Ehhh...
Aga nie wracaj do lotosu...
Trenerze proszę jej nie oddawać...
Prezesie proszę zrobić wszystko by została...
dzieki
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Thomas nie wiem, cyz zauwazyles, ale prezesa niezbyt obchodzi zdanie ludzi z forum. Tak bardzo boja sie o swoj piekny klub, ze po poscie koszykarki usuneli link do forum z oficjalnej strony... A tak na powaznie to do akademickich mistrzostw europy nic sie nei zmieni, bo nie wiadomo ile kasy bedzie na przyszly sezonthomas72 pisze:(...)Prezesie proszę zrobić wszystko by została...![]()
nie zauwazyłem Kysiu i wydaje mie sie ze jestes w błędzie...KyS
...Thomas nie wiem, czy zauwazyles, ale prezesa niezbyt obchodzi zdanie ludzi z forum
co do linku to nie wywalili tylko przenieśli...KyS
...Tak bardzo boja sie o swoj piekny klub, ze po poscie koszykarki usuneli link do forum z oficjalnej strony...
Lokkus a ja bym postawił na duzo tańszą ale jak mówisz wysoką Rosjanke albo i ze dwie, która sie jeszcze nie wybiła, bo nie miała gdzie...LoKKuS
...jakaś klasowa WYSOKA zawodniczka przydałaby sie.
mawi nie tylko mozna pomóc wydzierając sie na meczu i siedzać z kk, a jesli chodzi o mnie to składa sie na to wiele czynników, ale nie bede sie tu tłumaczył... a jeszcze przyjdzie czas ze usiade z wami...mawi
...trochę szkoda że interesują was tylko zawodniczki, może macie racje że lepiej jest przyglądać się z boku i chwalić- krytykować - wymagać-oceniać niż ruszyć... i im pomagać.
dzieki mario za zaproszenie, prawdopodobnie skorzystam... dzieki za adres... na 50% (na dzien dzisiejszy) bede w Brzegu... mawi moze dołaczysz? powydzieramy sie razem???mario
Brzeg, ul. Oławska, sobota 23 kwietnia 2005 r. Zapraszam!
MARAS pisze:Moze Agnieszka przyjmie propozycje z Poznania??
KIBIC pisze:MARAS pisze:Moze Agnieszka przyjmie propozycje z Poznania??
nie![]()
jak już ma grać "poza" Lotosem to niech to będzie Gorzów![]()
![]()
z jednej porostej przyczyny ale każdy ją zna
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości