Po sezonie: Lotos Gdynia
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Daniello - niestety bredzisz... spytaj jakiegokolwiek sędziego spoza układów, jaką karę wlepiłby zawodniczce za takie leciutkie kopnięcie na leżąco. Pokaż mi choć jeden jedyny przykład ukarania takiego zupełnie niegroznego, acz niesportowego faulu, przez Związek czymkolwiek więcej niż zadecydował w danej sytuacji sędzia. Postaraj się też choć na chwilę zapomnieć o tym, co stało się po tym niesportowym faulu Skerovic... i odpowiadając zastanów się tylko nad tym, co zrobiła Skerovic. Jeżeli za takie delikatne kopnięcie wywalenie z boiska nie jest wystarczającą kara, to zupełnie nie mam pojęcia w takim razie za co sama dyskwalifikacja jest według Ciebie odpowiednia???
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Daniello - niestety bredzisz... spytaj jakiegokolwiek sędziego spoza układów, jaką karę wlepiłby zawodniczce za takie leciutkie kopnięcie na leżąco. Pokaż mi choć jeden jedyny przykład ukarania takiego zupełnie niegroznego, acz niesportowego faulu, przez Związek czymkolwiek więcej niż zadecydował w danej sytuacji sędzia. Postaraj się też choć na chwilę zapomnieć o tym, co stało się po tym niesportowym faulu Skerovic... i odpowiadając zastanów się tylko nad tym, co zrobiła Skerovic. Jeżeli za takie delikatne kopnięcie wywalenie z boiska nie jest wystarczającą kara, to zupełnie nie mam pojęcia w takim razie za co sama dyskwalifikacja jest według Ciebie odpowiednia???
sama dyskwalifikacją jest odpowiednia za niesportowe gesty w strone sedziego lub rywalki, za notoryczne krytykowanie decyzji sedziego, bezczelny faul( przypadek Skerović), kopnięcie moze było delikatne ale sporowokowało Powell i za to sie kara należy , a pobicie tez było delikatne
Lądy i morza przemierzam
kulę ziemską z otwartym czołem
polski mam Paszport na sercu
skąd pytam, skąd go wziąłem!?:)
Daniello pisze:sama dyskwalifikacją jest odpowiednia za niesportowe gesty w strone sedziego lub rywalki, za notoryczne krytykowanie decyzji sedziego
Daniello pisze:bezczelny faul( przypadek Skerović), kopnięcie moze było delikatne ale sporowokowało Powell i za to sie kara należy
Czyli jednak... chcesz karać kogoś za to, co zrobił ktoś inny - było trzeba tak od razu... nie musiałbym Ci już kilka razy pisać, że z jakiej racji zawodniczka ma odpowiadać za NIENORMALNE następstwo jej czynu, którego dopuściła się druga, a którego ta pierwsza w żadnym razie nie mogła przewidzieć. A kara była - taka jaka za podobne zachowanie powinna być - wyrzucenie z boiska.
