TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
I nie ma co się dziwić, na takie zawodniczki jest branie, amerykanka, a europejka.
Każdy klub taką chce u siebie.
A u nas? Wiadomo, że Can Pack zostaje, nie wiadomo z jaką kasą, więc trudno negocjować kontrakty, nie mówiąc już o podpisywaniu. A konkurencja nie śpi.
Przykrą wiadomość przyniosłeś, moim zdaniem Allie była pierwsza do zatrzymania na kolejny sezon.
Każdy klub taką chce u siebie.
A u nas? Wiadomo, że Can Pack zostaje, nie wiadomo z jaką kasą, więc trudno negocjować kontrakty, nie mówiąc już o podpisywaniu. A konkurencja nie śpi.
Przykrą wiadomość przyniosłeś, moim zdaniem Allie była pierwsza do zatrzymania na kolejny sezon.
Dla mnie to z tej informacji nic smutnego na razie nie wynika. Zakładam, że tak samo jak może być "zaklepana" w jakiejś zimnej Rosji, może być zaklepana i u nas.
Wiadomo, że jak się wszystkiego nie ma jeszcze na piśmie to nie można pewnych spraw ogłaszać, ale skoro rozmowy z Can-Packiem są na etapie końcowych ustaleń, a do tego Dunin mówił o chęci zatrzymania składu i nawet jego wzmocnieniu to nie wierzę, że nie wiadomo jeszcze ile sponsor pieniędzy da...
Inna sprawa to to, że w wypowiedzi transferowe naszego GM od czasów słynnej afery z deForge i tak wypada dzielić przez dwa, choć od tego czasu wiele wody w Wiśle upłynęło i wszyscy jesteśmy starsi i mądrzejsi
choć o ile dobrze pamiętam z rok temu też przez kilka tygodni Szott była schizofreniczką 
Wiadomo, że jak się wszystkiego nie ma jeszcze na piśmie to nie można pewnych spraw ogłaszać, ale skoro rozmowy z Can-Packiem są na etapie końcowych ustaleń, a do tego Dunin mówił o chęci zatrzymania składu i nawet jego wzmocnieniu to nie wierzę, że nie wiadomo jeszcze ile sponsor pieniędzy da...
Inna sprawa to to, że w wypowiedzi transferowe naszego GM od czasów słynnej afery z deForge i tak wypada dzielić przez dwa, choć od tego czasu wiele wody w Wiśle upłynęło i wszyscy jesteśmy starsi i mądrzejsi
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Czy smutna to sie okaże, poki co nie ma tam nigdzie podane gdzie zagra
Nie wiem czy klub juz podpisał kontakt z cp, nie wiem na jaka kwotę, ale nie wierze ze nie negocjuje z zawodniczkami i ze nie ma przynajmniej wstępnie dogadanych kontraktów czy nawet wstępnych umów.
A to co nasze zawodniczki i Dunin mówią wygląda jak wspólnie ustalona formułka.
Nie wiem czy klub juz podpisał kontakt z cp, nie wiem na jaka kwotę, ale nie wierze ze nie negocjuje z zawodniczkami i ze nie ma przynajmniej wstępnie dogadanych kontraktów czy nawet wstępnych umów.
A to co nasze zawodniczki i Dunin mówią wygląda jak wspólnie ustalona formułka.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Ałgaja pisze:Dla mnie to z tej informacji nic smutnego na razie nie wynika. Zakładam, że tak samo jak może być "zaklepana" w jakiejś zimnej Rosji, może być zaklepana i u nas.
Inna sprawa to to, że w wypowiedzi transferowe naszego GM od czasów słynnej afery z deForge i tak wypada dzielić przez dwa, choć od tego czasu wiele wody w Wiśle upłynęło i wszyscy jesteśmy starsi i mądrzejsichoć o ile dobrze pamiętam z rok temu też przez kilka tygodni Szott była schizofreniczką
...A niektórzy dziennikarze i użytkownicy forów również zapadli wtedy na jakieś urojenia.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
Ty jesteś i dziennikarzem, i forumowiczem
Znajdujesz się więc w grupie podwyższonego ryzyka.
chciałbyś nam w związku z tym coś wyznać?
