TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2015/2016
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2015/2016
"Dni dzielą nas od przylotu rozgrywającej z USA, podobno też gracza nietuzinkowego, z doświadczeniem w WNBA" czyżby niedługo AZS PWSZ w komplecie... jakieś typy? :)
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
cholinex pisze:"Dni dzielą nas od przylotu rozgrywającej z USA, podobno też gracza nietuzinkowego, z doświadczeniem w WNBA" czyżby niedługo AZS PWSZ w komplecie... jakieś typy? :)
Trochę już się bawiłem w typowanie kilka dni temu....i z mojej dedukcji wyszło że może to być Angel Goodrich grająca w tej chwili w Seattle Storm...aczkolwiek mogę się mylić.
bart_81 pisze:cholinex pisze:"Dni dzielą nas od przylotu rozgrywającej z USA, podobno też gracza nietuzinkowego, z doświadczeniem w WNBA" czyżby niedługo AZS PWSZ w komplecie... jakieś typy? :)
Trochę już się bawiłem w typowanie kilka dni temu....i z mojej dedukcji wyszło że może to być Angel Goodrich grająca w tej chwili w Seattle Storm...aczkolwiek mogę się mylić.
o Goodrich jeden matoł z Torunia 2 września już pisał.
Bum
krysti pisze:e tam, a może to naprawdę będzie bombowy transfer, a nie jakaś tam Goodrich. Mam kilka kandydatek, po jednej z każdego klubu, który odpada z dalszych rozgrywek w WNBA. I są to znacznie ciekawsze i bardziej doświadczone nazwiska(z góry mówię, że nie orientuje się czy mają podpisane gdzieś kontrakty na sezon 2015/2016 w Europie, poza WNBA) Seattle ---> Sue Bird: odeszła z UMMC, to może przed emeryturą będzie chciała pograć sobie jeszcze w Polsce :D, San Antonio ---> Jia Perkins: nie słyszałem żeby gdzieś podpisała kontrakt, Atlanta Dream---> Rooneka Hodges, hm dobrze znana w Polsce, Connecticut---> a może to Alex Bentley? <ale ona wydaje mi się, że jednak gdzieś podpisała> ewentualnie jeszcze równie dobrze znana w Polsce jak Hodges Sydney Colson
Bentley- Turasy
Bum
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
krysti pisze:e tam, a może to naprawdę będzie bombowy transfer, a nie jakaś tam Goodrich. Mam kilka kandydatek, po jednej z każdego klubu, który odpada z dalszych rozgrywek w WNBA. I są to znacznie ciekawsze i bardziej doświadczone nazwiska(z góry mówię, że nie orientuje się czy mają podpisane gdzieś kontrakty na sezon 2015/2016 w Europie, poza WNBA) Seattle ---> Sue Bird: odeszła z UMMC, to może przed emeryturą będzie chciała pograć sobie jeszcze w Polsce :D, San Antonio ---> Jia Perkins: nie słyszałem żeby gdzieś podpisała kontrakt, Atlanta Dream---> Rooneka Hodges, hm dobrze znana w Polsce, Connecticut---> a może to Alex Bentley? <ale ona wydaje mi się, że jednak gdzieś podpisała> ewentualnie jeszcze równie dobrze znana w Polsce jak Hodges Sydney Colson
No tak tylko, że żadna z wymienionych nie pochodzi z agencji SIG, a wątpię żebyśmy kontraktowali kogoś spoza tej "stajni".
bart_81 pisze:krysti pisze:e tam, a może to naprawdę będzie bombowy transfer, a nie jakaś tam Goodrich. Mam kilka kandydatek, po jednej z każdego klubu, który odpada z dalszych rozgrywek w WNBA. I są to znacznie ciekawsze i bardziej doświadczone nazwiska(z góry mówię, że nie orientuje się czy mają podpisane gdzieś kontrakty na sezon 2015/2016 w Europie, poza WNBA) Seattle ---> Sue Bird: odeszła z UMMC, to może przed emeryturą będzie chciała pograć sobie jeszcze w Polsce :D, San Antonio ---> Jia Perkins: nie słyszałem żeby gdzieś podpisała kontrakt, Atlanta Dream---> Rooneka Hodges, hm dobrze znana w Polsce, Connecticut---> a może to Alex Bentley? <ale ona wydaje mi się, że jednak gdzieś podpisała> ewentualnie jeszcze równie dobrze znana w Polsce jak Hodges Sydney Colson
No tak tylko, że żadna z wymienionych nie pochodzi z agencji SIG, a wątpię żebyśmy kontraktowali kogoś spoza tej "stajni".
