PZU Polfa Pabianice - CCC Polkowice live (5 mecz)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 23:10

Hersi pisze: Jestem zbulwersowana zachowaniem trenera. Popychać to on sobie może żonę, a nie mnie. Po tym zajściu nie mogłam w ogóle zasnąć, tak byłam zszokowana. To nie jest dla mnie facet. On nie powinien trenować koszykówki i pracować z kobietami. Teraz zrobił taką rzecz, a następnym razem może się zachować jeszcze gorzej. Gdyby nie trener Nowakowski, który nas rozdzielił, to aż boję się myśleć, co by mi się stało - tłumaczy Pantelejewa.

Faktycznie Spisacki odepchnął Panti i to również nie powinno mieć miejsca ale z tym spaniem to chyba troszeczkę przesadziła :)

A trener Nowakowski nie musiał nikogo rozdzielać bo nikt się nie bił :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 maja 2005, 23:17

Oj, Kuba, nie było tak jak Nowakowski powiedział. A fakt, Panti z tą nieprzespaną nocą to trochę pojechała. No i tesh bez przesady, że teraz uderzyła a kiedyś tam może coś innego.

No a w ogóle ten tekst o popychaniu jest miodzio!! :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 04 maja 2005, 23:39

Dla rozluźnienia atmosfery postanowiłem tekst nieco przyciąć i poprzestawiać (bez dopisywania):

Jestem trenera! Popychać może mnie a nie żonę. Po tym nie mogłam w ogóle zasnąć, tak byłam zszokowana. To jest facet dla mnie. On powinien trenować z kobietami. Następnym razem jeszcze może…, a teraz gorzej rzecz zrobił. Trener Nowakowski - Pantelejewa! boję się! Gdyby co mi się stało to nas nie rozdzieli!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 04 maja 2005, 23:43

hehe dobre, Simon ... coz, ten sezon mozna nazwac "Sezonem Walki" :D
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 23:52

Zajefajne Simon :lol: :lol: :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 maja 2005, 00:41

Nie uważacie, że czytanie prasy nie ma żadnego sensu?;) Po przeczytaniu obu wersji kompletnie nie mam pojęcia kto tam kogo "popychał", komu było miło, a komu nie, kto kogo pobił, kto rozdzielał ... i po co :lol: Wiem tylko, że po takich artykułach zwolennicy każdej ze stron znajdują tysiące argumentów na poparcie swojej wersji, a obiektywnie winy rozstrzygnąć się nie da... więc proponuję jednak nie wtrącać się do tych (jak to zdemaskował Simon) małżeńskich problemów zawodniczki i tego co ją "popychał" :lol: ... aaaaa no i wiem jeszcze co Panti robiła wczoraj w nocy 8)

A serio... kary dla obu stron... PO RÓWNO! :) Choć znając życie jak zwykle w naszej lidze nic nikomu sie nie stanie... aż do następnego incydentu i artykułów dziennikarzy;)

Ps. Fajny jest fragment z "Dziennika Bałtyckiego" o wywaleniu z boiska Nolan: "W następnej akcji sędzia odgwizdał Amerykance faul w ataku. Ta zaprotestowała i natychmiast została zdyskwalifikowana i musiała opuścić boisko." :lol: ;) 8) Mały szczegół, że dziennikarz pomija trochę faktów - szkoda, że akurat tych, które tu mogły by (nie daj Boże! hihi) przedstawić sprawę obiektywnie... np, że gdy "zaprotestowała" pierwszy raz, została ukarana przewinieniem technicznym... a dopiero gdy nadal "protestowała" (swoją drogą chciałbym mieć nagrane na dyktafonie JAK;) ), do 5 faulu dołożone zostało przewinienie dyskwalifikujące ;) Więc nie tak "natychmiast wyleciała" ... hehe... no ale to się wśród czytelników "Dziennika Bałtyckiego" będzie lepiej "sprzedawało - znowu wredny sędzia niesprawiedliwie karze naszą bidulkę ;)

Pozdrowionka!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Gość

Postautor: Gość » 05 maja 2005, 08:27

Kowalik pisze:
Hersi pisze: Jestem zbulwersowana zachowaniem trenera. Popychać to on sobie może żonę, a nie mnie. Po tym zajściu nie mogłam w ogóle zasnąć, tak byłam zszokowana. To nie jest dla mnie facet. On nie powinien trenować koszykówki i pracować z kobietami. Teraz zrobił taką rzecz, a następnym razem może się zachować jeszcze gorzej. Gdyby nie trener Nowakowski, który nas rozdzielił, to aż boję się myśleć, co by mi się stało - tłumaczy Pantelejewa.