danpe_ pisze:Ty jesteś i dziennikarzem, i forumowiczem![]()
Nic szczególnego - może poza tym, że mogę znowu dowiedzieć się od pewnej osoby, iż w mediach i na forach internetowych pojawia się wiele newsów mających niewiele wspólnego z rzeczywistością albo nawet całkowicie z nią sprzecznych.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Zostają : Weronika Idczak , Róża Ratajczak , Jelena Velinović
Odchodzą : Lorin Dixon , Sybil Dosty , Angelina Williams , Joyce Iamstrong
Odchodzą : Lorin Dixon , Sybil Dosty , Angelina Williams , Joyce Iamstrong
Polkowice:
Odchodzą: Miłek, Musina. Zostaje: Gmina.
Info na dzień dzisiejszy.
danpe_ pisze:Polkowice:
To oznaczałoby praktycznie koniec klubu w lidze, ale tego jak najbardziej mógłbym sie spodziewać po takim bucu jak Miłek. Mam tylko nadzieje, że będzie to też koniec prezesa Korsaka wraz z synkiem-kierownikiem ds spraw niepotrzebnych
Ponoć ma gmina dawać kasę.
Sezon ogórkowy dopiero się zaczął, niewykluczone, że gdy emocje opadną strony dojdą do porozumienia.
U nas też dwa miesiące temu były informacje, że mamy szukać sponsora.
Co do Korsaka się nie wypowiem, tak głęboko w życie polkowickiego klubu nie wnikam. Wiem tyle, że on też się "baronowi" postawił.
Sezon ogórkowy dopiero się zaczął, niewykluczone, że gdy emocje opadną strony dojdą do porozumienia.
U nas też dwa miesiące temu były informacje, że mamy szukać sponsora.
Co do Korsaka się nie wypowiem, tak głęboko w życie polkowickiego klubu nie wnikam. Wiem tyle, że on też się "baronowi" postawił.
Póki co przepisy zabraniają żeby gmina sponsorowala klub w 100%, choć pewnie można to będzie jakoś szybko obejść, wszak idą wybory 
A duetowi MM krzyż na drogę. Niech idą w cholerę - wole w normalnej atmosferze rywalizować o brąz niż ma trwać dalej ten cyrk, którego świadkami jesteśmy od trzech sezonów. Dobrze by było, zeby sytuacja wyjaśniła się dość szybko, by zdążyć namówić nowe zawodniczki (bo zakładam ze nie jest łatwo przekonać kogokolwiek do wejścia w takie bagno)
A duetowi MM krzyż na drogę. Niech idą w cholerę - wole w normalnej atmosferze rywalizować o brąz niż ma trwać dalej ten cyrk, którego świadkami jesteśmy od trzech sezonów. Dobrze by było, zeby sytuacja wyjaśniła się dość szybko, by zdążyć namówić nowe zawodniczki (bo zakładam ze nie jest łatwo przekonać kogokolwiek do wejścia w takie bagno)
Kuba pisze:Póki co przepisy zabraniają żeby gmina sponsorowala klub w 100%, choć pewnie można to będzie jakoś szybko obejść, wszak idą wybory
Teraz napiszę tak, jak napiszę. Za dużo pod dywan przez te trzy sezony się chyba zamiatało w Polkowicach. Mistrz Polski był chyba do tego gwoździem. Cały czas powtarzam: "Cudze chwalicie swego nie znacie". I nie jedno jeszcze poznacie.
PS.Najłatwiej jest namówić te panie,które już u Was grały. Jedna nawet już się waha czy nie wrócić, ale wrócić do normalności chce chyba.
matrix pisze:Kuba pisze: Cały czas powtarzam: "Cudze chwalicie swego nie znacie". I nie jedno jeszcze poznacie.
Nie do końca rozumiem, co chciałeś nam przekazać.
Co polkowiccy kibice chwalili i u kogo? I czego u siebie nie doceniają?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Ciekawe czy Korsakowi przestaną przeszkadzać kibice Orła Polkowice
.
I jak się teraz do tego ustosunkuje
.
PS (nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem że Korsak razem z synem nie pracuje już u Milka).
I jak się teraz do tego ustosunkuje
PS (nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem że Korsak razem z synem nie pracuje już u Milka).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”