na was wyjebane,(...), walcie sie, my, chmay z Krk,

----

Liquidor pisze: Kazdy kto byl choc raz w waszej hali wie jaka jest prawda o tych rodzinach z dziecmi. Nagromadzenie chamstwa i prostactwa pozbawione elementu fanatyzmu, ot takie rodziny tam macie.

zabawne. wydaje mi się, że każdemu kto choć raz był w hali wisły też podpasowałby ten opis: "nagromadzenie chamstwa i prostactwa". różnica tylko w tym, że nie jest to chamstwo i prostactwo pozbawione elementu fanatyzmu.
bball

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 16 lutego 2013, 08:06

Panie flash, drugi raz: Wisła, a nie wisła.

Osoby, które kojarzysz z wyjazdów na PLKK wolą dyskusję na żywo. Dlatego ton wypowiedzi na forum inny. Niektóre w ogóle nie podejmują dyskusji na forum.

Osobiście nie mam problemu aby w twarz włodarzom z Polkowic powiedzieć co o nim myślę, ale nie uczynię tego, dopóki na własne oczy nie zobaczę pism szkalujących Wisłę.
W przeciwnym razie ktoś mógłby mnie zmanipulować. Mam ograniczcie zaufanie do ludzi :p

flash
Młodzik

Postautor: flash » 16 lutego 2013, 10:13

danpe_ pisze:Panie flash, drugi raz: Wisła, a nie wisła.

Panie danpe, więc ja też, drugi raz: http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/3324-n ... -hale.html

Od wczoraj stosuję standard pisania nazw klubów narzucony przez fanów druzyny z przeszlo 100-letnią tradycją. Jest się od kogo uczyć!
bball

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 16 lutego 2013, 10:32

flash pisze:...

kozak w necie, pizda w świecie. nie podejmuję rękawicy bo i po co rozmawiać z kimś kto istnieje tylko wirtualnie
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”