danpe_ pisze: Moim zdaniem Magdzie brakuje odwagi pod koszem rywalki, oby przyszły sezon to zmienił.
To chyba stwierdzenie trafiajaće w sedno, tylko tak jak mówię bardzo mnie to dziwi z uwagi na początki kariery w Poznaniu + grę w reprezentacjach młodzieżowych gdzie ciężar zdobywania punktów leżał na jej barkach. Wiadomo, że młodzieżowe reprezentacje to nie to co seniorska koszykówka, ale jak się miało predyspozycje w ataku to nagle się zapomniało co trzeba robić? No nic, pozostaje mieć nadzieję, że Szewczyk problem dostrzeże i Magdę odblokuje.
Co do zachowania na forum tego prostaka o nazwie specu to ostatni wpis to już symfonia prymitywstwa i dobrze, że Bartolino zastosował uwerturę w tej arii chamstwa. Miałem dłuższą przerwę na forum, ale widzę że niestety prymityw zawsze się znajdzie. Na takie zachowanie to faktycznie nie pozostaje nic jak ostrzeżenia i bany a może wątek się nieco "odszambi".
Mi jednak jest szkoda Hernandeza bo raz ze skladem mu się nie udało i zapewne wyciągnąłby wnioski...