Daniello pisze:a pobicie tez było delikatne
Taaaa... próbuj gdzieś indziej wciskać ten kit - tu myślę, że jednak wszyscy widzieli tę delikatność
Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Niestety Daniello ale opowiadasz takie bzdury że trudno wytaczac jakiekolwiek argumenty w rozmowie z Tobą. Piszesz jakieś rzeczy o notorycznym krytykowaniu sędziego???? Człowieku jesli podnosisz ta kwestię i chcesz byc konsekwentny to połowa (POŁOWA) lotosu poowinna poniesc SUROWE kary za to co zawodniczki tej drużyny wyprawiały chociażby w meczu w Pabianicach (Veselowski przeszła samą siebie). Jesli faul Skerovic był bezczelny to nie ma słów na BYDLĘCE zachowanie nie tylko Powell ale i Nolan oraz Dydek (mecze w Łodzi i Pabianicach - to tylko namiastka). Oszczędź siebie samego i NIE KOMPROMITUJ SIĘ SWOIMI WYPOWIEDZIAMI. A o opinię na temat sytuacji w Krakowie popytaj inne zawodniczki, niekoniecznie te z Wisły i spójrz realnie jak środowisko w Polsce postrzega ostatnie zachowania koszykarek z Gdyni. Moze to da wam do myślenia, choć osobiście wątpię 

Mikey pisze:Niestety Daniello ale opowiadasz takie bzdury że trudno wytaczac jakiekolwiek argumenty w rozmowie z Tobą. Piszesz jakieś rzeczy o notorycznym krytykowaniu sędziego???? Człowieku jesli podnosisz ta kwestię i chcesz byc konsekwentny to połowa (POŁOWA) lotosu poowinna poniesc SUROWE kary za to co zawodniczki tej drużyny wyprawiały chociażby w meczu w Pabianicach (Veselowski przeszła samą siebie). Jesli faul Skerovic był bezczelny to nie ma słów na BYDLĘCE zachowanie nie tylko Powell ale i Nolan oraz Dydek (mecze w Łodzi i Pabianicach - to tylko namiastka). Oszczędź siebie samego i NIE KOMPROMITUJ SIĘ SWOIMI WYPOWIEDZIAMI. A o opinię na temat sytuacji w Krakowie popytaj inne zawodniczki, niekoniecznie te z Wisły i spójrz realnie jak środowisko w Polsce postrzega ostatnie zachowania koszykarek z Gdyni. Moze to da wam do myślenia, choć osobiście wątpię
1. ahaaa wiec sedziów krytykują notorycznie tylko zawodniczki lotosu
2. BYDLĘCE zachowanie - no comments do tego
3. jakoś tę ''kompromitację'' przezyje
Lądy i morza przemierzam
WYCZERPAŁA
ciesze sie ze chociaz w tym jedym sie zgadzamy
jazycze owodzenia w prowdzeniu nagonki na lotos , wiem ze tak długi prytamt nudzi , ale mzoe by tak podnieśc poziom ligowej szarzyzny a nie ściągac mistrza w dół
jazycze owodzenia w prowdzeniu nagonki na lotos , wiem ze tak długi prytamt nudzi , ale mzoe by tak podnieśc poziom ligowej szarzyzny a nie ściągac mistrza w dół
Lądy i morza przemierzam
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A chyba jednak odpowiem raz jeszcze na ów post. Problem Daniello nie polega na tym ze nie mamy co robić tylko bawić sie w nagonkę (śmieszne) na Lotos. Po prostu nikt tak jak druzyna z Gdyni, jej kierownictwo, trenerzy, zawodniczki, kibice czy zaprzyjaźnieni dziennikarze nie dają nam TYLU argumentów do ręki!!!
- To nie my kazaliśmy jeździć pani Nolan po pijaku samochodem
- Nie my zachęcaliśmy pani Powell lać po twarzy przeciwniczki
- Nie prosiliśmy pani Dydek zeby ładowała łokciami gdzie popadnie i łamała nosy innym
- To nie my narzekamy i skarżymy sie z płaczem jak to wredni kibice rywala rzucają w nas serpentynami
- Nie my wzorem pań z Lotosu stajemy murem w imię bezmyślnie pojmowanej solidarnosci za ewidentnie winną pobicia zawodniczką
- To nie my na konferencji prasowej oświadczamy ze pani Dydek nie musi nikogo przepraszać po faulach
- To nie trenerzy związani z naszymi drużynami opowiadają prasie o wyższosci pochodzenia pani Powell jako przedstwicielki USA nad jakimis malutkimi państewkami z Europy
- To nie dziennikarze z Łodzi, Poznania czy Krakowa w sposób skandaliczny insynuuję że środowisko i władze TBL chciały niezgodnie z prawem przeszkodzić ich drużynie w zdobyciu mistrzostwa
- Nikt inny wreszcie tak jak fani Lotosu nie potrafia odwracac kota ogonem
)
A kontrargumenty lotosiaków sa następujące:
- Nolan wypiła przeciez tylko dwie lampki wina(
) i przeprosiła kibiców w Gdyni więc co my jeszcze od niej chcemy???
