TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
A to przepraszam - skusilem sie tym ze grala w 2 klubach z REID.
Moze byc to Breland ktora jest w kregu zaintersesowan - i jest to zawodniczka realna , natomiast klub wspolpracuje z agentem koszykarskim ktorego BRELANd nie jest niestety zawodniczka.....
Druga opcja jest zawodniczka z dosw WNBA , nie grajaca nigdy w PL , ale rok temu grala jeszcze w WNBA
BRELAND bylaby super
Moze byc to Breland ktora jest w kregu zaintersesowan - i jest to zawodniczka realna , natomiast klub wspolpracuje z agentem koszykarskim ktorego BRELANd nie jest niestety zawodniczka.....
Druga opcja jest zawodniczka z dosw WNBA , nie grajaca nigdy w PL , ale rok temu grala jeszcze w WNBA
BRELAND bylaby super
Breland - pierwsze ciekawe - a nawet bardzo ciekawe - nazwisko w kontekście euroligi które padło w temacie wzmocnień Torunia.
nazwisko to padło jako w miarę realne wzmocnienie czy jako pobożne życzenie kibiców z Torunia? bo jeśli to drugie to dużo takich nazwiska pada
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Realne wzmocnienie , tyle ze ona nie jest od agenta ktory oferuje swoja ,,gwiazde'' ;/
aczkolwiek jest w grupie koszykarek ktorymi Energa jest zainteresowana. Nie jest wiec to wyssane z palca zyczenie kibicow w Toruniu
aczkolwiek jest w grupie koszykarek ktorymi Energa jest zainteresowana. Nie jest wiec to wyssane z palca zyczenie kibicow w Toruniu
ann pisze:Breland - pierwsze ciekawe - a nawet bardzo ciekawe - nazwisko w kontekście euroligi które padło w temacie wzmocnień Torunia.
nazwisko to padło jako w miarę realne wzmocnienie czy jako pobożne życzenie kibiców z Torunia? bo jeśli to drugie to dużo takich nazwiska pada
A jakie nazwisko ze strony Krakowa pada? Sissoko? Dziewczyna,która ma aktualny, trzyletni kontrakt w Belgii?
PS. JA CHCĘ MARTĘ JUJKĘ W TORUNIU NA CENTRA, wtedy będzie i wilk syty i owca cała.
Bum
Radomenes pisze:ann pisze:Breland - pierwsze ciekawe - a nawet bardzo ciekawe - nazwisko w kontekście euroligi które padło w temacie wzmocnień Torunia.
A jakie nazwisko ze strony Krakowa pada? Sissoko? Dziewczyna,która ma aktualny, trzyletni kontrakt w Belgii?W tym jest różnica, że wróżycie już Toruniowi, jak najgorzej, a jeden pan szczerze to podkreślił, że Toruniowi w Euro nie będzie kibicował. Proponuję, aby pokibicował trzeciej drużynie ligi rumuńskiej
o ile się nie mylę, to ze strony Krakowa padło też nazwisko Reid, które się sprawdziło.
wedle moich informacji nie ma tematu Breland w Toruniu, mogę się oczywiście mylić:) aczkolwiek życzę Wam aby to była JB, bo to fajna zawodniczka:)
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
O centra w Toruniu jestem spokojny. Dobrze by było, aby została nią zawodniczka 4/5, bo to znacznie zwiększa pole manewru i zabezpiecza transfer kolejnej wysokiej koszykarki. Brakuje Enerdze Europejki jeszcze na 2/3 na pewno.
Radomenes pisze: Proponuję, aby pokibicował trzeciej drużynie ligi rumuńskiej
Jej będę kibicował pewnie w 12 spotkaniach, choć nie sadze by to coś dało.
Wam wcale - bo niby czemu? Z mojej perspektywy rywal jak każdy inny, a ze gra w drugiej grupie to najzwyczajniej w świecie mi obojętny. Licze tylko ze trochę tam sił potracicie bo to może mieć dla nas znaczenie w lidze. Tyle.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
matrix pisze:O centra w Toruniu jestem spokojny. Dobrze by było, aby została nią zawodniczka 4/5, bo to znacznie zwiększa pole manewru i zabezpiecza transfer kolejnej wysokiej koszykarki. Brakuje Enerdze Europejki jeszcze na 2/3 na pewno.
