ann pisze:chyba nie wcześniej ;) tu cos z godzina jest nie tak, bo ja napisałam po ukazaniu się info na profilu FB klubu:)
Poprawili.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ann pisze:chyba nie wcześniej ;) tu cos z godzina jest nie tak, bo ja napisałam po ukazaniu się info na profilu FB klubu:)
Po przerwie na występy w Hiszpanii i walce o mistrzostwo Peru do Łodzi wraca silna skrzydłowa/center Tynikki Crook.
Radomenes pisze:Wiesz, co Szczechowiak powiedziała, że grając dla Bydzi chciała dwa razy tyle (tam muszą przebijać, bo inaczej nikt by nie przyszedł), bo to Bydgoszcz. W Toruniu skromnie już.
nowy użytkownik pisze:Radomenes pisze:Wiesz, co Szczechowiak powiedziała, że grając dla Bydzi chciała dwa razy tyle (tam muszą przebijać, bo inaczej nikt by nie przyszedł), bo to Bydgoszcz. W Toruniu skromnie już.
Szczechowiak to raczej musiała mocno zejść z ceny żeby w ogóle gdzieś zagrać. Wątpie że miała jakieś inne oferty bo teraz to juz "tylko" Europejka. Z resztą do składu Torunia idealnie pasuje po tej 2-letniej przerwie. Dostała szanse od Artego, miesiąc potrenowała z wicemistrzem Polski i zobaczymy czy w Toruniu udowodni że faktycznie była warta tych pieniędzy jakie zawołała. Nie każda zawodniczka jest warta żeby się o nią licytować.
Radomenes pisze:Nawet po ostatnim sprawdzianie z MKK Siedlce działacz z PZKosz dał wyraz swojej w tym temacie frustracji na portalu społecznościowym.
jestem na stronie pzkoszu - patrze na sklad Pabianic i widnieje tam..julia Adamowicz...poprzedni klub Widzew...czyżby odeszla z Widzewa juz ? ktos cos wie ?
Zauważ, że w składzie Pabianic są też inne koszykarki reprezentujące w tym sezonie Widzew w ekstraklasie m.in. Wajler, Paranowska, Bujniak czy wspominana przez Ciebie Adamowicz. Także jest to pewnie jakaś umowa partnerska pomiędzy tymi klubami albo coś podobnego na tych zasadach.
nowy użytkownik pisze:Radomenes pisze:Nawet po ostatnim sprawdzianie z MKK Siedlce działacz z PZKosz dał wyraz swojej w tym temacie frustracji na portalu społecznościowym.
Niech się pożali kolegom którzy wybrali trenera kadry. Skoro mu tak ufają, to niech bierze do kadry kogo chce. Też bym wolał żeby nie grała w kadrze (góra 3 zawodniczki 28+ i reszta młodsze), ale lepsza ona niż jakaś panna ze związkowego SMSu która nawet na 2 minuty gry w TBLK się nie załapie po jego ukończeniu, bo tak ją tam wyszkolili.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 85 gości