BRZESCY KIBICE

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 06 maja 2005, 07:26

I co znowu się zaczyna? Ginda - pierwsze ostrzeżenie, a fanów brzeskiej Odry proszę o nie reagowanie na zaczepki i prowokacje ze strony sympatyków z Polkowic.
..you got to lose, to know how to win..

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 06 maja 2005, 07:27

ZIOMMM pisze:kolejny cep sie udziela...najpierw kuba teraz ty. Czemu nie byles taki cwany na meczu, siedzieliscie tylko i zamulaliscie swoim ccc ccc ccc a my z was perfidnie szydzilismy :twisted: . zamulone buraki z prowincji :evil: aha cala Polska nie moze sie mylic ... jestesmy najlepsi !!!

przypominam ci Narvancu, ze za cepa jak narazie uchodzisz ty. Ginda mówi prawde i tę wersje potwierdzają WSZYSCY obecni u was na meczu i sami ją tez potwierdziliście. co do ccc ccc ccc to przestan juz w koncu pier...ć głupoty! uszy sie myje a nie wietrzy!

Dlaczego w Brzegu mogą być normalni ludzie (MARIO, Adam Qiero) i mogą byc takie wypierdki natury jak ty? czy wy k..wa nie umiecie sie normalnie pogodzic z tym ze wasze laski przegrały w pierwszej rundzie w troche innych stosunku niz sie spodziewaliście? teraz wszystko co złe to zaraz będą nasi kibice. te twoje wypociny zaczynają byc powoli upierdliwe. Nie wiem dlaczego jakoś innym kibicom Odry juz sie to znudziło, a tobie najwidoczniej jeszcze nie.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 06 maja 2005, 09:57

znowwwuuuuuuuuuuuuu :shock: sezon sie skonczyl koniec !!!!!!!
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 06 maja 2005, 15:21

Wiadomo ze brzescy kibice sa najlepsiejsi ale byliby jeszcze lepsi gdybym ja by z Wami na meczach :lol: :lol: :lol: :lol: .
A co do cepów to byli oni cepami w tym sezonie, sezon temu i 2 lata temu i cay czas bedziecie cepami i nigdy nie stworzycie takiej atmosfery jak my.

Awatar użytkownika
ZIOMMM
Nowy na forum

Postautor: ZIOMMM » 06 maja 2005, 17:02

Kuba pisze:
ZIOMMM pisze:kolejny cep sie udziela...najpierw kuba teraz ty. Czemu nie byles taki cwany na meczu, siedzieliscie tylko i zamulaliscie swoim ccc ccc ccc a my z was perfidnie szydzilismy :twisted: . zamulone buraki z prowincji :evil: aha cala Polska nie moze sie mylic ... jestesmy najlepsi !!!

przypominam ci Narvancu, ze za cepa jak narazie uchodzisz ty. Ginda mówi prawde i tę wersje potwierdzają WSZYSCY obecni u was na meczu i sami ją tez potwierdziliście. co do ccc ccc ccc to przestan juz w koncu pier...ć głupoty! uszy sie myje a nie wietrzy!

Dlaczego w Brzegu mogą być normalni ludzie (MARIO, Adam Qiero) i mogą byc takie wypierdki natury jak ty? czy wy k..wa nie umiecie sie normalnie pogodzic z tym ze wasze laski przegrały w pierwszej rundzie w troche innych stosunku niz sie spodziewaliście? teraz wszystko co złe to zaraz będą nasi kibice. te twoje wypociny zaczynają byc powoli upierdliwe. Nie wiem dlaczego jakoś innym kibicom Odry juz sie to znudziło, a tobie najwidoczniej jeszcze nie.

i oto mi chodzilo aby powkurzac takich je...ych c...li jak ty. bede pier...olic ile tylko mi sie bedzie chcialo. co do waszego ccc ccc cc cc cc c to beda rozpisywac sie o tym jeszcze nawet moje dzieci , wnuki i pra wnuki zeby jak najwiecej ludzi dowiedzialo sie jacy jestescie sztuczni wrecz plastikowi!!! mam nadzieje ze nadal sie wkurzasz i wkurzac sie bedziesz :twisted: narvany???
a co do tego cepa to nikt inny nie moze nosic tego miana jak tylko ty ja sobie napewno na nie nie zasluzylem to wy sobie na nie zapracowaliscie chyba dobrze wiesz czym ... przeciez uwazasz sie za tak inteligentnego...cepa :twisted:
DUMNI PO WYGRANEJ, WIERNI PO PRZEGRANEJ...TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE!!!

