TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 14:06

Jacek pisze:Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub :oops:
Jeśli chciałes zawojowac forum swoim błyskotliwym wpisem to cię oświecę że takim debilnym, prymitywnym postem mozesz conajwyżej zachwycic swoich jak sądzę równie kretyńskich kolegów, jeśli takich wogóle posiadasz
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 07 czerwca 2005, 14:52

JACEK zadroscisz wisle sukcesu i po czesci kasy?
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2005, 18:36 przez ginda, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 czerwca 2005, 14:52

Magdalena Pietrzak -> Odra - CCC (pewne)
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 15:00

Mikey pisze:
Jacek pisze:Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub :oops:
Jeśli chciałes zawojowac forum swoim błyskotliwym wpisem to cię oświecę że takim debilnym, prymitywnym postem mozesz conajwyżej zachwycic swoich jak sądzę równie kretyńskich kolegów, jeśli takich wogóle posiadasz

Następny kochający inaczej się odezwał.
Tylko pamiętaj że gdybyś miał dwie mamusie to dzisiaj nie musiałbym odpisywać Tobie. Bo poprostu byś nie istniał.
Patologie trzeba zwalczać i piętnować.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 czerwca 2005, 15:17

Jacek pisze:Następny kochający inaczej się odezwał.
Tylko pamiętaj że gdybyś miał dwie mamusie to dzisiaj nie musiałbym odpisywać Tobie. Bo poprostu byś nie istniał.
Patologie trzeba zwalczać i piętnować.

:shock: :shock: oł dzizesz :lol: :lol: normalnie Jacus blysnal intelektem....
co do tego pogrubionego: zgadzam sie z toba, proponuje zebys sam siebie zwalczyl na pierwszym miejscu a potem zabral sie za innych.....

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 15:27

ginda pisze:JACEK zadroscisz wisle sukcesu i po czesci kasy

A Ty Ginda uważasz że jest wszystko ok.?
Płaci się duże pieniądze hiszpance której sil starczało ledwo na rozgrzewkę. Bo tak sobie zażyczyła gwiazda Johnson.
Drugie miejsce w lidze z takim budżetem nie jest wcale sukcesem tylko porażką a więc nie ma czego zazdrościć.
Najlepiej nie widzieć problemu i udawać że nic się nie stało.
Bolszewickie czasy!!!!!
Jak o problemie się nie mówi to go nie ma.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 czerwca 2005, 15:36

Jeszcze jeden taki wpis obrazajcy kogokolwiek na tym forum i juz sie tu wiecej nie wpiszesz

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 07 czerwca 2005, 15:46

Myslę Viallos ze nie trzeba czekac tylko wywalić gnoja z forum i usunąć posty związane z jego prostackimi wpisami
Obrazek

Obrazek

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 16:05

Mikey pisze:Myslę Viallos ze nie trzeba czekac tylko wywalić gnoja z forum i usunąć posty związane z jego prostackimi wpisami

Twoje wpisy to szczyt elokwencji. GRATULUJĘ

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 07 czerwca 2005, 16:17

Sorki,ale co Was obchodzi orientacja seksualna zawodniczek??? :evil:
Chciałam tylko zaznaczyć, ze swego czasu w innych druzynach tez były koszytkarki innej orientacji ( np Lotos), ale czy to jest az tak wazne :?
Chyba chodzi tutaj o to jak graja , prawda??

Jacek rozumiesz znaczenie słowa tolerancja??
Nie wydaje mi sie!
Wisła miała kase to płaciła Alicji Lopez Verdu, ich sprawa, ty sie kolego w ich finanse nie mieszaj w łaski swojej :evil:
Ale sie zdenerwowałam :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 16:49

ann pisze:Sorki,ale co Was obchodzi orientacja seksualna zawodniczek??? :evil:
Chciałam tylko zaznaczyć, ze swego czasu w innych druzynach tez były koszytkarki innej orientacji ( np Lotos), ale czy to jest az tak wazne :?
Chyba chodzi tutaj o to jak graja , prawda??

