TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Nową zawodniczką Wisły Can-Pack Kraków została 25-letnia amerykańska rozgrywająca Courtney Vandersloot. Będzie grać z 12.
Tak swoją drogą, ciekaw jestem gdzie wylądują zawodniczki byłego CCC: Leciejewska, Majewska, Skorek etc. zrobiło się względnie bogato na rynku transferowym jeśli chodzi o Polki.
Tak swoją drogą, ciekaw jestem gdzie wylądują zawodniczki byłego CCC: Leciejewska, Majewska, Skorek etc. zrobiło się względnie bogato na rynku transferowym jeśli chodzi o Polki.
danpe_ pisze:
tzn że CCC już nie ma?
danpe_ pisze:
Tak swoją drogą, ciekaw jestem gdzie wylądują zawodniczki byłego CCC: Leciejewska, Majewska,
chyba nie myślisz, że kogoś w Polsce oprócz Wisły na nie stać.
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... row-rybnik
Zielonka zostaje w Rybniku, a w Toronto ważne kontrakty mają Idczak i Ratajczak
Zielonka zostaje w Rybniku, a w Toronto ważne kontrakty mają Idczak i Ratajczak
matrix pisze:danpe_ pisze:
Tak swoją drogą, ciekaw jestem gdzie wylądują zawodniczki byłego CCC: Leciejewska, Majewska,
No właśnie o to mi chodzi, Wisła ich wszystkich nie zatrudni, bo też budżet większy niźli rok temu nie jest, a i po co nam one wszystkie.
A jeśli nie Wisła to kto, i jak się to będzie miało do cen na rynku transferowym
danpe_ pisze:matrix pisze:danpe_ pisze:
No właśnie o to mi chodzi, Wisła ich wszystkich nie zatrudni, bo też budżet większy niźli rok temu nie jest, a i po co nam one wszystkie.
A jeśli nie Wisła to kto, i jak się to będzie miało do cen na rynku transferowym
No chyba, że jedna obniży swoje żądania (Miłek trochu porozpieszczał w tym zakresie), a druga np. zaciąży.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Leciejewska w Toruniu ? Ale Energi nie stać na nią . No chyba że zawodniczka może troszke obniży żądania - nie to że nie jest warta odpowiedniego wynagrodzenia - jest. No chyba że Ślimak ją ściągnie do siebie.
ENERGA potrzebuje POLEK - i myśle że zadowoli się z kazdej POLKI : Skorek , OLI Pawlak , nie mówiąc o Leciejewskiej - Majewska już w sumie nie jest tematem - skoro mamy Velinović , która jest tego samego poziomu.
PS. W Polkowicach jednak chyba aż tak źle chyba nie jest , ze zaraz wszystkie odejda ?
ENERGA potrzebuje POLEK - i myśle że zadowoli się z kazdej POLKI : Skorek , OLI Pawlak , nie mówiąc o Leciejewskiej - Majewska już w sumie nie jest tematem - skoro mamy Velinović , która jest tego samego poziomu.
PS. W Polkowicach jednak chyba aż tak źle chyba nie jest , ze zaraz wszystkie odejda ?
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Do moderatorów: Widzę, że jak pojawiły się podpisy w Krakowie to od razu sa i na pierwszej stronie (szkoda że tylko w zakresie Wisły). W innych klubach wiele się nie dzieje to fakt, ale jednak kilka nazwisk o przedłużeniu kontraktów się przewinęło w tym temacie i wypadałoby je w końcu tez uzupełnić (zwłaszcza że niektóre informacje mają już grubo ponad miesiąc).
Co do ruchów w Wiśle, Vandersloot to fajny transfer. Rozgrywa w tej chwili bardzo dobry sezon w WNBA. Wprawdzie nie zawsze się to przekłada na Europę ale ona akurat ma juz doświadczenie na europejskich parkietach więc byłbym spokojny.
ann: nie wiem kto aktualizował pierwszą stronę, ale nie ja. miałam to zrobić w weekend jak znajdę trochę wolnego czasu:)
Co do ruchów w Wiśle, Vandersloot to fajny transfer. Rozgrywa w tej chwili bardzo dobry sezon w WNBA. Wprawdzie nie zawsze się to przekłada na Europę ale ona akurat ma juz doświadczenie na europejskich parkietach więc byłbym spokojny.
ann: nie wiem kto aktualizował pierwszą stronę, ale nie ja. miałam to zrobić w weekend jak znajdę trochę wolnego czasu:)
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Niestety , Bart ma racje.. Sam nie chcialem tego juz wspominąc. Ale wczesniej były wpisaywane posty, kto zostaje w Toruniu , Jakubiuk w Gdyni , kto ma ważne kontrakty itp itd
Dopiero jak w Krakowie ruszylo to i zmiany sie poijawiły. ale z tego co widze to tylko w zasadzie w Wisle..
Sorry - ale to forum jest Krakowskie czy ogolnopolskie ? Bo jesli ogolnopolskie - to moderatorzy , obojętnie skad są - powinni byc dla wszystkich - w tym temacie - na równi..
W Rybniku Zielonka , w w Gdyni Jakubiuk , Miloszewska, Misiuk , w Toruniu Idczak , Ratajczak - zostają..
Czemu wiec tylko w Wisle jest na bieząco ?
Przez taką wlasnie postawe - to forum - w zasadzie już wegetuje...... niedlugo tu nikt nie bedzie juz pisał - koledzy i kolezanki z Krakowa...
Dopiero jak w Krakowie ruszylo to i zmiany sie poijawiły. ale z tego co widze to tylko w zasadzie w Wisle..
Sorry - ale to forum jest Krakowskie czy ogolnopolskie ? Bo jesli ogolnopolskie - to moderatorzy , obojętnie skad są - powinni byc dla wszystkich - w tym temacie - na równi..
W Rybniku Zielonka , w w Gdyni Jakubiuk , Miloszewska, Misiuk , w Toruniu Idczak , Ratajczak - zostają..
Czemu wiec tylko w Wisle jest na bieząco ?
Przez taką wlasnie postawe - to forum - w zasadzie już wegetuje...... niedlugo tu nikt nie bedzie juz pisał - koledzy i kolezanki z Krakowa...
Belinda Snell w kolejnym sezonie zagra w swoim kraju, w drużynie mistrza Australii.
Misiuk prawdopodobnie bedzie grala w Toruniu a nie w Rivierze....
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Byłoby super. Myśle że po niepowodzeniu z Kaczmarczyk - działacze skusili MISIUK. i fajnie.
mogła być już w styczniu . bedzie teraz
Oby oby oby.
A Kaczmarczyk - słyszałem zagranice ? z czym do ludu ? wroci skulona jak Skobel
mogła być już w styczniu . bedzie teraz
A Kaczmarczyk - słyszałem zagranice ? z czym do ludu ? wroci skulona jak Skobel
W Krakowie zostaje też Skobel. http://wislacanpack.pl/news/agnieszka-s ... e-can-pack
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
No to karuzela ruszyła...w końcu.....
z tego co się mówi polski skład ma już zamknięty AZS Lublin.....z zeszłego roku zostają 2 zawodniczki reszta nowa....Stelmach w Rybniku
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”