PZU Polfa - Wisła live (5mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 21 kwietnia 2005, 17:41

Maniek pisze:Szkoda polfy ale wasze jest 3 miejsce !!

Nie mów hop póki nie przeskoczysz.Jeżeli rzeczywiście Costa jest kontuzjowana i nie zagra to może być różnie.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 21 kwietnia 2005, 18:00

Nie wiem co powiedzieć. To był szok. Jeszcze dziś nie mogę uwierzyć, że naszej drużyny nie będzie w finale MP. Niestety nasze zawodniczki zbyt szybko uwierzyły w końcowy sukces. Wydaje się, że przewaga 19 punktów będzie wystarczająca. Rzeczywistość okazała się jednak bardzo brutalna.
Teraz mecze o brązowy medal. Tylko czy starczy na to sił - przede wszystkim - psychicznych :?: Szczerze mówiąc wątpię w to. Chciałbym jednak się mylić i życzę naszym koszykarkom jak najlepiej.

Jeśli chodzi o doping to było spoko. Choć trudno oceniać coś w czym się uczestniczy :). Zawsze mogłem ocenić innych z punktu zwłyklego klaskacza ;). Na pewno nie żałuję swojego gardła. Szkoda że nie pomogło to koszykarkom. :(

Awatar użytkownika
ZIOMMM
Nowy na forum

Postautor: ZIOMMM » 22 kwietnia 2005, 08:54

u Was bylo tak samo jak u nas. po zdobyciu przewagi 25 punktow nasze dziewczyny chyba za bardzo uwierzyly w siebie i podobnie chyba bylo u Was...przykre niestety.Ale wiem ze pojedziecie po polkowicach i braz nalezy do Was a w nastepnym sezonie Finał mistrzostw polski bedzie sie rozgrywal miedzy ODRA a POLFA .pozdrawiam :wink:
DUMNI PO WYGRANEJ, WIERNI PO PRZEGRANEJ...TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!!

Gienek
Nowy na forum

Postautor: Gienek » 23 kwietnia 2005, 09:20

Ten mecz to FRAJERSTWO w krystalicznej fornie!!!
To już nie jest mój cyrk i niemoje małpy. Niech sie martwią ci co przed spąsorami mają ryjem swiecić. Ja bym se dał spokój z finansowaniem tego towarzystwa.
Stać i patrzeć co się dzieje to ja też portafię, jako trenerzy robili. LIPA PIRAMIDALNA!!!
Dzis na mecz nie przychodze bo mam coś milszego do roboty- ide na ślub kolegi z firmy. Jutro nie wiem co bedzie.
RENAULT Clio on the tour.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 kwietnia 2005, 11:25

Gienek pisze:Ten mecz to FRAJERSTWO w krystalicznej fornie!!!
To już nie jest mój cyrk i niemoje małpy. Niech sie martwią ci co przed spąsorami mają ryjem swiecić. Ja bym se dał spokój z finansowaniem tego towarzystwa.
Stać i patrzeć co się dzieje to ja też portafię, jako trenerzy robili. LIPA PIRAMIDALNA!!!
Dzis na mecz nie przychodze bo mam coś milszego do roboty- ide na ślub kolegi z firmy. Jutro nie wiem co bedzie.

:? :? :? :?

Masz ode mnie ostrzeżenie następnym razem będzie ban :evil: :twisted: :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 23 kwietnia 2005, 12:38

Po wpisie zawsze bardzo wyważonego i rzeczowego Gienka widzę, że sytuacja dojrzała do tego, by ją zdefiniować: "napięta"... :cry:

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 23 kwietnia 2005, 13:53

Obawiam sie że dzisiaj beda pustki na sali, ponieważ ludzie po tym meczu są zdegustowani.
Tak jak juz powiedziałem - to jest wielka porażka i ciężko się po takim meczu otrząsnąć - no ale cóż - życie toczy się dalej!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 kwietnia 2005, 14:02

No a dziwisz się że mogą (i chyba napewno będą) być pustki????
Bo ja wcale.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”