TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Gość

Postautor: Gość » 28 maja 2005, 21:23

mawi pisze:TEZ MI SIĘ PODOBA!!!!
Tylko za brakuje Kasi Czubak- z nią będzie pierwsz szóstka !!!

cczubak nie grala by gdyby nie uklady mamusi z trenerem ona grac potrafi na poziomie jaki pokazala w lodzi no coz ale moze wygodnij bylo przegrac tamten mecz j wiem swoje i wkrotce sie dowiedza wszyscy a moze ona potrafi grac z brzegiem w gorzowie gdzie jej pilka z rak wypadala w sumie robicie wielka gwiazde z niej a ona potrafi to co pokazala w lodzi i w innych meczach

Jacek

Postautor: Jacek » 28 maja 2005, 21:56

Alexxx pisze:
mawi pisze:To prawie pewne że Karpik i Czarna zagrają w Gorzowie - więc wasi działacze jak to napisał Alexxx...w nocniku!!! Wierze że z tego powodu kosz z Poznaniu nie zniknie ale ciężko wam będzie w przyszłym sezonie. Co do Justyny to nasi działacze dbają o swoje reprezentantki Polski i ma ona podpisany dwuletni kontrakt. Co do wicemistrzostwa to była tylko kasa i gdy się skończyła wróciło wszystko do normy.
A poza tym cieszę się że przyjeżdżacie do Gorzowa. ZAPRASZAMY!!!

To będzie niezła pierwsza piątka : Czarnecka,Żurowska,Szott,Karpińska,Mroczek.
Szanse na 4/5 : miejsce w lidze. :wink:

Rozmawiałem dzisiaj z Olą i to jest pewne ,że zagra w Gorzowie.
Ci działacze AZS-u to naprawdę nieudaczniki , że puścili taką zawodniczkę. Ola czekała dwa tygodnie na decyzje działaczy AZS-u i nikt się do niej nie odezwał. Gratulalacje za operatywność panowie Klepka , Haber i Szajek.
:oops: :oops: :oops:

Alexxx

Postautor: Alexxx » 28 maja 2005, 22:16

Ci działacze AZS-u to naprawdę nieudaczniki , że puścili taką zawodniczkę. Ola czekała dwa tygodnie na decyzje działaczy AZS-u i nikt się do niej nie odezwał. Gratulalacje za operatywność panowie Klepka , Haber i Szajek.

Prawda jest taka ,że AZS nie ma pieniędzy a te ochłapy co im zostały to pewnie ledwo starczą na Krupską jeżeli zdecyduje się ona grać w Poznaniu. Ale pewnie Polfa przebije ofertę AZS-u!!!!!!
Więc nie ma co tu mówić o operatywności jak nie ma kasy.
Z pustego to i Salmonella nie naleje!!
Przewiduję pierwszą piątkę AZS-u następująco:
Mrozińska, Jarkowska - Mądra , Pamuła , Sibora , Górczak-Idczak
Piątka ta będzie walczyła o miejsca od 8-9

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 maja 2005, 23:10

Alexxx pisze:Prawda jest taka ,że AZS nie ma pieniędzy a te ochłapy co im zostały to pewnie ledwo starczą na Krupską jeżeli zdecyduje się ona grać w Poznaniu. Ale pewnie Polfa przebije ofertę AZS-u!!!!!!
Krupska juz dawno podpisała kontrakt z Polfą :lol: lekko spóźnione masz info :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 29 maja 2005, 10:21

Mikey pisze:Krupska juz dawno podpisała kontrakt z Polfą :lol: lekko spóźnione masz info :lol:
A to nie jest czasem tak, ze Polfa oglosila, ze juz ma Krupska, a ona powiedziala, ze pierwszenstwo ma Poznan i jeszcze nic pewnego, czy czasem nei zostanie...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 maja 2005, 13:05

kyS pisze:
Mikey pisze:Krupska juz dawno podpisała kontrakt z Polfą :lol: lekko spóźnione masz info :lol:
A to nie jest czasem tak, ze Polfa oglosila, ze juz ma Krupska, a ona powiedziala, ze pierwszenstwo ma Poznan i jeszcze nic pewnego, czy czasem nei zostanie...