Europejka grająca na pozycjach 2-3, o której myślałem, że byłaby dla Energi dość ciekawym i realnym finansowo wzmocnieniem, podpisała w ostatnich dniach kontrakt w innym kraju. W sumie rynek jest już dość wąski, jeśli chodzi o dostępne zawodniczki obwodowe z europejskim paszportem, które - jak się wydaje - spełniałyby oczekiwania Energi, czyli poziom predysponujący do odegrania roli czołowej zawodniczki w Eurolidze plus w miarę niewygórowana półka finansowa.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Ja kibicowalem Wisle, tak jak kazdej innej druzynie w rozgrywakach europejskich. Nie rozumiem tej zawisci. Trudno
paulo2907 pisze:Europejka grająca na pozycjach 2-3, o której myślałem, że byłaby dla Energi dość ciekawym i realnym finansowo wzmocnieniem, podpisała w ostatnich dniach kontrakt w innym kraju. W sumie rynek jest już dość wąski, jeśli chodzi o dostępne zawodniczki obwodowe z europejskim paszportem, które - jak się wydaje - spełniałyby oczekiwania Energi, czyli poziom predysponujący do odegrania roli czołowej zawodniczki w Eurolidze plus w miarę niewygórowana półka finansowa.
Dokładnie. Zgadzam się. Należy liczyć, że ta dziewczyna już dogadana jest z toruńskim klubem. Odnoście kibicowania. Jednemu klubowi z jednego miasta nie będę w Polsce kibicował nigdy, bo nie robił tego mój tata ani dziadek.
Koszykarz (Toruń) pisze:Ja kibicowalem Wisle, tak jak kazdej innej druzynie w rozgrywakach europejskich. Nie rozumiem tej zawisci. Trudno
W 100% zgadzam się ze słowami Greebo.Jaka zawiść ? a co nas łączy z Energą, że mamy jej kibicować ? To rozgrywki klubowe a nie reprezentacja. Obrażacie nas podczas meczu, śpiewacie o Cracovii a potem chcecie żeby wam kibicować haha
Albo rybka, albo pipka.
Zaprzeczasz sam sobie, dlaczego ktoś ma kibicować Toruniowi, wszak w tej hali jesteśmy regularnie obrażani, i tutaj lokalne animozje trzeba odłożyć, podczas gdy sam się przyznajesz, że Bydgoszczy nie będziesz kibicował?
Typowa rydzykowsko - toruńska hipokryzja.
Zaprzeczasz sam sobie, dlaczego ktoś ma kibicować Toruniowi, wszak w tej hali jesteśmy regularnie obrażani, i tutaj lokalne animozje trzeba odłożyć, podczas gdy sam się przyznajesz, że Bydgoszczy nie będziesz kibicował?
danpe_ pisze:Albo rybka, albo pipka.
Zaprzeczasz sam sobie, dlaczego ktoś ma kibicować Toruniowi, wszak w tej hali jesteśmy regularnie obrażani,
Znowu piszesz nie na temat, ale zakończę to jednym zdaniem. W tej hali przede wszystkim już nie gramy, a jak graliśmy i wygraliśmy 73:70 to pewien pan na lewo i prawo wszystkich (kibiców również) obrażał. AMEN z Rydzykowa. Pozdrawiam zakon Dominikanów w Krakowie. Oj, zapomniałem przecież ja rodziny w tym pięknym mieście nie mam.
PS. Jeśli nie odróżniasz wyrażeń "lokalny patriotyzm" od "lokalnych animozji" to GRATULUJĘ
danpe_ pisze:Albo rybka, albo pipka.
Nie rozumiem, co ma osobista refleksja do farmazonów o jakich piszesz? Czy matrix obrażał? Za poważny człowiek to jest, aby w takie bzdety się bawić, a swoje uprzedzenia realizuj gdzie indziej.
Bum
Dlatego na to forum już prawie nikt nie wchodzi. W temacie o transferach jakieś dziecinne kłótnie. Ogarnijcie się.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”