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 07 maja 2005, 11:01

GURU pisze:Wiadomo ze brzescy kibice sa najlepsiejsi ale byliby jeszcze lepsi gdybym ja by z Wami na meczach :lol: :lol: :lol: :lol: .
A co do cepów to byli oni cepami w tym sezonie, sezon temu i 2 lata temu i cay czas bedziecie cepami i nigdy nie stworzycie takiej atmosfery jak my.

Milo cie slyszec( w sumie czytac)pozdrawiam i wracajjj do PRETORIAN

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 maja 2005, 23:02

jestescie najlepszymi kibicami ale jak widac po wynikach odry. wasze kibicowanie zbytnio nie pomaga waszym dziewczyną!!!

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 maja 2005, 16:12

nie mow do nas CEPy bo ty jestes tylko niedobrym CUKIERKIEM

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 16 maja 2005, 17:27

ginda pisze:jestescie najlepszymi kibicami ale jak widac po wynikach odry. wasze kibicowanie zbytnio nie pomaga waszym dziewczyną!!!

Najwiekszy dowcip jaki slyszalem no niee jakas jednostka mowi z my nie pomagamy naszym dziewczyna hahaha jezuuu ale sie usmialem chlopaku wiesz co to jest wiez miedzy kibicami a koszykarkami?? hmm nigdy sie nie dowiesz (mowie jak najbardziej powaznie) pewnie dla ciebie wiez jest bycie na meczu i siedzenie no ale coz jeszcze jest doping za ktory nasze Laski potrafia podkreslam potrafia podziekowac i nazwac nas 6 zawodnikiem ehhh szkoda slow :? :? :?

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

CCC P_ce

Postautor: ginda » 16 maja 2005, 21:27

Nasze koszykarki sa samowystarczalne i kibicowanie nie jest im potrzebne.

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: CCC P_ce

Postautor: GURU » 16 maja 2005, 22:25

ginda pisze:Nasze koszykarki sa samowystarczalne i kibicowanie nie jest im potrzebne.

Jak czytam twoje wpisy to rzygać mi sie chce. Jak mówisz ze koszykarki nie potrzebują kibiców to co ty robisz na tym forum dotyczącym koszykówki i na kiego grzyba wypowiadasz sie w sprawach kibicowania.

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Re: CCC P_ce

Postautor: Mlody » 16 maja 2005, 22:35

ginda pisze:Nasze koszykarki sa samowystarczalne i kibicowanie nie jest im potrzebne.

skad oni go wzieli??? aaa zapomnialbym z polkowic no tak ehh :? :?

Gość

Postautor: Gość » 17 maja 2005, 11:39

wasze koszykarki nauczyly sie juz grac bez dopingu, wrecz go nie sluchaja bo to k...a zasnac mozna!!!!!!! i masz racje ze nie potrzebuja dopingu-takiego to nikt nie potrzebuje. ps. milej nauki piosenek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 17 maja 2005, 13:52

POLKOWICE SPOKOJ!!!!!!!!!!!! nie tak agresywnie :D .sezon sie skonczyl wezcie recznik,kapielowki,krem ale pamietajcie z duzym filtrem,lezaczek i nad wode(lub do AQUA PARKU)!!!!!!!!!!!!! 8) .wyluzujcie!!!!ta atmosfera mi sie podoba ale na wzglad na innych uzytkownikow forum nie wpiepszajcie sie gdzie was nie chca to bedzie GIT!!!!! a teraz CIIIIIIIII.
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
steve_bramkarz
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: steve_bramkarz » 17 maja 2005, 13:58

Kibice z Polkowic poprostu tak samo jak klub jesteście beznadziejni. Taka jest prawda i nie mówi to kibic Odry, ale zwykły obserwator. No, a teraz co tutaj piszecie to pogrążacie się bardziej. Powodzenia!!
...w.w.j.d.?...

Wróć do „KS Odra Brzeg”