"Kapitan AZS Poznań podpisała roczny kontrakt z czwartą drużyną niedawno zakończonego sezonu"
Radzę poczytać wątki o wzmocnieniach Polfy
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 29 maja 2005, 14:43

Ale Mikey nie zaprzeczysz, że Roman Haber powiedział Gazecie, że Krupska zapewniła go, iż poznański klub ma pierwszeństwo a Ona sama nic jeszcze nie podpisywała.
Ja już sama nie wiem, co mam o tym myśleć. Ktoś na pewno trochę ubarwia.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 29 maja 2005, 15:41

Trochę nie jasny ten niby "kontrakt" Krupy nie wiadomo czy poszla czy nie. Myśle że o wszystkim zadecyduje ten tydzień wszystko sie wyjaśni!BĘDZIE TO TYDZIEŃ ROZTEREK I TRZYMANIA KCIUKÓW PRZEZ POZNAŃSKICH KIBICÓW! mam nadzieję że Karpińska tez nic nie podpisała! :? Ola i Beata muszą zostać z nami - bezprecedensowo! :roll: :? :(

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 maja 2005, 15:42

Ktoś więc kłamie. Albo dziennikarze, albo Haber albo Krupa. A być moze chodziło o podpisanie umowy przedwstepnej z Polfą.
"Reprezentacyjna rozgrywająca podpisała z Polfą roczny kontrakt z możliwością przedłużenia na kolejne lata. - Uważam, że będzie sporym wzmocnieniem - mówi Jacek Stępniewski, prezes klubu z Pabianic." Jakos nie wydaje mi się zeby prezes kłamał :? Zreszta interpretując słowa Pana Stepniewskiego- nie powiedział że mogłaby być ale ze będzie sporym wzmocnieniem.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 29 maja 2005, 15:47

Mikey pisze:Ktoś więc kłamie. Albo dziennikarze, albo Haber albo Krupa. A być moze chodziło o podpisanie umowy przedwstepnej z Polfą.

Nie wydaje mi sie ze ktos tutaj klamie sadze ze dziennikarze puscili jakas plote potwierdzoną przez byle "działacza" polfy! Mozliwe tez ze kontrakt juz jest podpisany a Krupa nie chce sie do tego przyznac bo "czeka do końca miesiaca"! Jak juz wyzej napisalem o wszystkim zadecyduje ten tydzien :roll: :? :( :!:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 29 maja 2005, 17:21

Być moze choc nie wydaje mi sie zeby Stępniewski był byle działaczem.... :lol:
Obrazek

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 29 maja 2005, 18:18

Alexxx pisze:

Prawda jest taka ,że AZS nie ma pieniędzy a te ochłapy co im zostały to pewnie ledwo starczą na Krupską jeżeli zdecyduje się ona grać w Poznaniu. Ale pewnie Polfa przebije ofertę AZS-u!!!!!!
Więc nie ma co tu mówić o operatywności jak nie ma kasy.
Z pustego to i Salmonella nie naleje!!
Przewiduję pierwszą piątkę AZS-u następująco:
Mrozińska, Jarkowska - Mądra , Pamuła , Sibora , Górczak-Idczak
Piątka ta będzie walczyła o miejsca od 8-9

Puknij sie w makówe co ty masz do przewidywania! Ty nic niewiesz a siejesz panike!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 29 maja 2005, 18:42

Mikey pisze:Ktoś więc kłamie. Albo dziennikarze, albo Haber albo Krupa. A być moze chodziło o podpisanie umowy przedwstepnej z Polfą.
"Reprezentacyjna rozgrywająca podpisała z Polfą roczny kontrakt z możliwością przedłużenia na kolejne lata. - Uważam, że będzie sporym wzmocnieniem - mówi Jacek Stępniewski, prezes klubu z Pabianic." Jakos nie wydaje mi się zeby prezes kłamał :? Zreszta interpretując słowa Pana Stepniewskiego- nie powiedział że mogłaby być ale ze będzie sporym wzmocnieniem.

Brawo Mikey! nareszcie jakis madry i wywazony wpis!!
zgadza sie ktos tu klamie i nie wiadomo kto, kazdy moze klamac. prawda jest taka ze rozstrzygniecie bedzie na poczatku czerwca, wiec prosze mnie tutaj nie irytowac jak widze wpisy ludzi typu: "jest ju zpewne ze Ola zagra w Gorzowie" albo "Krupa przeszla do Polfy" :evil:
z reszta jesli powanie sie zdenerwuje i bede bardzo niecierpliwy to zadzwonie do samych zainteresowanych, ale narazie nie wypada..... Krupa jest uczciwa i na pewno do konca maja da szanse dzialaczom z poznania(co oczywiscie nie oznacza ze nie mogla czegos "przedwstepnego" z jakims zespolem podpisac)....
reloaded :]

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 30 maja 2005, 11:54

Umiescilam juz to na podforum Wisly,ale napisze tez w tym temacie.

Joasia Czarnecka zagra w kolejnym sezonie w AZS-ie Gorzów.
Ponoć jest to wiadomość od samej zawodniczki, czyli wychodzi na to ze pewna!
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Gość

Postautor: Gość » 30 maja 2005, 13:14

Krupa niczego jeszcze nie podpisała i to co piszą że jest już w pabianicach to kompletna bzdura!!!!!obiecała zaczekać do końca miesiąca i tak napewno zrobi bo to uczciwa osoba!!!!! a co do Karpika bardzo nie fer postąpiła,najpierw obiecała że zostanei a potem przeszła do gorzowa i na pewno nie jest to wina działaczy z poznania....

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”