TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

tommiiii
Młodzik

Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015

Postautor: tommiiii » 28 czerwca 2014, 14:25

pozyjemy zobaczymy:)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 czerwca 2014, 14:48

"a z Maksimovic zrezygnowaliśmy z uwagi na gabaryty, które nie umożliwiają jej kontynuowania zawodowej kariery na takim poziomie o jakim ja myślę - dodał szkoleniowiec bydgoskiego zespołu."

Fajny szacunek do zawodniczki, także z Artego można Jelenkę skreślić, bo.....gabaryty!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 28 czerwca 2014, 14:53

a co ma szacunek do zawodniczki wzgledem wypowiedzi Herkta......kazdy wie ze sylwetka Maksimovic odbiega od oczekiwanej przez sportowcow...Herkt powiedzial glosno to co mowi kazdy i tyle nie ma co z tego robic afery......mysle ze idac tym tropem mozna miec zdecydowanie wieksze zastrzezenia do trenera Omanica jesli chodzi o szacunek do zawodniczek (patzr slawetna wypowiedz o Rozy ze jak ona jest na parkiecie to gramy w 4 na boisku itp)
jest takie powiedzenie : wdzisz drzazge w oku innego a nie widzisz belki w swoim

Maxxer
Nowy na forum

Postautor: Maxxer » 28 czerwca 2014, 15:18

Nie wiem dlaczego kolejny raz wierzycie w to, co napisał Adrian Dutkiewicz w sportowych faktach. Przecież on przekręca wszystko. Teraz też Herkt nie użył słowa "gabaryty". Powiedział, że widział ją na taśmach z ostatniego sezonu, zasugerował, że wygląda gorzej niż w czasie gry w Toruniu i opowiadał o "szacunku do samego siebie".

A na kolegę matrixa to brak słów. Jak Omanić obraża rozgrywającą reprezentacji Polski i swoją zawodniczkę mówiąc o poziomie podstawówki to jest OK. A jak Herkt powie, że jakaś koszykarka ma nadwagę, to skandal. Typowe myślenie dla osób z pewnego miasta.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 28 czerwca 2014, 15:34

Tommii , racji nie masz . Jak Maksimovic byla w Enerdze , to pierwszy sezon fakt , byla wieksza masa , ale kolejny sezon przyjechala odmieniona , wyszczuplala

no sorrry ale jak mam wybierac centra o posturze Masksimovic lub Majewska to 10000% wybieram Maksimovic. Bo ma zwyczajnie wszystkie atrybuty dobrego centra , gabaryty , sila , ciezko ja przepchac

Dlatego dziwie sie Herktowi , ale oni w Bydzi chyba ciezko ostatnio mysla....wypowiedzi odnosnie pucharu fiba , potem zaskoczeni brakiem zaproszenia do Ojro.......teraz wypowiedz o Maksimovic.

Niech biorą Majewską i zobaczymy gdzie ich to zaprowadzi . Do finalu na pewno nie

W dodatku podniecaja sie Mcbride , jakby byla niewiadomo kim.........a podziekowali Metcalf , ktora zla nie byla

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 czerwca 2014, 15:41

tommiiii pisze:a co ma szacunek do zawodniczki wzgledem wypowiedzi Herkta......kazdy wie ze sylwetka Maksimovic odbiega od oczekiwanej przez sportowcow...Herkt powiedzial glosno to co mowi kazdy i tyle nie ma co z tego robic afery......mysle ze idac tym tropem mozna miec zdecydowanie wieksze zastrzezenia do trenera Omanica jesli chodzi o szacunek do zawodniczek (patzr slawetna wypowiedz o Rozy ze jak ona jest na parkiecie to gramy w 4 na boisku itp)
jest takie powiedzenie : wdzisz drzazge w oku innego a nie widzisz belki w swoim

Prawda jest kolego taka, że pani Maksimović zażyczyła sobie być może kasy na poziomie poborów Julii McBrajdowski, a Artego tego nie zdzierżyło, a Herkt przecież tego nie powie publicznie, że tej kasy nie da. Za to farmazon w mediach strzelić można zawsze. Tylko po co, po jaką cholerę naraża się dobre imię zawodniczki, która jeszcze pracowniczką tej firmy w przeciwieństwie do Róży nie jest! Skoro nie widzisz różnicy to zamykam temat.

