Gorzowianki oddały pewne zwyciestwo
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
kibic Gorzowa
Gorzowianki oddały pewne zwyciestwo
po mizernym meczu w ktorym prym wiodly przez caly czas Slowianki Gorzowskie koszykarki przegraly z wielkim kretesem przed wlasna publicznoscia, najbardziej przykre jest to ze nie pokazaly na co je stac gra Gorzowa byla mizerna kiepska malo skuteczna miejscami wrecz tragiczna czego efektem jest wysoka przegrana przed wlasna publicznoscia
nic tylko siasc i plakac widzac dzisiejsza gre, mozecie jutro ja zobaczyc na antenie tvp3
nic tylko siasc i plakac widzac dzisiejsza gre, mozecie jutro ja zobaczyc na antenie tvp3
-
asystent trenera hokeja
cholernie szkoda tego meczu, zawiodly czolowe zawodniczki poza Karpińska która gra rewelacyjnie. Oj porobiło się z pewności wszystcy wszystkim waznym obiecali pierwsze miejsce a tu taki zawód zgotowały im koszykarki.
To tylko sport ale mam wrazneie ze ludzie z hali wychodzili zniesmaczenie i co chwile ktos mowil głosno co mysli o spotkaniu ktore ogladal
To tylko sport ale mam wrazneie ze ludzie z hali wychodzili zniesmaczenie i co chwile ktos mowil głosno co mysli o spotkaniu ktore ogladal
No właśnie. Gra fatalna. Co prawda nieznam się zabardzo, ale po jaką cholerę, przegrywając 10 pkt przetrzymywały-zwłaszcza Pawłowska, długo piłkę, zamiast poprowadziś w miarę szybki atak. A tak mieliśmy kilka błędów 24 sek-głównie przez Pawłowską i kilka rzutów oddanych na chybił-trafił w ostatniej sekundzie akcji. Wg mnie przegrały na własne rzyczenie. Jedynie Karpińska świetnie się spisywała(ja nie mam zastrzeżeń) i jak zawsze Aga Szott.
ehhhh.... skuteczność marna, a nawet bardzo marna... jakby kilka piłek weszło wiecej to moglibyśmy wygrac, albo przgrac troche mniej... no ale nie ma co tu gdybac... macie racje ze ogólnie gra była marna i wiekszość zawodniczek nie pokazała na co je stac i jak tak bedą grały w lidze to niestety bedzie walczyli o utrzymanie sie w lidze. no ale czas pokarze na co jeszcze stac nasze laski...
nie bede pisał ze trzeba sie cieszycą z II miejsca bo to bzdura, apetyty mieliśmy wieksze i wiem ze dziewczyny również...
gratuluje i pozdrawiam
nie bede pisał ze trzeba sie cieszycą z II miejsca bo to bzdura, apetyty mieliśmy wieksze i wiem ze dziewczyny również...
gratuluje i pozdrawiam
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Gorzowianki oddały pewne zwyciestwo
kibic Gorzowa pisze:po mizernym meczu w ktorym prym wiodly przez caly czas Slowianki Gorzowskie koszykarki przegraly z wielkim kretesem przed wlasna publicznoscia, najbardziej przykre jest to ze nie pokazaly na co je stac gra Gorzowa byla mizerna kiepska malo skuteczna miejscami wrecz tragiczna czego efektem jest wysoka przegrana przed wlasna publicznoscia
a moze po prostu Słowenki byly lepsze? mysleliscie ze jak macie mistrzostwa u siebie to juz macie pewne zloto? tak czy inaczej: gratuluje srebra, to takze swietny wynik
poza tym mysle ze na tej imprezie zabraklo Akademickiego Mistrza Polski - AZSu Poznań.
tak słovenki były lepsze i skuteczniejsze i dla tego wygrały, to logiczne. a ze mielismy u nas zawody to nie o to chodziło, tylko o apetyty na złoto i na tym sie skończyło. no ale cóz bedą kolejne zawody za rok...
ps
ale jeszcze mamy w dorobku jeden złamany nos niemce.... przepraszamy w imieniu sprawczyni, to przykre...
ps
ale jeszcze mamy w dorobku jeden złamany nos niemce.... przepraszamy w imieniu sprawczyni, to przykre...
poza tym mysle ze na tej imprezie zabraklo Akademickiego Mistrza Polski - AZSu Poznań.[/quote]
Wielu już o tym pisało ,że zabrakło na tej imprezie AZS-u Poznań. Niektórzy nawet nazywali to skandalem i podejrzewali działaczy Gorzowa o jakąś zmowę i manipulację. Ale żeby o czymś pisać to trzeba mieć minimum informacji a nie "z sufitu" snuć teorie spiskowe.
Prawda jest taka że AZS Poznań w tej chwili nie istnieje.
