JAK OCENIACIE GORZOWSKIE KOSZYKARKI PO SEZONIE?

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

ciekawy
Nowy na forum

JAK OCENIACIE GORZOWSKIE KOSZYKARKI PO SEZONIE?

Postautor: ciekawy » 30 kwietnia 2005, 12:47

PO TYM CO TU PRZECZYTALEM NA ICH TEMAT TO BARDZO NISKO JE OCENIAM MAM NADZIEJE ZE KTOS KTO ZNA JE BLIZEJ WYPOWIE SIE OBIEKTYWNIE I NIE BEDZIE IM SLODZIL BO SLODZENIE JEST ZBEDNE DLA NICH PO TYM CO SIE CZYTA NA ICH TEMAT
1KTO POWINIEN OPUSCIC TA DRUZYNA CZYJ CZAS DOBIEGŁ JUŻ KONCA, ?
2 CZY TRENER WLASCIWIE WYPELNIL SWOJE ZADANIE ?
3 CZEGO ZABRAKŁO POZA KULTURA KOSZYKAREK W TEJ DRUZYNIE?

LoKKuS
Nowy na forum

Postautor: LoKKuS » 30 kwietnia 2005, 22:53

Podsumowując uwazam, ze sezon był udany. Obiecujący start, martwi jednak dziwna niemoc w niektórych spotkaniach oraz brak zaangażowania, który był zauważalny. Zadyszka po zapewnieniu sobie utrzymania ( planu minimum ) spowodowała falę krytyki, która składała się głównie z pomówień jak chociażby posty "koszykarki". Osobiście znam jedną z zawodniczek i uważam ją za osobę dążącą do celu i niezwykle ambitną. Jak jest z resztą trudno cokolwiek powiedzieć. Kończąc chciałbym podkreślic, iz praca trenera Maciejewskiego moze byc uznana za dobrą robotę. Wykreował troche osobowosci w tym zespole, stworzył pewien kolektyw ( który nie zawsze jednak nim był:( ale postęp uwidoczniony ). Co do zmian kadrowych to raczej kupno niz sprzedaż... wysoka, sprawna i może być ładna:-p ( azeby pasowała do reszty :-p ) heh. To tyle z mojej strony. Z niecierpliwością czekam na nowy sezon i licze na cos wiecej.

PozdroFFka dla dziewczyn i wszystkich forumowiczów, i tych co nie zawsze byli tego samego zdania w pewnych kwestiach.

ciekawy
Nowy na forum

Postautor: ciekawy » 30 kwietnia 2005, 23:49

LoKKuS pisze:Podsumowując uwazam, ze sezon był udany. Obiecujący start, martwi jednak dziwna niemoc w niektórych spotkaniach oraz brak zaangażowania, który był zauważalny. Zadyszka po zapewnieniu sobie utrzymania ( planu minimum ) spowodowała falę krytyki, która składała się głównie z pomówień jak chociażby posty "koszykarki". Osobiście znam jedną z zawodniczek i uważam ją za osobę dążącą do celu i niezwykle ambitną. Jak jest z resztą trudno cokolwiek powiedzieć. Kończąc chciałbym podkreślic, iz praca trenera Maciejewskiego moze byc uznana za dobrą robotę. Wykreował troche osobowosci w tym zespole, stworzył pewien kolektyw ( który nie zawsze jednak nim był:( ale postęp uwidoczniony ). Co do zmian kadrowych to raczej kupno niz sprzedaż... wysoka, sprawna i może być ładna:-p ( azeby pasowała do reszty :-p ) heh. To tyle z mojej strony. Z niecierpliwością czekam na nowy sezon i licze na cos wiecej. o przesadzas a skad wiesz ze to co pisala koszykarka to pomowienia ?, nie masz pojeca o tym jak jest a to ze znasz jedna koszykarke to malo, ja znam 3 i one mi potwierdzaja to co pisala ta koszykarka najlepszym dowodem na prawde jest to ze sie jej wystraszyli i usunei link do tego forum z azs strony
powinni odniesc sie do tego ze to bzdura a nie uciekac jak tchorze od prawdy
twoje gadki sa smiechu warte zreszta koszykarki sie z nich smieja
pozatym piszesz takie teksty ze smiech na forum gwarantowany znawco tematu hehehe
PozdroFFka dla dziewczyn i wszystkich forumowiczów, i tych co nie zawsze byli tego samego zdania w pewnych kwestiach.

