TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2013/2014
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2013/2014
Aguilar? Fajny transfer. Dla Aguilar. Polkowice to dobre, spokojne i bezpieczne finansowo miejsce do dorobienia przed emerytura. Podobieństw z Palau mozna znalezc sporo ale raczej nie tych sportowych. Mniejsze umiejętnosci, mnieszy spryt, mniejszy wpływ na reszte zepołu na parkiecie. A 3 lata wiecej na karku. Jak dla mnie to spory krok w tył.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
jak dla mnie Aguilar to niezly transfer......biorac uwage ze Polkowice jak widac chcialy europejska jedynka od poczatku bylo wiadomo ze nie znajda nikogo lepszego od Palau.....a tu mamy gracza troszeczke slabszego ale stylem przypominajacego Laie....ona jak sie wydaje bedzie pasowala do stylu gry Winnickiego......a w duecie z Oblak bedzie to naprawde ciekawe
Makowska i Kedzia w Rybniku na 90 %
Makowska i Kedzia w Rybniku na 90 %
flash pisze: Bardziej mnie ciekawi, kiedy GM Wisły zamierza obwieścić najlepszym w Polsce kibicom, że po finałowych popisach w Krakowie swoje nowe zawodniczki zobaczą w akcji najwcześniej na koniec października.
garnett pisze: Widzę , że kolejny wszechwiedzący który wie, ale nie powie pojawił się na forum...![]()
Jak to info jest takie wiarygodne jak Twoje sugestie o wysokości kontraktu Langhorne to spoko![]()
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ez-kibicow
No to 1:0 dla mnie, panie garnett.
bball
No cóż, również kilka dni temu dotarła do mnie informacja, że zagramy 3 mecze bez kibiców Wisły, karę miało nałożyć PLKK (istnieje w ogóle jeszcze?), wie ktoś, czu Klub się odwoływał? Może jest nadzieja na zmniejszenie kary.
-
A.N.O.N.I.M.
- Nowy na forum
CCCPOLK pisze:Elena Della Done zasili CCC Polkowice!
Jak dla mnie informacja wyssana z palca. To by było bez sensu, bo jest już Belinda Snell, no chyba, że Elena gralaby na centrze ( potrafi )
"Nawet jeśli już wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili"
-
A.N.O.N.I.M.
- Nowy na forum
"Nawet jeśli już wszyscy w Ciebie zwątpili, pokaż, że się mylili"
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Koszyce to fajny zespół. Oby tylko Magda dostawała tam swoje minuty, a nie grzała ławę.
Cóż, póki co jest nieoficjalna informacja o trzech meczach bez kibiców, ale strona PLKK o tym milczy. Jeśli już będzie tam jakiś komunikat, przydałoby się konkretne uzasadnienie - dlaczego taka kara, zwłaszcza pod względem ilości. Jeden mecz to byłoby maksimum jak dla mnie, a w zasadzie powinno skończyć się na karze finansowej. Nie powiem, aby zachowanie fanów Wisły w meczach finałowych należało do wzorowych, ale też wygląda to jak chęć dokopania przez PLKK w ostatnich chwilach swojego żywota.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
wislakosz.pl
- Młodzik
paulo2907 pisze:Cóż, póki co jest nieoficjalna informacja o trzech meczach bez kibiców, ale strona PLKK o tym milczy. Jeśli już będzie tam jakiś komunikat, przydałoby się konkretne uzasadnienie.
PLKK nie publikuje tego typu komunikatów na oficjalnej. Uzasadnienie wg. wiceprezesa PLKK Sp zo.o które nam przesłał jest jasne i klarowne, wynikające z obowiązujących przepisów dyscyplinarnych PLKK i otrzymała je jakiś czas temu zainteresowana strona.
Jestem ciekaw jaką moc sprawczą ma jakakolwiek kara nadana przez PLKK w kontekście przejęcia rozgrywek przez innego organizatora (PZKosz) - czy przejęcie nastąpi "z całym dobytkiem", czy też nie.
Swoją drogą jak to często bywa w takich przypadkach zawinił kowal, a cygana powiesili -większość wykrzykujących przyśpiewki i wulgaryzmu, za które nałożona została kara pojawia się na koszykarkach od święta (frekwencja na "młynie" na "zwykłych" meczach ligowych bardzo często wahała się w przedziale 30-50 osób, a tylko przy specjalnych akcjach na okoliczność meczów ELW, czy kluczowych meczów FGE robiło się tłoczniej) i pewnie niespecjalnie dotknie ich fakt kilkumeczowej banicji. Z kolei zaś spora grupa osób regularnie chodzących na mecze kosza, bez względu na rywala, czy rangę rozgrywek, poczeka kilka tygodni dłużej na pierwszy mecz nowego sezonu R22.
Swoją drogą jak to często bywa w takich przypadkach zawinił kowal, a cygana powiesili -większość wykrzykujących przyśpiewki i wulgaryzmu, za które nałożona została kara pojawia się na koszykarkach od święta (frekwencja na "młynie" na "zwykłych" meczach ligowych bardzo często wahała się w przedziale 30-50 osób, a tylko przy specjalnych akcjach na okoliczność meczów ELW, czy kluczowych meczów FGE robiło się tłoczniej) i pewnie niespecjalnie dotknie ich fakt kilkumeczowej banicji. Z kolei zaś spora grupa osób regularnie chodzących na mecze kosza, bez względu na rywala, czy rangę rozgrywek, poczeka kilka tygodni dłużej na pierwszy mecz nowego sezonu R22.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2013, 21:20 przez dezali, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Wedle zapewnień klubu zamknięcie hali nie dojdzie do skutku.
flash pisze:flash pisze: Bardziej mnie ciekawi, kiedy GM Wisły zamierza obwieścić najlepszym w Polsce kibicom, że po finałowych popisach w Krakowie swoje nowe zawodniczki zobaczą w akcji najwcześniej na koniec października.garnett pisze: Widzę , że kolejny wszechwiedzący który wie, ale nie powie pojawił się na forum...![]()
Jak to info jest takie wiarygodne jak Twoje sugestie o wysokości kontraktu Langhorne to spoko![]()
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ez-kibicow
No to 1:0 dla mnie, panie garnett.
WOW
Tak bardzo, że przysłoniły Ci sportowy aspekt mojego komentarza bo tylko nim się zajmowałem czyli spraw dotyczącących personaliów na przyszły sezon.
Jak traktujesz to jednak tak bardzo ambicjonalnie, to możesz sobie nawet zaliczyć rzut za 3 punkty...
Marta Jujka potwierdzona w Wiśle. Jednak wcale mnie too nie cieszy.
-
wislakosz.pl
- Młodzik
A PLKK zastąpi BLK - Basket Liga Kobiet 
http://pzkosz.pl/m/cache/60/e3/60e3360866d51bc6de783f4f538a763c.jpg
Od sezonu 2013/2014 w miejsce Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet sp. z o. o. organizatorem rozgrywek kobiecej ekstraklasy będzie Polski Związek Koszykówki. Jednym z elementów zmian jest nowe logo rozgrywek, które zostało zaprezentowane publiczności przed towarzyskim meczem Polska - Portugalia.

http://pzkosz.pl/m/cache/60/e3/60e3360866d51bc6de783f4f538a763c.jpg
Od sezonu 2013/2014 w miejsce Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet sp. z o. o. organizatorem rozgrywek kobiecej ekstraklasy będzie Polski Związek Koszykówki. Jednym z elementów zmian jest nowe logo rozgrywek, które zostało zaprezentowane publiczności przed towarzyskim meczem Polska - Portugalia.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”