Jeśli chciałes zawojowac forum swoim błyskotliwym wpisem to cię oświecę że takim debilnym, prymitywnym postem mozesz conajwyżej zachwycic swoich jak sądzę równie kretyńskich kolegów, jeśli takich wogóle posiadaszJacek pisze:Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub
TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Jacek
Mikey pisze:Jeśli chciałes zawojowac forum swoim błyskotliwym wpisem to cię oświecę że takim debilnym, prymitywnym postem mozesz conajwyżej zachwycic swoich jak sądzę równie kretyńskich kolegów, jeśli takich wogóle posiadaszJacek pisze:Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub
Następny kochający inaczej się odezwał.
Tylko pamiętaj że gdybyś miał dwie mamusie to dzisiaj nie musiałbym odpisywać Tobie. Bo poprostu byś nie istniał.
Patologie trzeba zwalczać i piętnować.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Jacek pisze:Następny kochający inaczej się odezwał.
Tylko pamiętaj że gdybyś miał dwie mamusie to dzisiaj nie musiałbym odpisywać Tobie. Bo poprostu byś nie istniał.
Patologie trzeba zwalczać i piętnować.
co do tego pogrubionego: zgadzam sie z toba, proponuje zebys sam siebie zwalczyl na pierwszym miejscu a potem zabral sie za innych.....
-
Jacek
ginda pisze:JACEK zadroscisz wisle sukcesu i po czesci kasy
A Ty Ginda uważasz że jest wszystko ok.?
Płaci się duże pieniądze hiszpance której sil starczało ledwo na rozgrzewkę. Bo tak sobie zażyczyła gwiazda Johnson.
Drugie miejsce w lidze z takim budżetem nie jest wcale sukcesem tylko porażką a więc nie ma czego zazdrościć.
Najlepiej nie widzieć problemu i udawać że nic się nie stało.
Bolszewickie czasy!!!!!
Jak o problemie się nie mówi to go nie ma.
-
Jacek
Sorki,ale co Was obchodzi orientacja seksualna zawodniczek???
Chciałam tylko zaznaczyć, ze swego czasu w innych druzynach tez były koszytkarki innej orientacji ( np Lotos), ale czy to jest az tak wazne
Chyba chodzi tutaj o to jak graja , prawda??
Jacek rozumiesz znaczenie słowa tolerancja??
Nie wydaje mi sie!
Wisła miała kase to płaciła Alicji Lopez Verdu, ich sprawa, ty sie kolego w ich finanse nie mieszaj w łaski swojej
Ale sie zdenerwowałam
Chciałam tylko zaznaczyć, ze swego czasu w innych druzynach tez były koszytkarki innej orientacji ( np Lotos), ale czy to jest az tak wazne
Nie wydaje mi sie!
Wisła miała kase to płaciła Alicji Lopez Verdu, ich sprawa, ty sie kolego w ich finanse nie mieszaj w łaski swojej
Ale sie zdenerwowałam
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Jacek
ann pisze:Sorki,ale co Was obchodzi orientacja seksualna zawodniczek???![]()
Chciałam tylko zaznaczyć, ze swego czasu w innych druzynach tez były koszytkarki innej orientacji ( np Lotos), ale czy to jest az tak wazne![]()
Nie wydaje mi sie!
Wisła miała kase to płaciła Alicji Lopez Verdu, ich sprawa, ty sie kolego w ich finanse nie mieszaj w łaski swojej![]()
Ale sie zdenerwowałam
Ja też uważam ,że orientacja seksualna każdego z nas jest jego prywatną sprawą. I co robi Mikey w domu nie interesuje mnie zupełnie
Gdyby Johnson zaprosiła sobie Alicję Lopez prywatnie to też nie interesowałoby mnie to zupełnie. A przecież mogła - wystarczyło zarządać większych pieniędzy i podzielić się z Lopez. Ale Johnson chciała zamanifestować swoją inność. "Patrzcie jestem inna a wy (patrz : działacze i sponsorzy Wisły) za to zapłacicie , płacąc oficjalnie mojej kochance" I taka postawa jest godna potępienia.
A co wyniosły z tej lekcji seksuologii kadetki Wisły to jest odrębny temat.
Pozdrawiam
Jacek pisze:(...)A co wyniosły z tej lekcji seksuologii kadetki Wisły to jest odrębny temat.
Pozdrawiam
No nie mów, że nagle dostałeś kosza, bo wybrały swoje towarzystwo
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Tak sobie czytam te posty i stwierdzam że jakiś "Jacek" obrażający klub z Krakowa jest tchurzem który nie ma śmiałości zalogować sie, przedstawić i powiedzieć o co mu chodzi! Wydaje mi się ze dla takich ludzi na forum miejsca nie ma!
Chłopie kim ty jesteś że mozesz mówić o czyjejś orientacji, ta sprawa jest własnością prywatną! Nie wolno naruszać czyjejś prywatności a już napewno za plecami tej osoby!!! 
Proponuję założenie nowego topiku pt. PLOTKI !! mamy zagwarantowane, że dziewuchy będą tam zaglądać a Jacek będzie wiedział do kogo ma albo NIE ma uderzać!!
pozdrawiam Shanon i Alicje!!
( no właśnie mało u nas dziewuch
)
pozdrawiam Shanon i Alicje!!
( no właśnie mało u nas dziewuch
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

-
Jacek
MAJOREK pisze:Tak sobie czytam te posty i stwierdzam że jakiś "Jacek" obrażający klub z Krakowa jest tchurzem który nie ma śmiałości zalogować sie, przedstawić i powiedzieć o co mu chodzi! Wydaje mi się ze dla takich ludzi na forum miejsca nie ma!Chłopie kim ty jesteś że mozesz mówić o czyjejś orientacji, ta sprawa jest własnością prywatną! Nie wolno naruszać czyjejś prywatności a już napewno za plecami tej osoby!!!
Koniec świata już blisko.
Czy wy wszyscy forumnowicze uważacie że nie mam racji.?
Moja 10 - letnia córka grająca w kosza stwierdziła ,że chyba będzie lesbijką bo wtedy będzie grała jak Shanon Johnson.
W tym wieku takie uproszczenia wprost są normalne.
Gdyby działacze z Wisły i Wy drodzy forumnowicze a szczególnie Mikey liznęliście trochę pedagogiki i socjologii to byście wiedzieli jak szkodliwy wpływ na dzieci mają "fałszywi idole"
NIe ma sprawy , żyjcie sobie w obłudzie i zakłamaniu i podziwiajcie grę Shanon . To co jest publiczne nie jest już prywatnością.
Poglądy Hitlera też były prywatne dopóty, dopóki nie doszedł do władzy.
A ja będę walczył z nieodpowiedzialnymi działaczami Wisły.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”