- Pani Powell została bezczelnie sprowokowana przez podstępną Serbke, a poza tym zmarła jej matka, miała kryzys, a na dodatek Skerović ma całą twarz (oszukiwała!!!), wiec w sumie nic sie nie stało
- To nie jest wina pani Dydek ze jest wysoka i ze wszyscy podchodzą jej pod łokcie
- Co do serpentyn to brakowało tylko stwierdzenia ze był to zamach na zdrowie trenera Koziorowicza
- I wreszcie koronny argument gdynian-wszedzie dzieje się zło a tylko w przypadku Lotosu podnosi się rwetes.
Powiedz mi kto z kibiców Włókniarza w jakikolwiek sposób bronił chamskiego zachowania Pantalejewej? Kto z Polkowic bronił Spisackiego? Lotosiacy zarzucają nam ze Panti pobiła Kłosińską a sprawa nie znalazła takiego rozgłosu jak w przypadku Powell. Ano moze dlatego ze nikt w obronie zawodniczki Polfy nie stanął, wszyscy jednogłosnie ja skrytykowali, potepili i już. Tymczasem w przypadku Powell trwała zażarta wojna w obronie jej dobrego imienia a usprawiedliwianie Murzynki trwa do dzisiaj.
A co do zawodniczek ŁKS, które nazwałeś ironicznie swiętymi -czekam na jakieś wiadomosci o ich skandalicznym zachowaniu na parkiecie (w faulach technicznych chociażby wygraliście z nami 5-0...) lub poza nim. Bo jakoś poza rzuconym hasłem nie poparłes tego przykładami, a jeśli ich nie posiadasz nie zabieraj sie z takimi tekstami i zamilcz, bo bijesz na oślep nie wiedząc w kogo i po co.
Gdy w dyskusji o dopingu krytykujemy deseczki, trąbki i inne sztuczne wspomagacze( nie tylko w Gdyni ale równiez chociażbyw Pabianicach), które wypieraja stary tradycyjny doping, wymagajacy poświęcenia głosu, jakiejś inwencji repertuarowej, najczęściej słyszymy ze to nie nasza sprawa a wogóle jesteśmy chuliganami piłkarskimi którzy nie bedą wam nic dyktować.
Niestety poza KIBICEM nie znalazł sie nikt z Lotosu kto jest w stanie obiektywnie ocenić swój zespół na tle innych. Ale to juz inna bajka...
- To nie my kazaliśmy jeździć pani Nolan po pijaku samochodem
- Nie prosiliśmy pani Dydek zeby ładowała łokciami gdzie popadnie i łamała nosy innym
- To nie my narzekamy i skarżymy sie z płaczem jak to wredni kibice rywala rzucają w nas serpentynami
- Nie my wzorem pań z Lotosu stajemy murem w imię bezmyślnie pojmowanej solidarnosci za ewidentnie winną pobicia zawodniczką
- To nie my na konferencji prasowej oświadczamy ze pani Dydek nie musi nikogo przepraszać po faulach
- To nie trenerzy związani z naszymi drużynami opowiadają prasie o wyższosci pochodzenia pani Powell jako przedstwicielki USA nad jakimis malutkimi państewkami z Europy
- To nie dziennikarze z Łodzi, Poznania czy Krakowa w sposób skandaliczny insynuuję że środowisko i władze TBL chciały niezgodnie z prawem przeszkodzić ich drużynie w zdobyciu mistrzostwa
- Nikt inny wreszcie tak jak fani Lotosu nie potrafia odwracac kota ogonem
A kontrargumenty lotosiaków sa następujące:
- Nolan wypiła przeciez tylko dwie lampki wina(
- Pani Powell została bezczelnie sprowokowana przez podstępną Serbke, a poza tym zmarła jej matka, miała kryzys, a na dodatek Skerović ma całą twarz (oszukiwała!!!), wiec w sumie nic sie nie stało
- To nie jest wina pani Dydek ze jest wysoka i ze wszyscy podchodzą jej pod łokcie
- Co do serpentyn to brakowało tylko stwierdzenia ze był to zamach na zdrowie trenera Koziorowicza
- I wreszcie koronny argument gdynian-wszedzie dzieje się zło a tylko w przypadku Lotosu podnosi się rwetes.