Dokładnie. Krysti na pałę leciał i tyle. Goodrich pochodzi z SIG
Bum
Radomenes pisze:Tierra Hawkins F w Widzewie
Wakacje się już skończyły, a więc chyba pora ogarnąć tą rubrykę i zaktualizować. Admini chyba są dyspozycyjni, a jak nie to po co są adminami?
Angel Goodrich to ostatnia zawodniczka, która wzmocni KSSSE AZS PWSZ Gorzów przed sezonem 2015/16. Filigranowa rozgrywająca w przyszłym tygodniu dołączy do drużyny.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Było do przewidzenia:)
Fajna zawodniczka. Jak na nasze możliwości finansowe nawet bardzo fajna. Przede wszystkim typowa rozgrywająca. Zobaczymy co pokaże. W Fantasy na pewno będzie przydatna:)
Fajna zawodniczka. Jak na nasze możliwości finansowe nawet bardzo fajna. Przede wszystkim typowa rozgrywająca. Zobaczymy co pokaże. W Fantasy na pewno będzie przydatna:)
-
reaktywacja
- Junior
Paris Johnson w Gdyni
http://sport.trojmiasto.pl/Johnson-osta ... 94266.html
http://sport.trojmiasto.pl/Johnson-osta ... 94266.html
14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
-
Kosz-ykarz
- Junior
Nie widzę w Gdyni w play off... Wisla , Artego , Energa, Polkowice, Sleza , Lublin , Gorzow powinny spokojnie być w play off, no i to ostatnie 8 miejsce....Siedlce , MUKS Poznań , Sosnowiec , Widzew i Gdynia .
PS. Prodzę nie czepiać że jeszcze sezon sie rozpoczał itp , zwyczajnie typuję przedsezonowo , po zaprezentowanych składach i aspiracjach ;)
PS. Prodzę nie czepiać że jeszcze sezon sie rozpoczał itp , zwyczajnie typuję przedsezonowo , po zaprezentowanych składach i aspiracjach ;)
Kosz-ykarz pisze:Nie widzę w Gdyni w play off... Wisla , Artego , Energa, Polkowice, Sleza , Lublin , Gorzow powinny spokojnie być w play off, no i to ostatnie 8 miejsce....Siedlce , MUKS Poznań , Sosnowiec , Widzew i Gdynia .
Mimo, że jestem z Gorzowa, chciałbym abyś mi wskazał w czym obecnie Gorzów jest lepszy od Gdyni?
-
reaktywacja
- Junior
OjTam. Wróżki na tym portalu były, są i będą. Kibice z Torunia mają długą tradycję wróżenia z fusów.
Myślę, że Kosz-ykarz sądzi tak na podstawie sparingów, w których nie gra połowa gdyńskiego składu, a rywale odnoszą przekonujące zwycięstwa. A jak będzie, czas pokaże. Na razie jednak na pewno nie zanosi się w nadchodzącym sezonie na jakiekolwiek niespodzianki na podium - powinno pozostać bez zmian.
Myślę, że Kosz-ykarz sądzi tak na podstawie sparingów, w których nie gra połowa gdyńskiego składu, a rywale odnoszą przekonujące zwycięstwa. A jak będzie, czas pokaże. Na razie jednak na pewno nie zanosi się w nadchodzącym sezonie na jakiekolwiek niespodzianki na podium - powinno pozostać bez zmian.
14 koron:
-
Kosz-ykarz
- Junior
W czym lepszy Gorzow od Gdyni ? Moze na ławce trenerskiej ? może w zawodniczkach zagranicznych ? Może na podstawie doświadczeń z lat poprzednich ? Gdzie Gorzow mająć 3 zagraniczne i mlode + Czubak , bez problemu robil play off.
I uwazam że w tym roku może być podobnie. - choć rok temu obstawielem AZS poza play off
I uwazam że w tym roku może być podobnie. - choć rok temu obstawielem AZS poza play off
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”