TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 maja 2005, 15:12

gosc pisze:A ja słyszałem, że do Pabianic szykuje się wraz z trenerem Herktem Krupa
Ciekawe po co? Jak Sylwia i Ala wrócą, a uda sie namówić na powrót Carle to po kie licho tam Krupa?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 23 maja 2005, 15:17

Nie Twoja drużyna - nie Twój problem!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 23 maja 2005, 16:25

:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 23 maja 2005, 16:27

gosc pisze:A ja słyszałem, że do Pabianic szykuje się wraz z trenerem Herktem Krupa

A ja myślałem, że wreszcie druzyna zostanie odmłodzona :? :? :?

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 maja 2005, 17:41

a ja slyszalem co innego 8)
reloaded :]

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 23 maja 2005, 17:48

Krupa nie moze odejsc od nas - AZS Poznań, bo jeśli tak się stanie to zespół straci lidera i moze sie zrobić nieciekawie! a po drugie ja bym sie załamał :? ale Ona nie odajdzie!! :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 23 maja 2005, 18:42

Szymon pisze:Nie Twoja drużyna - nie Twój problem!!!!!
Ale forum póki co wspólne i bede sobie mówił na temat Polfy co mi sie podoba
Obrazek

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 23 maja 2005, 19:58

Natalia Marchanka w kręgu zainteresowań CCC Polkowice:

Wietrzenie składu
2005.05.23

Po zatrudnieniu Elżbiety Trześniewskiej w Polkowicach myślą już o kolejnych wzmocnieniach. Blisko CCC jest Magdalena Leciejewska ze Szkoły Mistrzostwa Sportowego. W kręgu zainteresowań jest też rozgrywająca Natalia Marchanka z Meblotapu Chełm.
Przyjście Trześniewskiej do Polkowic to duża niespodzianka. Jedna z najlepszych środkowych w polskiej lidze i wielokrotna reprezentantka Polski od lat związana była z klubem z Pabianic i wydawało się, że jej odejście jest mało prawdopodobne. A jednak po dwóch słabszych sezonach Polfy Trześniewska zdecydowała się przyjąć ofertę CCC. Będzie najdroższą zawodniczką w historii klubu, choć działacze nie chcą zdradzić, ile zarobi na grze w Polkowicach. Będzie jednak ogromnym wzmocnieniem dla ekipy brązowych medalistek zakończonego sezonu. ...więcej w Słowie Sportowym

(TB)

http://www.slowosportowe.pl/szablon2_de ... koszykowka

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 20:06

Moge powiedziec, ze jak narazie sprawa Natalii Waligóskiej jakby utkwiła ;-). Raczej mało prawdopodobne, aby zawitała w Poznaniu :D

Gość

Postautor: Gość » 23 maja 2005, 20:35

Kuba pisze:Moge powiedziec, ze jak narazie sprawa Natalii Waligóskiej jakby utkwiła ;-). Raczej mało prawdopodobne, aby zawitała w Poznaniu :D

Jak przyjdzie Marczanka to Natalia na pewno będzie musiala odejść.

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 23 maja 2005, 20:39

Anonymous pisze:Natalia Marchanka w kręgu zainteresowań CCC Polkowice:

Wietrzenie składu
2005.05.23

Po zatrudnieniu Elżbiety Trześniewskiej w Polkowicach myślą już o kolejnych wzmocnieniach. Blisko CCC jest Magdalena Leciejewska ze Szkoły Mistrzostwa Sportowego. W kręgu zainteresowań jest też rozgrywająca Natalia Marchanka z Meblotapu Chełm.
Przyjście Trześniewskiej do Polkowic to duża niespodzianka. Jedna z najlepszych środkowych w polskiej lidze i wielokrotna reprezentantka Polski od lat związana była z klubem z Pabianic i wydawało się, że jej odejście jest mało prawdopodobne. A jednak po dwóch słabszych sezonach Polfy Trześniewska zdecydowała się przyjąć ofertę CCC. Będzie najdroższą zawodniczką w historii klubu, choć działacze nie chcą zdradzić, ile zarobi na grze w Polkowicach. Będzie jednak ogromnym wzmocnieniem dla ekipy brązowych medalistek zakończonego sezonu. ...więcej w Słowie Sportowym

(TB)

http://www.slowosportowe.pl/szablon2_de ... koszykowka
Moze i CCC jest zainteresowane ale Natalia tylko i wylacznie u nas zostanie! Jezeli Meblotap nie wystartuje no Natalka nie bedzie grac w Polsce.
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 23 maja 2005, 20:44

[/quote] Moze i CCC jest zainteresowane ale Natalia tylko i wylacznie u nas zostanie! Jezeli Meblotap nie wystartuje no Natalka nie bedzie grac w Polsce.[/quote]

a co Ty jesteś jej matką i jak Cię nie posłucha to weźmiesz i złoisz jej dupe?? :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 20:46

Kuba pisze:Moge powiedziec, ze jak narazie sprawa Natalii Waligóskiej jakby utkwiła ;-). Raczej mało prawdopodobne, aby zawitała w Poznaniu :D

Tak szczerze mówiąc, to to "utkwienie" mnie nie dziwi - wszystko zależeć będzie od tego, co zrobi Krupa... jeśli zostanie - w AZSie będzie tłum rozgrywających, jeśli odejdzie... pewnie sprawa ruszy... dla dobra Natalii tym razem.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 23 maja 2005, 20:50

Temat Marczanki, a wiem to z pewnego źródła, jest już nieaktualny :wink:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 20:51

Seba pisze:

Tak szczerze mówiąc, to to "utkwienie" mnie nie dziwi - wszystko zależeć będzie od tego, co zrobi Krupa... jeśli zostanie - w AZSie będzie tłum rozgrywających, jeśli odejdzie... pewnie sprawa ruszy... dla dobra Natalii tym razem.

Jak narazie Natalia jest tylko po "powierzchownych" rozmowach. Mysle(ba - jestem pewienj), że najpierw dogada się (lub nie) z naszymi działaczami a potem ewentualnie Poznan.

Uważam, ze zamiana Natalia M. w miejsce Buby nie jest najlepszym rozwiązaniem... ale takie tylko moje skromne zdanie ;-)

Pozdro Seba & Natalia (jesli to czytasz ;-) )

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”