TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 20:52

Hersi pisze:Temat Marczanki, a wiem to z pewnego źródła, jest już nieaktualny :wink:

No to super :-) moze prezes nie znajdzie jakiejś innej rozgrywającej i Natalia zostanie ;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 23 maja 2005, 20:55

Kuba - tak trochę zostając przy temacie Natalii W. - wiemy chyba obaj doskonale, że jesli nie zacznie grać więcej, a najlepiej jako pierwszopiątkowa postać, to ... :? W sumie moim zdaniem najwyższa pora! Więc do AZSu tylko jesli odejdzie Krupa, a w CCC... hmmm... ciężko będzie się przebić... a jak druga Natalia jeszcze przyjdzie, to już wogóle pora zmykać.

Pozdrowionka.

Ps. I zanim napisałem i wysłałem juz nasz, forumowy transfer Natalii M. niewypalił :) hihihi... szybko działa nasz rynek transferowy ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 23 maja 2005, 21:00

Seba pisze:Kuba - tak trochę zostając przy temacie Natalii W. - wiemy chyba obaj doskonale, że jesli nie zacznie grać więcej, a najlepiej jako pierwszopiątkowa postać, to ... :? W sumie moim zdaniem najwyższa pora! Więc do AZSu tylko jesli odejdzie Krupa, a w CCC... hmmm... ciężko będzie się przebić... a jak druga Natalia jeszcze przyjdzie, to już wogóle pora zmykać.

Pozdrowionka.

Ps. I zanim napisałem i wysłałem juz nasz, forumowy transfer Natalii M. niewypalił :) hihihi... szybko działa nasz rynek transferowy ;)

U nas - wiadomo. nr 1 to Agata i raczej trudno ją przebić. Ale z Agatą jest jeden problem - często łapie sporo fauli. Jezeliby (odpukac) Natalia odeszła, to bardzo będzie mi brakowalo jej wejsc pod kosz, czy podań. U zadnej zawodniczki (prócz Buby) nie zauwazylem, zeby piłka w locie miała taką charakterystyczną rotacje ;-) ona tez bardzo mi się podoba :D. tak wiec - NATALIA ZOSTAŃ ;-)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 23 maja 2005, 21:21

Ale i tak mi nie wmówicie, że Natalia W. lepiej gra od Dominiki G.! A więc Seba i Kuba musze z całą sympatią do Was i do Natalii- zmartowić :) Pozdrooo! :)

brzydki nzl

Postautor: brzydki nzl » 23 maja 2005, 22:53

mati pisze:Ale i tak mi nie wmówicie, że Natalia W. lepiej gra od Dominiki G.! A więc Seba i Kuba musze z całą sympatią do Was i do Natalii- zmartowić :) Pozdrooo! :)

:?:

poczekajmy do nowego sezonu, a sam sie przekonasz kto bedzie wychodzil w 5 AZSu, bo sprawa jest raczej przesadzona (szczesliwie dla Natalii i ciesze sie z tego)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 24 maja 2005, 05:33

Mati - chyba nie chcesz przegrać drugiego zakładu? ;) Bo Brzydki ma 100% racji... jeśli dojdzie do takiego transferu, a teraz moim zdaniem raczej na pewno tak, to w pierwszej piątce wiadomo, kto będzie grał 8) I tak szczerze mówiąc to zespół z Poznania zaczyna mi się coraz bardziej podobać... z wielu względów ;))))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 24 maja 2005, 06:50

Seba to już będzie nasz drugi zakład nie zapominaj! :wink: o to samo... :wink:

Gość

Postautor: Gość » 24 maja 2005, 13:48

Reprezentacyjna rozgrywająca Beata Krupska Tyszkiewicz podpisała wczoraj kontrakt z zespołem PZU Polfy Pabianice. 35-letnia Krupska-Tyszkiewicz (164 cm wzrostu), występująca ostatnio w AZS Poznań, podpisała roczny kontrakt z opcja przedłużenia na następne lata.

Popularna „Krupa” występuje na pozycji rzucającego obrońcy . W sezonie 2004/2005 w W 26 spotkaniach zdobyła 290 punktów oraz zaliczała średnio 5,3 zbiórek w meczu. Była też czwartą zawodniczką ekstraklasy w rzutach z dystansu.

Łukasz Klin
www.sportowefakty.pl
www.sports.pl

Ps Pani Beato dziękuję za wspaniałe dwa lata gry w Poznaniu . Za wygrane i te przegrane mecze. Za ciepło z pani sereducha za radość z gry, którą ma pani w sercu. Powodzenia w nowym klubie . Mam nadezieje , że dozzzzzobaczenia niebawem .

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 24 maja 2005, 15:03

Hersi - u nas juz na 100% nie ma Agi Pałki (:(). Bardzo prawdopodobne, ze przyjdzie Magda Leciejewska.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 maja 2005, 17:48

bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

wpiszcie w transferach ze Krupa opuscila AZS Poznan i przeszla do PZU Polfy.....

PS: cos mi tu nie pasuje :? cos mi tu smierdzi krotko mowiac :? :x
reloaded :]

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 24 maja 2005, 19:29

W Cukierkach można juz napisać jako pewne, że odeszły Nadzeya Drozd i Magdalena Pietrzak i szukają klubu.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

mawi
Żak

Postautor: mawi » 24 maja 2005, 20:28

Gorąca wiadomość z Gorzowa !!!
Prawdopodobnie Ola Karpińska wzmocni najmłodszy zespół ekstraligi.
Jeśli się to potwierdzi to cieńko widzę AZS Poznań w nadchodzącym sezonie.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 maja 2005, 22:28

halo, halo :!: prosze o tymczasowe dementi w sprawie przejscia Krupy do Pabianic....
PS: a wiem to z zaufanego zrodla, tzn: P.L.Klepka

a co do Karpia: lubie i szanuje zespol z gorzowa, lubie tamtejszych kibicow, mam w gorzowie kilku znajomych, ale stanowczo mowie do dzialaczy gorzowskiego AZSu: RECE PRECZ OD KARPIKA :!: :!: :evil:

Alexxx

Postautor: Alexxx » 25 maja 2005, 18:26

Mytek pisze:halo, halo :!: prosze o tymczasowe dementi w sprawie przejscia Krupy do Pabianic....
PS: a wiem to z zaufanego zrodla, tzn: P.L.Klepka

a co do Karpia: lubie i szanuje zespol z gorzowa, lubie tamtejszych kibicow, mam w gorzowie kilku znajomych, ale stanowczo mowie do dzialaczy gorzowskiego AZSu: RECE PRECZ OD KARPIKA :!: :!: :evil:

Klepka i inni działacze AZS śpią i obudzą się z ręką w nocniku!!!!!!! - jak nie będzie z kim rozmawiać. Jest to naprawdę co najmniej śmieszne.
:oops:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 maja 2005, 20:22

Alexxx pisze:Klepka i inni działacze AZS śpią i obudzą się z ręką w nocniku!!!!!!! - jak nie będzie z kim rozmawiać. Jest to naprawdę co najmniej śmieszne.
:oops:

cos w tym jest Alexxx.....niestety..... :cry:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”