LoKKuS
Nowy na forum

Postautor: LoKKuS » 01 maja 2005, 09:57

To po co sie koles pytasz??
Skoro wszystko wiesz i wszystkich znasz??
Ale prymitywizm sie szerzy...a taki ##### jak Ty to uskutecznia.
Wytłumacz wiec inteligencie jaki cel chciałes osiagnac wypisujac ten post??

Mam propozycje. Jesli masz mi cos do powiedzenia SPOTKAJMY SIE!!
Nie bede na froum wyrzucał tego co mysle do konca. A Ty troszke jak taki fałszywy lis... god blEss U bo ja nie mam cierpliwosci.

LoKKuS
Nowy na forum

Postautor: LoKKuS » 01 maja 2005, 10:04

Nie czaje takich ludzi jak Ty.
Uwazają sie za wiekszych znawców tematu a tak naprawde oprócz krytyki niczego nie wnieśli. buahahah. To ja mam polew z takich jak ty. a ty skad wiesz ze masz racje a ja nie? jakos ci nie wierze i podejrzewam ze wielu na tym forum rozwniez. juz raz koszykarkaaaa probowala troche tu namieszac i jakos to przełknęlismy, z toba tez damy sobie rade, bo niczego nowego nie wymysliles.

czekam na odpowiedz ktora chociaz dorosnie mi do piet, na marne wypociny nie odpisuje a Thomasa albo KySa prosze o usuwanie takich plot i spekulacji bo z tego nic dobrego nie wyjdzie. Jedyne forum w polsce!!!!
heheheehehehe.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 01 maja 2005, 10:48

widze ze znów sie zacznie rozgorzała walka między znajomymi koszykarek i ich przyjaciółmi... tymi którzy nie potrafią napisac ze ta czy ta kiepsko gra i sie nie nadaje a tymi bezwzglednymi wytykaczami błęów i niedociagnieć...
ja uwazam ze mamy dobry zespół i młody przedewszystkim... powalczyliśmy troche w tym sezonie i pokazaliśmy ze potrafimy wygrywac nawet z faworytami... praca trenera jest nie zawsze skuteczna, ale ja to widze tak, ze wszystkie zespoły jednak sie przygotowuja na dane spotkanie i potrafia przewidzić zagrania przeciwników, a poza tym trener to tez człowiek, a nie myli sie ten kto nic nie robi... co to zmian kadrowych, to widziałbym prócz PySzotty jeszcze z dwie wyskoie centerki, mimo tego, iz lubie Alicje to jednak zrezygnowałbym z niej, a po tym co ona mówiła to prawdopodobnie nie bedzie jej juz w naszej druzynie...a teraz na temat nieszczesnych słów owej "koszykarkiii" to juz sie na ten temat wypowiadałem i nie bede do tego wracał, a my mielismy z tego co pamietam wypowiadac sie na inny temat w tym poście, jednak nadmienie ze w kazdym zespole, zakładnie pracy, czy innym skupisku wspólpracujacych ludzi ze soba bedą niedomówienia, a juz napewno jesli wchodza w to kwestie finansowe...
ps
ja napewno nie bede usuwał zadnych postów, poza tymi które beda obrazliwe, bo kazdy ma prawo do wypowiedzi.
prosze tylko o jedno, byście sie nie obrazali i wyzywali na forum...
pozdrawiam
Obrazek

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 06 maja 2005, 11:38

slabo slabiutko poziom mizerny moze przyszlosc bedzie lepsza

Awatar użytkownika
adriano9
Żak

Postautor: adriano9 » 09 maja 2005, 09:50

not bad w skali 2-5 na 4 za utrzymanie i za urodę

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”