Powiedz mi kto z kibiców Włókniarza w jakikolwiek sposób bronił chamskiego zachowania Pantalejewej? Kto z Polkowic bronił Spisackiego? Lotosiacy zarzucają nam ze Panti pobiła Kłosińską a sprawa nie znalazła takiego rozgłosu jak w przypadku Powell. Ano moze dlatego ze nikt w obronie zawodniczki Polfy nie stanął, wszyscy jednogłosnie ja skrytykowali, potepili i już. Tymczasem w przypadku Powell trwała zażarta wojna w obronie jej dobrego imienia a usprawiedliwianie Murzynki trwa do dzisiaj.
A co do zawodniczek ŁKS, które nazwałeś ironicznie swiętymi -czekam na jakieś wiadomosci o ich skandalicznym zachowaniu na parkiecie (w faulach technicznych chociażby wygraliście z nami 5-0...) lub poza nim. Bo jakoś poza rzuconym hasłem nie poparłes tego przykładami, a jeśli ich nie posiadasz nie zabieraj sie z takimi tekstami i zamilcz, bo bijesz na oślep nie wiedząc w kogo i po co.
Gdy w dyskusji o dopingu krytykujemy deseczki, trąbki i inne sztuczne wspomagacze( nie tylko w Gdyni ale równiez chociażbyw Pabianicach), które wypieraja stary tradycyjny doping, wymagajacy poświęcenia głosu, jakiejś inwencji repertuarowej, najczęściej słyszymy ze to nie nasza sprawa a wogóle jesteśmy chuliganami piłkarskimi którzy nie bedą wam nic dyktować.
Niestety poza KIBICEM nie znalazł sie nikt z Lotosu kto jest w stanie obiektywnie ocenić swój zespół na tle innych. Ale to juz inna bajka...

Mikey pisze:
A chyba jednak odpowiem raz jeszcze na ów post. Problem Daniello nie polega na tym ze nie mamy co robić tylko bawić sie w nagonkę (śmieszne) na Lotos. Po prostu nikt tak jak druzyna z Gdyni, jej kierownictwo, trenerzy, zawodniczki, kibice czy zaprzyjaźnieni dziennikarze nie dają nam TYLU argumentów do ręki!!!
odczepcie się od zawodniczek i trenerów
Mikey pisze:- To nie my kazaliśmy jeździć pani Nolan po pijaku samochodem
odczepcie się od Nolan
Co do Powell to nie Wy ale Skerovic
odczepcie się od Dydek
Mikey pisze:- To nie my narzekamy i skarżymy sie z płaczem jak to wredni kibice rywala rzucają w nas serpentynami![]()
nie mieliście takiej sytuacji
Mikey pisze:Niestety poza KIBICEM nie znalazł sie nikt z Lotosu kto jest w stanie obiektywnie ocenić swój zespół na tle innych. Ale to juz inna bajka...
nawet tak nie pisz jak chcesz , żebym chodził na mecze
ps. Mam takie odczucie , że nie ma sensu żebym czytał to forum jak cały czas obrażacie mój klub. Wiem też , że nie ma oczym pisac bo sezon sie skonczył ale to jest przesada.
