Kiedyś kibice szukali na hali niejakiego hermeska (jeszcze do niedawna napinał tu, jak cholera, a upodobał sobie zwłaszcza obecnych ulubieńców kibiców z Gorzowa).

teraz się na nas rzucają.
Drogi Łukaszku (pisałem, że bez odbioru) z tego co wiem to jak długo jesteście z Nami w tej lidze (parę lat) to za każdym razem chcecie się lać, bo być może macie wyjeb....na wynik i szukacie byle powodu do prowokacji.

Zabranie flagi dziewczynie jest dla mnie fortelem niskich lotów. Proszę Cię wrzuć fotę ekipy, która miała z Nami się ustawiać i niech wszyscy padną ze śmiechu.

Chcesz być spisany przez POLICJĘ (dla mnie, jak długo jeżdżę po meczykach tego jeszcze nie grali) z fotą na dokładkę czy wolisz te 15 kółek wokół Spożywczaka odbębnić. Bez odbioru
PS. Hermes wypad stąd! Już nie jesteś na szczęście kibicem (śmiem wątpić czy tak naprawdę kiedykolwiek nim byłeś) Katarzynek! bo nie dorastasz do pięt nawet tym, którzy kibicują od roku. Zatkało kakało, jak drugi forumowicz potwierdził policyjną imprezkę (chyba się zlękli tym razem, bo jak widzieli hermesa i jego oddział to nie było pytań

) przed meczem?