grzegorz pisze:lepszy taki doping niż żaden. nie ma co się z nich śmiać. należało by ruszyć tyłek i im pomóc.
Przede wszystkim nikt się z nich nie śmieje
Moderator: Moderatorzy
Kowalik pisze:grzegorz pisze:lepszy taki doping niż żaden. nie ma co się z nich śmiać. należało by ruszyć tyłek i im pomóc.
Przede wszystkim nikt się z nich nie śmiejeBardzo dobrze, że się chłopaki starają.

Szymon pisze:Kowalik pisze:grzegorz pisze:lepszy taki doping niż żaden. nie ma co się z nich śmiać. należało by ruszyć tyłek i im pomóc.
Przede wszystkim nikt się z nich nie śmiejeBardzo dobrze, że się chłopaki starają.
Otóż to!!! Dobrze że sie starają, jednak powinni bardziej swoje starania oprzeć o własne gardła!
A co do ruszenia tyłka i pomocy. Hmmmm.... a Ty się Grzegorz ruszyłeś i im pomogłeś????
Kowalik pisze:Szymon pisze:Kowalik pisze:grzegorz pisze:lepszy taki doping niż żaden. nie ma co się z nich śmiać. należało by ruszyć tyłek i im pomóc.
Otóż to!!! Dobrze że sie starają, jednak powinni bardziej swoje starania oprzeć o własne gardła!
A co do ruszenia tyłka i pomocy. Hmmmm.... a Ty się Grzegorz ruszyłeś i im pomogłeś????
Dobrze wiesz Szymon, że niektórzy to tylko gadać potrafią a już w internecie to są sami bohaterowie

Kowalik pisze:Gienek pisze:A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem![]()
![]()
A co takiego Cię zatrzymało, że nie mogłeś przyjść na meczyk![]()
Było całkiem całkiem
Gienek pisze:Kowalik pisze:Gienek pisze:A ja nie wiem jaki był doping w sobote bo na meczu nie byłem![]()
![]()
A co takiego Cię zatrzymało, że nie mogłeś przyjść na meczyk![]()
Było całkiem całkiem
Kowalski, ty łysa pałoPoczytaj troche forum, to dowiesz się gdzie byłem i wcale tego nie żałuję, że nie przyszedłem oglądać tego wątpliwej jakości pożal sie Boże widowiska. A poza tym czep sie lepiej cudzej żony
Szymon pisze::lol:![]()
![]()
![]()
no i widzę , że koledzy szanowni wszczeli małą burdę! No ciekawe co to dalej będzie. Będe dopingował obie strony
![]()
.
A w kwestii formalnej to sam ciekaw jestem co tam u Joanny słychać![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości