Na jaki okres czasu Marczanka podpisała kontrakt w Chełmie?Matii pisze:Seba mozesz na pomaranczowo u nas dopisac Renate Piestrzynska. I tak jak pisala Natalia o Marczance. Mozesz wykasowac ten na czerwono przy LKS-ie poniewaz Marczanka zostaje na 100% w Chelmie.
TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Natalio ja bym wolał jednak żebyś zamiast pobożnych życzeń powiedziała mi na ile Marczanka podpisała kontraktnatalia pisze:Seba popraw blad. Marczanka a nie MarchiankaMikey- Natalia zostanie u nas do zakonczenia kariery
![]()
![]()
![]()
Czy ktos wie jaka jest sytuacja z Łks??? A i mam prosbe. Moglby ktos podac statystyki Piestrzynskiej z reprezentacji??

- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Na jaki okres czasu Marczanka podpisała kontrakt w Chełmie?Matii pisze:Seba mozesz na pomaranczowo u nas dopisac Renate Piestrzynska. I tak jak pisala Natalia o Marczance. Mozesz wykasowac ten na czerwono przy LKS-ie poniewaz Marczanka zostaje na 100% w Chelmie.
Przykro mi ale narazie nie mozemy ujawniac takich informacji. Mysle Mikey ze dowiesz sie w swoim czasie.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Jak juz tu kiedys pisalem, Natalka jasno powiedziala ze z polskich zespolow zagra tylko w Chelmie. A co do podpisania kontraktu, czy jest czy nie ja poprostu nie mam upowaznienia do rozglaszania takich informacji. Wydaje mi sie ze wszystko w swoim czasie, jednak Seba nie wprowadzam Was w blad. Ten sezon Natalia Marczanka zagra w Chelmie. A oficjalne info na temat podpisania kontraktu mysle niedlugo sie pokazem, cierpliwosci Mikey i Seba 
Matii pisze:(...) cierpliwosci Mikey i Seba
Ależ mnie to ani grzeje, ani ziębi gdzie zagra NM
A takich zawodniczek, które grajac w jednym klubie twierdziły, że już na zawsze i tylko w nim, było w naszej lidze setki
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wiem co Marczanka komu obiecala, moje pytanie odnosiło się do ciągłych próśb do Seby o umieszcenie NM w dziale transfery pod kolorem oznaczajacym "transfer pewny i oficjalny". Stąd sie zapytałem na ile kontrakt podpisała, a następnie czy wogóle go podpisała. Jak podpisze i zostanie to ogłoszone oficjalnie wtedy uaktualni się naszą forumową listę. Ot to wszystko. Po prostu nie róbcie prosze zamieszania póki nie ma oficjalnych komunikatów

Dokładnie Mikey... dlatego jest w "plotkach", podobnie, jak kilka innych zawodniczek było wcześniej i jest nadal... choć o niektórych wiadomo, że raczej te plotki mało prawdopodobne
A na mnie naciski nie działają
Ps. Czy ktoś wie coś może o planach transferowych beniaminka z Jeleniej Góry? Oprócz podpisania umowy z Gawrońską kompletna cisza... albo ja mam słaby słuch
Ps. Czy ktoś wie coś może o planach transferowych beniaminka z Jeleniej Góry? Oprócz podpisania umowy z Gawrońską kompletna cisza... albo ja mam słaby słuch
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Jeśli podpisały już kontrakty z Odrą nie pozostaje nic innego jak życzyć im w Brzegu wszystkiego najlepszego. Co do Makowskiej żałuję ze względów sportowych że odeszła, bo potrafi wiele i ma spore umięjętnosci-ciągnęła ŁKS w tym sezonie i na pewno zawdzięczamy jej bardzo duzo. Ze względów osobistych z uwagi na pewien incydent wali mnie ze odchodzi i płakał po niej nie będę. Co do Kasprzak natomiast to dziwię się działaczom Brzegu, chyba ze była w pakiecie z Szopenem, bo talentem Agata nie grzeszy i nie raz doprowadzała nas do furii swoją nieporadnością, takze transfery trafione wg mnie w połowie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”