WYPADAŁOBY POWIEDZIEĆ: nie wzięliśmy Maksimović, bo za dużo chciała, a nie takie p... walić O Leci już wyraził się inaczej, że nie stać, bo tu do gabarytów chyba nie bardzo można się przyczepić. Tommiii wiem dlaczego bronisz Herkta, bo to Twój ziomal jest 8)

PS.Z Metcalf rozmawiałem osobiście i nic o Koninach nie wie 8)

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 28 czerwca 2014, 17:15

po pierwsze - nie jestesmy kolegami
po drugie - skad przypuszczenie ze Herkt to moj "ziomal"
po trzecie - nie bierzesz pod uwage tego ze faktycznie gabaryty Maksimovic mu przeszkadzaly , jesli w sprawie Leciejewskiej potrafili powiedziec ze nie mieli pieniedzy to moze i w tym przypadku mowia tak jak jest

chyba przemawia przez Ciebie konflikt torunsko - bydgoski

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 28 czerwca 2014, 17:26

i po piate bo do najwiekszego absurdu zapomnialem sie ustosunkowac - wedlug Ciebie Herkt nie mial prawa powiedziec dlaczego Maksimovic nie chce bo jej w tym wypadku nie szanuje a Omanic ktorego zawodniczka jest Ratajczak moze mowic co chce bo jest jego podwladna i wedlug Ciebie nie ma to znamion braku szacunku.....mega absurd i bardzo prosze Cie nie odpowiadaj juz na to bo co nie napiszesz bedzie smieszne
pozdrawiam serdecznie

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 czerwca 2014, 22:09

tommiiii pisze:po drugie - skad przypuszczenie ze Herkt to moj "ziomal"

stąd, że wiem. Pozdrowienia dla Pyrlandii i okolic, a podając info o transferze wypadałoby podać źródło chociażby. Bez odbioru Tomaszu 8)

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 29 czerwca 2014, 00:00

Odpuść tommiiii. Gość od lat jest tu zwykłym hejterem i ma kompleks tej Bydgoszczy.

Koszykarz (Toruń)
Kadet

Postautor: Koszykarz (Toruń) » 29 czerwca 2014, 06:50

Ja na szczescie kompleksu Bydzi nie mam , nawet na innym portalu (fejs) dostalo mi sie , ze kocham sie w Bydgoszczu :D

Maksimoviv lubie i szanuje. Pamietam jak w pierwszym roku gry w Toruniu smieli sie z niej , ze ma ,, faldy na brzuchu''- podczas gdy ona zrobila z tego swoj atut . W drugim sezonie schudla , byla zwinniejsza i radzila sobie z najlepszymi : Ewką , Leuczanka , pamietam jak w meczu w Toruniu iskrzylo pomiedzy Jela a Leuczanką , Maksimovic wywarla taka presje na Leuczance ze ta zeszla za 2 techniczne z boiska , reprezentowala bodajze Gorzow wtedy

A jak jest teraz ? Jela urodzila rok temu dziecko i wrocila do koszykowki w swoim kraju - znow byla czolowa postacia swojego zespolu , nie wiem czy rzeczywiscie gabaryty jej ,, wzrosly '' - byc moze Herkt ma powody by tak mowic , jego sprawa

Natomiast jeszcze jedna dygresja - dajcie Herktowi i Omaniciovi podobne sklady...... To zobaczymy kto zajdzie dalej.. bo to Omanic mimo wszystko zrobi roznice....Dla mnie Herkt to zaden trener.....Zawsze ratowal go mocny sklad.....a w tym sezonie grajca drugim garniturem Energa o malo co nie wyrwala im brazu........bo tak rzeczywiscie bylo

PS. Angelika Stankiewicz w Rivierze Gdynia

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 29 czerwca 2014, 08:37

ajaja pisze:Odpuść tommiiii. Gość od lat jest tu zwykłym hejterem i ma kompleks tej Bydgoszczy.

a czy ja tutaj kogoś obrażam? Nie sądzę, hejterów to sobie poszukaj w Poznaniu np.

Panie Piotrze, znów Pan pisze nie na temat. rozmówki prywatne proszę przenieść na priv

Maxxer
Nowy na forum

Postautor: Maxxer » 29 czerwca 2014, 09:05

tommiiii pisze:po pierwsze - nie jestesmy kolegami
po drugie - skad przypuszczenie ze Herkt to moj "ziomal"
po trzecie - nie bierzesz pod uwage tego ze faktycznie gabaryty Maksimovic mu przeszkadzaly , jesli w sprawie Leciejewskiej potrafili powiedziec ze nie mieli pieniedzy to moze i w tym przypadku mowia tak jak jest

chyba przemawia przez Ciebie konflikt torunsko - bydgoski

Jest to logiczne. O Leciejewskiej powiedzieli, że jest za droga, a Maksimović, że jeszcze przytyła. Ale torunianie mają swoją teorię. Nie jest ważne, żeby była zgodna z prawdą. Ważne, żeby przywalić Bydgoszczy. Dwa lata porażek z Artego zbierają żniwo :(

Radomenes
Żak

Postautor: Radomenes » 29 czerwca 2014, 09:24

Maxxer pisze: A jak Herkt powie, że jakaś koszykarka ma nadwagę, to skandal. Typowe myślenie dla osób z pewnego miasta.

A jak Herkt powie o koszykarce, której w ogóle nie zna? Ja też nie lubię Bydgoszczy. To zarówno w Toruniu, jak i nad Brdą normalne jest.
Bum

tommiiii
Młodzik

Postautor: tommiiii » 29 czerwca 2014, 09:26

Magda Koperwas w Rivierze

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”