Jacek rozumiesz znaczenie słowa tolerancja??
Nie wydaje mi sie!
Wisła miała kase to płaciła Alicji Lopez Verdu, ich sprawa, ty sie kolego w ich finanse nie mieszaj w łaski swojej :evil:
Ale sie zdenerwowałam :wink:

Ja też uważam ,że orientacja seksualna każdego z nas jest jego prywatną sprawą. I co robi Mikey w domu nie interesuje mnie zupełnie :wink:
Gdyby Johnson zaprosiła sobie Alicję Lopez prywatnie to też nie interesowałoby mnie to zupełnie. A przecież mogła - wystarczyło zarządać większych pieniędzy i podzielić się z Lopez. Ale Johnson chciała zamanifestować swoją inność. "Patrzcie jestem inna a wy (patrz : działacze i sponsorzy Wisły) za to zapłacicie , płacąc oficjalnie mojej kochance" I taka postawa jest godna potępienia.
A co wyniosły z tej lekcji seksuologii kadetki Wisły to jest odrębny temat.
Pozdrawiam

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 czerwca 2005, 16:56

Jacek pisze:(...)A co wyniosły z tej lekcji seksuologii kadetki Wisły to jest odrębny temat.
Pozdrawiam

No nie mów, że nagle dostałeś kosza, bo wybrały swoje towarzystwo ;) A tak serio - myślę, że krytykując kogoś za tak prywatne sprawy jednak posunąłeś się o kilka zdań zbyt daleko :? Co do zaś opisywanej orientacji - ponoć w lidze brazylijskiej trudno znależć zawodniczki przeciwnej ;) Pewna Amerykanka, gdy przybyła do naszej ligi prosto stamtąd, najbardziej zdziwiona była nie zimnem, ale tym, że nikt jej nie podrywa :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
MAJOREK
Amator

Postautor: MAJOREK » 07 czerwca 2005, 17:07

Tak sobie czytam te posty i stwierdzam że jakiś "Jacek" obrażający klub z Krakowa jest tchurzem który nie ma śmiałości zalogować sie, przedstawić i powiedzieć o co mu chodzi! Wydaje mi się ze dla takich ludzi na forum miejsca nie ma! :roll: Chłopie kim ty jesteś że mozesz mówić o czyjejś orientacji, ta sprawa jest własnością prywatną! Nie wolno naruszać czyjejś prywatności a już napewno za plecami tej osoby!!! :evil:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 07 czerwca 2005, 17:29

Proponuję założenie nowego topiku pt. PLOTKI !! mamy zagwarantowane, że dziewuchy będą tam zaglądać a Jacek będzie wiedział do kogo ma albo NIE ma uderzać!!

pozdrawiam Shanon i Alicje!!

( no właśnie mało u nas dziewuch :cry: )
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 18:33

MAJOREK pisze:Tak sobie czytam te posty i stwierdzam że jakiś "Jacek" obrażający klub z Krakowa jest tchurzem który nie ma śmiałości zalogować sie, przedstawić i powiedzieć o co mu chodzi! Wydaje mi się ze dla takich ludzi na forum miejsca nie ma! :roll: Chłopie kim ty jesteś że mozesz mówić o czyjejś orientacji, ta sprawa jest własnością prywatną! Nie wolno naruszać czyjejś prywatności a już napewno za plecami tej osoby!!! :evil:

Koniec świata już blisko. :twisted:
Czy wy wszyscy forumnowicze uważacie że nie mam racji.?
Moja 10 - letnia córka grająca w kosza stwierdziła ,że chyba będzie lesbijką bo wtedy będzie grała jak Shanon Johnson.
W tym wieku takie uproszczenia wprost są normalne.
Gdyby działacze z Wisły i Wy drodzy forumnowicze a szczególnie Mikey liznęliście trochę pedagogiki i socjologii to byście wiedzieli jak szkodliwy wpływ na dzieci mają "fałszywi idole"
NIe ma sprawy , żyjcie sobie w obłudzie i zakłamaniu i podziwiajcie grę Shanon . To co jest publiczne nie jest już prywatnością.
Poglądy Hitlera też były prywatne dopóty, dopóki nie doszedł do władzy.
A ja będę walczył z nieodpowiedzialnymi działaczami Wisły.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”