Wszystkie kontrakty w Poznaniu są podpisywane z ważnością od 01.08.2005. a ponieważ treningi zaczną się od 15 sierpnia to w kontraktach zaznaczono że zawodniczki dostaną połowę wynagrodzenia za sierpień. A więc pisząc że na tych zawodach zabrakło AZS Poznań
wyrażasz tylko swoje pragnienia a nie stan faktyczny.
W czerwcu i lipcu 2005 jeszcze nie ma takiej drużyny!!!!
A dlaczego ? to już inny temat.
Jeżeli chodzi o mecz ze Słowenkami to uważam że stał na wysokim poziomie a o przegranej zadecydowała przegrana na "desce". Słowenki lepiej zbierały i ponawiały akcje aż do skutku. Czasami nawet trzykrotnie zbierały z tablicy atakowanej. Nie pomógł nawet "Karpik" której niektóre akcje były na europejskim poziomie i żeby to zobaczyć warto było być na tym meczu. Nie wiem czy odda to retransmisja telewizyjna ale polecam.
Pozdrawiam kibiców z Gorzowa i więcej wiary w swój zespół!!!
Widoczne jest że jeszcze są potrzebne wzmocnienia żeby zespół mógł walczyć z powodzeniem na parkietach ekstraklasy.
Wielu już o tym pisało ,że zabrakło na tej imprezie AZS-u Poznań. Niektórzy nawet nazywali to skandalem i podejrzewali działaczy Gorzowa o jakąś zmowę i manipulację. Ale żeby o czymś pisać to trzeba mieć minimum informacji a nie "z sufitu" snuć teorie spiskowe.
Wszystkie kontrakty w Poznaniu są podpisywane z ważnością od 01.08.2005. a ponieważ treningi zaczną się od 15 sierpnia to w kontraktach zaznaczono że zawodniczki dostaną połowę wynagrodzenia za sierpień. A więc pisząc że na tych zawodach zabrakło AZS Poznań
Jeżeli chodzi o mecz ze Słowenkami to uważam że stał na wysokim poziomie a o przegranej zadecydowała przegrana na "desce". Słowenki lepiej zbierały i ponawiały akcje aż do skutku. Czasami nawet trzykrotnie zbierały z tablicy atakowanej. Nie pomógł nawet "Karpik" której niektóre akcje były na europejskim poziomie i żeby to zobaczyć warto było być na tym meczu. Nie wiem czy odda to retransmisja telewizyjna ale polecam.
Pozdrawiam kibiców z Gorzowa i więcej wiary w swój zespół!!!
Widoczne jest że jeszcze są potrzebne wzmocnienia żeby zespół mógł walczyć z powodzeniem na parkietach ekstraklasy.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Alexx pisze:Alexx pisze:poza tym mysle ze na tej imprezie zabraklo Akademickiego Mistrza Polski - AZSu Poznań.
dwie rzeczy:
co do bolda: polemizowalbym i to stanowczo. Skoro tak piszesz to chyba sam nie masz pojecia o strukturach sportowo-organizacyjnych AZSu jako calosci.
co do zielonego: no na tym forum to wiekszosc z nas wyraza swoje pragnienia, wiec nie rozumiem Twojego zdziwienia....
do zobaczenia na AMP w Katowicach
Mytek pisze:Alexx pisze:Alexx pisze:poza tym mysle ze na tej imprezie zabraklo Akademickiego Mistrza Polski - AZSu Poznań.
dwie rzeczy:
co do bolda: polemizowalbym i to stanowczo. Skoro tak piszesz to chyba sam nie masz pojecia o strukturach sportowo-organizacyjnych AZSu jako calosci.
co do zielonego: no na tym forum to wiekszosc z nas wyraza swoje pragnienia, wiec nie rozumiem Twojego zdziwienia....
do zobaczenia na AMP w Katowicach![]()
Oczywiście jest to skrót myślowy - AZS istnieje -ale drużyny koszykarskiej jeszcze nie ma co nie znaczy ,że nie będzie.
I trudno w tej chwili mówić o uczestnictwie tej drużyny w jakichkolwiek rozgrywkach.
Pozdrawiam
jak juz pisałem skuteczność naszych dziewczyn była na niskim poziomie... agnieszka była bardzo skutecznie kryta, czasami nawet przez trzy zawodniczki, a co do zbiórek to faktycznie masakra... słowenki brały z kosza prawie wszystko... obejrzałem mecz jeszcze raz na spokojnie i uwazam ze ola napewno wniesie do druzyny bardzo duzo... a daga i czarna jak sie nie obudza to bedzie kiepsko. a co do meczu to był bardzo dobry, zacięcie walka, kosze w wykonaniu agi z nietypowych i nierealnych pozycji, bardzo dobra gra oli... kilka dobry akcji marty i wery, ale to jednak nie wystarczyło... no ale mamy jeszcze dwa miesiące na zgranie sie zespołu... mam nadzieje ze wróci justa i zył i kasia i bedzie dobrze. pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”