TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
pewno Big Syl, dlatego pan matrix taki nakręcony;)
a Skera wylądowała w Turcji, w Osmaniye Genclik
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:pewno Big Syl, dlatego pan matrix taki nakręcony;)
Ja? ja nic nie wiem, tylko się domyślam (wiem, że trzecia Amerykanka ma dołączyć najpóźniej i będzie to najlepsza zawodniczka Energi). Metcalf (znajomy z nią rozmawiał, a dziewczyna ma zasadę kitu nie wciskać) i Nwagbo też już miały być w Koninie i witały się z Wielkopolską
ps. to forum nauczyło mnie jednego, ze transferu nie można być pewnym do ostatniej chwili. Znam klub, który czekał już na zawodnika z konferencja prasową, a on sam wybrał kurs na Pleszew.
ann pisze:pewno Big Syl, dlatego pan matrix taki nakręcony;)
Radomenes też nakręcony po wczorajszej rozmowie przed nową halą, a zwłaszcza tym, że sam prezes Krystek Maciej publicznie (chociażby dla radia PIK) stwierdził, że nowa środkowa Katarzynek ma być zawodniczką ograną w Eurolidze. Od słów do czynów daleka droga. Czekam na info z klubu, który moim zdaniem będzie w swoim stylu potęgował napięcie.
Bum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Radomenes pisze:ann pisze:pewno Big Syl, dlatego pan matrix taki nakręcony;)
Radomenes też nakręcony po wczorajszej rozmowie przed nową halą, a zwłaszcza tym, że sam prezes Krystek Maciej publicznie (chociażby dla radia PIK) stwierdził, że nowa środkowa Katarzynek ma być zawodniczką ograną w Eurolidze. Od słów do czynów daleka droga. Czekam na info z klubu, który moim zdaniem będzie w swoim stylu potęgował napięcie.
Zawodniczka ograna w Eurolidze to bardzo szerokie pojęcie. No ale dobrze, będziecie mieć choć jedną ograną tam zawodniczkę.
bart_81 pisze:Zawodniczka ograna w Eurolidze to bardzo szerokie pojęcie. No ale dobrze, będziecie mieć choć jedną ograną tam zawodniczkę.
ty chyba nie w temacie gościu zawistny jesteś? a Maurita (Gospic i Novi Zagreb) to gdzie grała? Mam wymieniać czy zaczniesz strzelać? Może trochę statów Ci jej z Euroligi podsypać?
PS. Zanim się coś napisze to wypadałoby się przygotować (no chyba, ze kumasz tylko to co gorzowskie). Big Syl też ogrania w Eurolidze nie ma, bo tylko w dwóch klubach grała.
Bum
Reid w Zagrzebiu nie grała (miała ale nie dostała wizy, i w jej miejsce przyszła L.Mitchell a później ją zastąpiła Vandersloot). W Eurolidze występowała i owszem ale tylko w barwach Gospica.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Reid w Zagrzebiu nie grała (miała ale nie dostała wizy, i w jej miejsce przyszła L.Mitchell a później ją zastąpiła Vandersloot). W Eurolidze występowała i owszem ale tylko w barwach Gospica.
Oczywiście RACJA, poszedłem tropem wypowiedzi ostatniej pani Gulak-Lipki. Gosia Misiuk też chyba Euroligi posmakowała.
Bum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Reid grała w Euro ale ładnych kilka lat temu...Mi raczej bliższe są jej występy z zeszłego sezonu na Węgrzech. Ja nie mam powodu żeby być zawistnym. Gorzów miał już swoje sukcesy i przy dobrych wiatrach za kilka lat będzie miał je znowu.
Lepiej żeby wasza nowa zawodniczka była naprawdę sporego kalibru, bo pod koszem to macie na razie tylko Velinović (Misiuk nie liczę bo nie pogra sobie za bardzo z wysokimi "czwórkami" w Euro).
Lepiej żeby wasza nowa zawodniczka była naprawdę sporego kalibru, bo pod koszem to macie na razie tylko Velinović (Misiuk nie liczę bo nie pogra sobie za bardzo z wysokimi "czwórkami" w Euro).
bart_81 pisze:Reid grała w Euro ale ładnych kilka lat temu...Mi raczej bliższe są jej występy z zeszłego sezonu na Węgrzech.
No jest kolosalna różnica: Maurita w Eurolidze w 2011, a Big Syl (dla porównania) np. w 2012. Życzę każdej Polce, aby tą dychę w Eurolidze chociaż zagrała.
Bum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
bart_81 pisze::shock: Reid do Fowles porównujesz? to ja już wymiękam...
człowieku porównuję lata grania w Eurolidze, bo dla Ciebie dwa-trzy lata to dawno jest
Bum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Tylko, że Fowles gra cały czas za oceanem i ma ciągły kontakt z najlepszymi na świecie...taka drobna róznica...i kończę na tym bo już i tak zbaczamy z tematu. Dobranoc.
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
w Sylvie Fowles nie wierze , mimo ze w Europie nie grala 2 lata , to i tak jest zwyczajnie za droga dla Torunia . Bądźmy powazni . W Toruniu nie ma takiej kasy , mimo ze miasto , Energa i inni dali lub maja dac sporo wiecej niz w zeszlym sezonie.
Wydaje mi sie ze srodkową mają już ugadaną , ponoc ma to byc zawodniczka , jakej jeszcze w Toruniu nie bylo , jak na warunki toruńskie i mam nadzieje ze w koncu to wypali.
w Toruniu jeszcze nie mielismy gwiazdy z prawdziwego zdarzenia , choc przeciez nazwiska nie grają co udowodnila chocby pani Charles w zespole Wisły.
W Enerdze w ostatnich latach byly jednak zawodniczki ,typu Melisa Can , Quianna Chaney , Metcalf , Sepulveda , Nicole Michael , Mitchell , Page czy Maksimovic , ktore spokojnie radzily sobie z gwiazdami Wisły , Lotosu , CCC czy Gorzowa
Srodkowa musi miec jednak z kim grac , na 4 jest Misiuk którą mogą zwyczajnie zjesc wysokie 4 przeciwnika , wiec zobaczymy jak to bedzie.
Mam nadzieje ze ta nowa srodkowa bedzie po prostu duzym wzmocnieniem , ktory mocno pomoze w walce o final ligi i da troche radosci w Ojro
Wydaje mi sie ze srodkową mają już ugadaną , ponoc ma to byc zawodniczka , jakej jeszcze w Toruniu nie bylo , jak na warunki toruńskie i mam nadzieje ze w koncu to wypali.
w Toruniu jeszcze nie mielismy gwiazdy z prawdziwego zdarzenia , choc przeciez nazwiska nie grają co udowodnila chocby pani Charles w zespole Wisły.
W Enerdze w ostatnich latach byly jednak zawodniczki ,typu Melisa Can , Quianna Chaney , Metcalf , Sepulveda , Nicole Michael , Mitchell , Page czy Maksimovic , ktore spokojnie radzily sobie z gwiazdami Wisły , Lotosu , CCC czy Gorzowa
Srodkowa musi miec jednak z kim grac , na 4 jest Misiuk którą mogą zwyczajnie zjesc wysokie 4 przeciwnika , wiec zobaczymy jak to bedzie.
Mam nadzieje ze ta nowa srodkowa bedzie po prostu duzym wzmocnieniem , ktory mocno pomoze w walce o final ligi i da troche radosci w Ojro
Taylor Hall w CCC
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Koszykarz (Toruń) pisze:w Sylvie Fowles nie wierze
toć poplotkujmy.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”