BLK 25/26- informacje, plotki, transfery
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: BLK 25/26- informacje, plotki, transfery
W Bydgoszczy cały skład zbudował Szewczyk z Kulpeksza....Gordon przyszedł nie mając wpływu na budowę zespołu....po odejściu Szewczyka Hank i Gordon zwróciły sie z prośba o rozwiązanie kontraktów i wtedy Gordon znalazł ich zastępczynie
Na dniach dużo zmian w Poznaniu
-
Kosz-ykarz
- Junior
tommiiii pisze:W Bydgoszczy cały skład zbudował Szewczyk z Kulpeksza....Gordon przyszedł nie mając wpływu na budowę zespołu....po odejściu Szewczyka Hank i Gordon zwróciły sie z prośba o rozwiązanie kontraktów i wtedy Gordon znalazł ich zastępczynie
Dużo zmian w Poznaniu? Gdy skład już z grubsza gotowy? Jestem ciekaw co i jak.
tommiiii pisze:W Bydgoszczy cały skład zbudował Szewczyk z Kulpeksza....Gordon przyszedł nie mając wpływu na budowę zespołu....po odejściu Szewczyka Hank i Gordon zwróciły sie z prośba o rozwiązanie kontraktów i wtedy Gordon znalazł ich zastępczynie
Dokładnie, a chłop z Bydgoszczy wypisuje głupoty licząc na to, ze laików znajdzie
Destini Lombard po uniwersytecie Purdue za O'Mariah Gordon w Bydgoszczy
Młoda, niezwykle utalentowana
Laura Weber z Bydgoszczy do Energi Toruń
-
Kosz-ykarz
- Junior
Kolejna niska.... Grzadziela, Podkanska, Preihs, Ustowska i teraz Weber.... lepiej by była jakas wysoka niż cztery czy pięć zawodniczek grającej na tej samej pozycji......ale ja sie może nie znam. Edo przeciez wie zawsze najlepiej.
-
El-Maniaque
- Nowy na forum
Muminek pisze:Młoda, niezwykle utalentowanaLaura Weber z Bydgoszczy do Energi Toruń
W Bydgoszczy jest teraz dużo młodych do grania, tak więc Weber widocznie stwierdziła, że w Toruniu ma większe szanse na jakieś minuty.
-
El-Maniaque
- Nowy na forum
Muminek pisze:tommiiii pisze:W Bydgoszczy cały skład zbudował Szewczyk z Kulpeksza....Gordon przyszedł nie mając wpływu na budowę zespołu....po odejściu Szewczyka Hank i Gordon zwróciły sie z prośba o rozwiązanie kontraktów i wtedy Gordon znalazł ich zastępczynie
Dokładnie, a chłop z Bydgoszczy wypisuje głupoty licząc na to, ze laików znajdzie, tak Gordon znalazł młode Perzynę i Szymkiewicz, ale czy utalentowane? Czas pokaże
No i co się pieklisz. Chodziło mi o te dziewczyny ogłoszone po zmianie trenera i nie o zagraniczne tylko młode Polki.
Mnie tam zależy, aby i Artego i Energa były jak najwyżej, ale Omanić ma też swoje za uszami. Mierzi mnie takie deprecjonowanie jednych trenerów a wychwalanie drugich.
El-Maniaque pisze:Muminek pisze:tommiiii pisze:W Bydgoszczy cały skład zbudował Szewczyk z Kulpeksza....Gordon przyszedł nie mając wpływu na budowę zespołu....po odejściu Szewczyka Hank i Gordon zwróciły sie z prośba o rozwiązanie kontraktów i wtedy Gordon znalazł ich zastępczynie
Dokładnie, a chłop z Bydgoszczy wypisuje głupoty licząc na to, ze laików znajdzie, tak Gordon znalazł młode Perzynę i Szymkiewicz, ale czy utalentowane? Czas pokaże
No i co się pieklisz. Chodziło mi o te dziewczyny ogłoszone po zmianie trenera i nie o zagraniczne tylko młode Polki.
Mnie tam zależy, aby i Artego i Energa były jak najwyżej, ale Omanić ma też swoje za uszami. Mierzi mnie takie deprecjonowanie jednych trenerów a wychwalanie drugich.
Perzyna i Szymkiewicz to są młode, a czy utalentowane to zobaczę choćby za tydzień na turnieju w Toruniu
Bardzo przykra informacja z Poznania.
Laura Miskiniene zerwała więzadła krzyżowe.
Nie zagra w tym sezonie raczej.
https://sp360.pl/artykul/co-za-pech-mia ... lEarU7idEw
Mistrz! Mistrz!
A Z S !
A Z S !
-
El-Maniaque
- Nowy na forum
Muminek pisze:El-Maniaque pisze:Muminek pisze:
Perzyna i Szymkiewicz to są młode, a czy utalentowane to zobaczę choćby za tydzień na turnieju w ToruniuI nie szalej na przyszłość to taka rada ode mnie.
Na dawanie komuś rad, to trzeba sobie zasłużyć. Widać toruński charakterek.
Z tego co widzę po ostatniej ilości postów, to raczej ty szalejesz. Troszkę szacunku do innych polecam.
-
El-Maniaque
- Nowy na forum
peps03 pisze:Bardzo przykra informacja z Poznania.
A to pech Poznania. Współczuję Laurze.
-
Kosz-ykarz
- Junior
El-Maniaque pisze:peps03 pisze:Bardzo przykra informacja z Poznania.
Na tym zdjęciu zespołu w artykule, chyba widać Jovane Popović. Czyżby ona dalej w Poznaniu? Z pewnością bardzo przydatny gracz. Ktoś musi przejąć paleczke po Skobel .
No wielki pech Poznania. Bo i wcześniej odeszła Mailis Pokk ( Bydgoszcz). Może Elin Gustavson jest wolna? Miała super sezon w Lublinie, trochę słabiej w Sosnowcu ale wciaz przyzwoita podkoszową
-
Kosz-ykarz
- Junior
Amalia Rembiszewska dalej w Izraelu i dalej w Maccabi Hajfa. Poprzedni sezon udany. Średnio 15 pkt i 4.6 zbiorki. Jak na centra, dość mało zbiórek. Ale ona zawsze trochę zdala od kosza.
Kosz-ykarz pisze:El-Maniaque pisze:peps03 pisze:Bardzo przykra informacja z Poznania.
Na tym zdjęciu zespołu w artykule, chyba widać Jovane Popović. Czyżby ona dalej w Poznaniu? Z pewnością bardzo przydatny gracz.
Na to wygląda, bo fotka świeża
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”