Faktycznie Spisacki odepchnął Panti i to również nie powinno mieć miejsca ale z tym spaniem to chyba troszeczkę przesadziła :)

A trener Nowakowski nie musiał nikogo rozdzielać bo nikt się nie bił :lol: :lol: :lol:

Jak Pati taka wrażliwa to może spytalaby Kłósińskiej jak ona spała po tym co jej zrobiła.Dziewczyna wygląda okropnie i napewno sprawa tego uderzenia tak sie nie zakończy.Zachowaniem Pantelejewej powinna się zająć PLKK I CHYBA TAK SIĘ STANIE.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 maja 2005, 11:00

Anonymous pisze:
Jak Pati taka wrażliwa to może spytalaby Kłósińskiej jak ona spała po tym co jej zrobiła.Dziewczyna wygląda okropnie i napewno sprawa tego uderzenia tak sie nie zakończy.Zachowaniem Pantelejewej powinna się zająć PLKK I CHYBA TAK SIĘ STANIE.

Już tak nie przesadzaj, że wygląda tak okropnie. A Panti nalezy sie kara :!:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 05 maja 2005, 11:25

A o czym tu gadać? Skoro pojawiły się różnie krytyczne głosy w "necie i gazecie" odpowiedni organ PLKK powinien sprawę zbadać, oglądnąć materiał, zinterpretować i wydać kończące sprawę oświadczenie i decyzje. Jeśli są winni - to zwyczajnie ukarać, a jak nie - to oczyścić z zarzutów i dobra...
Po co dopuszczać do rozwarstwienia środowiska, wzajemnych zarzutów, oskarżeń itd...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 maja 2005, 16:14

Jak wcześniej pisałem, zajscia z pantelejewą nie widziałem dokładnie, ze Spisackim natomiast tak. I uważam że w tej sytuacji........
...... KARAĆ, KARAĆ NIE WYRÓŻNIAĆ !!!!!

Spisackiego i Pantelejewą oczywiście!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 05 maja 2005, 18:20

Wszczęliśmy postępowanie z urzędu. Musimy zapoznać się z materiałami i opiniami obu stron. Dopiero potem podejmiemy decyzję - komentuje prezes PLKK Wiesław Zych, który obecny był na spotkaniu obu drużyn.

Nikogo nie będę tu bronił ale proponuje aby władze związku obserwowały pracę sendziów gdyż ci panowie występują w rolach głównych i starają się być najważniejsi i prowokują nerwową atmosferę pytam się po co?

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 maja 2005, 18:26

Ekhhh... pomażyć można....."gwizdki" są bezkarne :twisted: :twisted: :twisted:
Przecież Zych nie bedzie nakładał kar na kolegów po fachu :!: :!: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 05 maja 2005, 21:18

Szymon pisze:Ekhhh... pomażyć można....."gwizdki" są bezkarne :twisted: :twisted: :twisted:
Przecież Zych nie bedzie nakładał kar na kolegów po fachu :!: :!: :twisted:

Jeśli nie on to kto ma to zrobić :?: Najlepsze jest to, że wszyscy to widzą tylko nie zainteresowani najbardziej :!: :twisted: :!:

Gość

Postautor: Gość » 06 maja 2005, 07:11

Anonymous pisze:Wszczęliśmy postępowanie z urzędu. Musimy zapoznać się z materiałami i opiniami obu stron. Dopiero potem podejmiemy decyzję - komentuje prezes PLKK Wiesław Zych, który obecny był na spotkaniu obu drużyn.

Nikogo nie będę tu bronił ale proponuje aby władze związku obserwowały pracę sendziów gdyż ci panowie występują w rolach głównych i starają się być najważniejsi i prowokują nerwową atmosferę pytam się po co?

Co racja to racja.Po faulu na Kłosińskiej Panti powinna być usunięta z boiska.Sędziów niczego nie nauczyla 'afera Powell'.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 maja 2005, 07:42

simon pisze:Dla rozluźnienia atmosfery postanowiłem tekst nieco przyciąć i poprzestawiać (bez dopisywania):

Jestem trenera! Popychać może mnie a nie żonę. Po tym nie mogłam w ogóle zasnąć, tak byłam zszokowana. To jest facet dla mnie. On powinien trenować z kobietami. Następnym razem jeszcze może…, a teraz gorzej rzecz zrobił. Trener Nowakowski - Pantelejewa! boję się! Gdyby co mi się stało to nas nie rozdzieli!

:lol: :lol: :lol: :lol: po prostu wymiękam :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobre, dobre Simon :wink:

O Justynie Kłosińskiej i Jej aktorstwie już się kiedyś wypowiadałem, nawet przed meczem Odry z CCC, gdy brzescy fani zaczęli skandować "aktorka, aktorka, aktorka" sama Justyna się im ukłoniła - sama wiedziała, że chodzi o Nią. Nie chcę stawać w obronie Panti, bo nawet jeśli dała się sprowokować przez "Siwą" to powinna popracować nad swoimi emocjami.

Trener Spisacki - bez komentarza :evil:
..you got to lose, to know how to win..

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”