Pozdrawiam i do następnego sezonu
Albo jak co niektórzy już sie uspokoją
{to nie jakiś tam szantaz tylko stwierdzenie}
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Mikey pisze:
A chyba jednak odpowiem raz jeszcze na ów post. Problem Daniello nie polega na tym ze nie mamy co robić tylko bawić sie w nagonkę (śmieszne) na Lotos. Po prostu nikt tak jak druzyna z Gdyni, jej kierownictwo, trenerzy, zawodniczki, kibice czy zaprzyjaźnieni dziennikarze nie dają nam TYLU argumentów do ręki!!!odczepcie się od zawodniczek i trenerów
a niby dlaczego?/ za to ze ciekawe rzeczy mowili na nasz temat nie zawsze zgodne z prawda??Mikey pisze:- To nie my kazaliśmy jeździć pani Nolan po pijaku samochodem
- Nie prosiliśmy pani Dydek zeby ładowała łokciami gdzie popadnie i łamała nosy innymodczepcie się od Nolan
chcemy tepic pijaków na drogach w Polsce to zle??? nie zycze Ci aby jakis idiota ktory siada za kolkiem zabil Ci kogos bliskiego bo myslal ze nie jest pijany i bezpiecznie dojedzie do domu i nic nikomu nie zrobi
Co do Powell to nie Wy ale Skerovic
taaaa Jelena po kopnieciu powiedziała a teraz to mnie mozesz bic kopac ile chceszodczepcie się od Dydek
od szowinistycznej Dydek sie nie odczepię i za ta "faki" tez nie ale ty nie wiesz bo nie widziales- normalkaMikey pisze:- To nie my narzekamy i skarżymy sie z płaczem jak to wredni kibice rywala rzucają w nas serpentynami
nie mieliście takiej sytuacji
a mogla ich spotkac jeszcze wieksza kara niz serpentyny bo są kibicami ŁKS-u zgody Cracovii ktorej my nienawidzimy ale potrafią sie odopowiednio zachowywac bo czują klimat krakowskich kibiców WisłyMikey pisze:Niestety poza KIBICEM nie znalazł sie nikt z Lotosu kto jest w stanie obiektywnie ocenić swój zespół na tle innych. Ale to juz inna bajka...nawet tak nie pisz jak chcesz , żebym chodził na mecze
ps. Mam takie odczucie , że nie ma sensu żebym czytał to forum jak cały czas obrażacie mój klub. Wiem też , że nie ma oczym pisac bo sezon sie skonczył ale to jest przesada.
Pozdrawiam i do następnego sezonu![]()
Albo jak co niektórzy już sie uspokoją
{to nie jakiś tam szantaz tylko stwierdzenie}
masz rację nie czytaj nie wypowidaj sie bo zawsze i tak potem czytamy [nieczytalem, nie wiem, nie bylo mnie]
Zawsze Wierni ULTRA WISŁA.

WislaLive.pl
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
KIBIC ja Cię oczywiście nie zmusze zebys czytał to forum, nie chcesz to nie, nie Ty pierwszy i nie ostatni sie obrażasz i nie Ty pierwszy i jak sądze ostatni z Lotosu je opuścisz. A co do "obrażania" Twojego klubu to sorry ale on sam sie obraża i te przykłady które podałem są najlepszym tego dowodem. Mówisz: "odczepcie się od zawodniczek". Nie wiem czy zauważyłes ale jakoś nie czepiam się indywidualnie Pawlakowej, Kobrynowej czy Chomać. Jeśli krytyka Powell czy Nolan czy Dydek Cie denerwuje, bo nie widzisz ich przewinień, błedów, karygodnego zachowania tylko dlatego ze uwielbiasz swoją Deanne no to faktycznie rozmowa z Tobą bedzie jak z żabą o gwiazdach i nic tu nie pomoże. Widze tez że się pospieszyłem piszac że jesteś jedynym lotosiakiem o obiektywnym spojrzeniu na sprawę... 

Mikey pisze:KIBIC ja Cię oczywiście nie zmusze zebys czytał to forum, nie chcesz to nie, nie Ty pierwszy i nie ostatni sie obrażasz i nie Ty pierwszy i jak sądze ostatni z Lotosu je opuścisz. A co do "obrażania" Twojego klubu to sorry ale on sam sie obraża i te przykłady które podałem są najlepszym tego dowodem. Mówisz: "odczepcie się od zawodniczek". Nie wiem czy zauważyłes ale jakoś nie czepiam się indywidualnie Pawlakowej, Kobrynowej czy Chomać. Jeśli krytyka Powell czy Nolan czy Dydek Cie denerwuje, bo nie widzisz ich przewinień, błedów, karygodnego zachowania tylko dlatego ze uwielbiasz swoją Deanne no to faktycznie rozmowa z Tobą bedzie jak z żabą o gwiazdach i nic tu nie pomoże. Widze tez że się pospieszyłem piszac że jesteś jedynym lotosiakiem o obiektywnym spojrzeniu na sprawę...
chyba jednak coś musze jeszcze napisac
1. Nie obrażam sie
2. Nie napisałem , że Nolan i Powell sa bez winy
3. Chodziło mi o to , że już chyba wszystko zostało na ten temat napisane a czytanie o tym cały czas jest nudne przynajmniej dla mnie jako kibica Lotosu Gdynia {wiem doskonale, że nie musze czytać tego forum ale..]
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.