Informacje, plotki, transfery czyli sezon 2021/22
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: Informacje, plotki, transfery czyli sezon 2021/22
Borislava Hristova zostaje w Gorzowie!
Bycie jedną z liderek klubu o uznanej marce, walczącego o najwyższe cele w EBLK i EuroCup było jednymi z wielu powodów, dla których "Bobi" postanowiła w kolejnym sezonie ponownie założyć koszulkę gorzowskiego AZS-u.
Więcej na ✅ http://azsajpgorzow.pl/pl/aktualnosci/z ... w-gorzowie
Bycie jedną z liderek klubu o uznanej marce, walczącego o najwyższe cele w EBLK i EuroCup było jednymi z wielu powodów, dla których "Bobi" postanowiła w kolejnym sezonie ponownie założyć koszulkę gorzowskiego AZS-u.
Więcej na ✅ http://azsajpgorzow.pl/pl/aktualnosci/z ... w-gorzowie
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
No i elegancko. Jeszcze 2 porządne Amerykanki i można walczyć o kolejny medal.
-
anonimowax3
- Nowy na forum
bart_81 pisze:No i elegancko. Jeszcze 2 porządne Amerykanki i można walczyć o kolejny medal.
Dokładnie myślę że będzie na to wszystko się pozytywnie patrzyło jeśli Darek poukłada to wszystko dobrze. Fajnie że Hurt ma paszport Bośni inaczej pewnie by jej nie wzieli aczkolwiek dobre posunięcie w kierunku zawodniczek. Czekamy na amerykanki
-
Kosz-ykarz
- Junior
Ona nie miała być w Valencji?
-
anonimowax3
- Nowy na forum
Kosz-ykarz pisze:Ona nie miała być w Valencji?
Głupie plotki poszły, że miała być w Valencji. Ale ostatecznie zostaje w Gorzowie, nie wiem kto ile pił ale chyba ostro pisząc takie bzdury
Ariel Atkins blisko powrotu do domu...czyli do Gorzowa
Szczerze wątpię w tą plotke. Raz, że finansowo, dwa że raczej szukamy jeszcze centra i pewnie niskiej na 1-2.
A skąd przecieki o Atkins kolego?
A skąd przecieki o Atkins kolego?
Cheridene Green po dwoch latach odchodzi z Gorzowa i zagra w Miszkolcu.
http://dvtk.eu/22443-Cheridene_Green_csatlakozik_a_DVTK_csapatahoz-cikk-kosarlabda?fbclid=IwAR2r1B-XLFhMRZARxPBds2cSSSNhVc6dX-7jmCXNtvJ7izHa-Qkl2wNxpUk
http://dvtk.eu/22443-Cheridene_Green_csatlakozik_a_DVTK_csapatahoz-cikk-kosarlabda?fbclid=IwAR2r1B-XLFhMRZARxPBds2cSSSNhVc6dX-7jmCXNtvJ7izHa-Qkl2wNxpUk
gns92 pisze:Cheridene Green po dwoch latach odchodzi z Gorzowa i zagra w Miszkolcu.
To akurat jedno z większych wzmocnień jeżeli chodzi o Gorzów. Niech tyje gdzie indziej...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
W jej miejsce jest Hurt, więc to było pewne, że odejdzie. Zmiana na pewno z korzyścią dla klubu.
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Combo pisze:gns92 pisze:Cheridene Green po dwoch latach odchodzi z Gorzowa i zagra w Miszkolcu.
To akurat jedno z większych wzmocnień jeżeli chodzi o Gorzów. Niech tyje gdzie indziej...
Tyje? Albo mam zwidy albo piszesz o kimś innym
Oczywiście że tak. W 1 sezonie w Gorzowie byla zawodniczką atletyczną i dynamiczną. W ostatni zaczęła z dużą nadwagą i ruszała się jak wóz z węglem. Talent może i ma, ale ja też nie jestem jej zwolennikiem. Hurt jest zdecydowanie lepsza. Jeśli pokaże to co kiedyś.
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Wujas pisze:Oczywiście że tak. W 1 sezonie w Gorzowie byla zawodniczką atletyczną i dynamiczną. W ostatni zaczęła z dużą nadwagą i ruszała się jak wóz z węglem. Talent może i ma, ale ja też nie jestem jej zwolennikiem. Hurt jest zdecydowanie lepsza. Jeśli pokaże to co kiedyś.
Nadal nie widzę jakiejkolwiek różnicy. W obu sezonach grała atletycznie. Jedynie ona mogła się wydawać dużo wolniejsza przy Gustafson przy boku a nie z racji nadwagi.
I w pewnym momencie sezonu Maciejewski to zrozumiał grając na PF z Kaczmarczyk w S5 zamiast Green, która była rezerwowym centrem.
-
Kamciaxx18
- Nowy na forum
A.R.C.H.I. ball pisze:Wujas pisze:Oczywiście że tak. W 1 sezonie w Gorzowie byla zawodniczką atletyczną i dynamiczną. W ostatni zaczęła z dużą nadwagą i ruszała się jak wóz z węglem. Talent może i ma, ale ja też nie jestem jej zwolennikiem. Hurt jest zdecydowanie lepsza. Jeśli pokaże to co kiedyś.
Nadal nie widzę jakiejkolwiek różnicy. W obu sezonach grała atletycznie. Jedynie ona mogła się wydawać dużo wolniejsza przy Gustafson przy boku a nie z racji nadwagi.
I w pewnym momencie sezonu Maciejewski to zrozumiał grając na PF z Kaczmarczyk w S5 zamiast Green, która była rezerwowym centrem.
Przecież to widoczne było EWIDETNIE, że dziewczyna ostro przytyła. Nadwagę miała gwarantowana, jeśli nie widzisz tego spójrz po zdjęciach z tego sezonu i poprzedniego. Pooglądaj filmiki, może wtedy zobaczysz zdecydowaną różnicę. Chłopaki mają racje.
-
Kosz-ykarz
- Junior
Green w 1 sezonie bajka, w 2 sezonie sporo slabiej. Hurt na pewno lepsza. Ale to moje zdanie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”