MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 lipca 2005, 12:52

brzydki pisze:
Seba pisze: (..)
Po rozmowie z Brzydkim bardzo liczę też na Polkowice! ;)

nie po to snujemy tajne plany przez PM, zebys tu wszystko wyjawial :wink: hehe i nici z zaskoczenia 8)

Eeee... no przecież nie zdradziłem, że kibicem Polkowic jest sam we własnej osobie MJ i akurat mu wakacje w Poznaniu wypadły we wrześniu... UPPPPSSSSSS... no teraz już faktycznie element zaskoczenia odpada ;) :lol:
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 17 lipca 2005, 13:11

Seba pisze:Eeee... no przecież nie zdradziłem, że kibicem Polkowic jest sam we własnej osobie MJ i akurat mu wakacje w Poznaniu wypadły we wrześniu... UPPPPSSSSSS... no teraz już faktycznie element zaskoczenia odpada ;) :lol:

:lol: :lol: :lol: hehe no to teraz faktycznie strach sie pokazywac bez ekipy :wink: a tak na powaznie to tak jak mowilem: ja sie wstepnie pisze (narazie solo), a jak bedzie z druzyna to sie okaze...
pozdro
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2005, 12:13 przez brzydki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 21 lipca 2005, 12:12

Mytek pisze:mysle ze my raczej swoja druzyne wystawimy 8)

to jest pod koniec wrzesnia wiec powinno byc jeszcze cieplo(napewno nie goraco tak jak teraz) wiec "impreza towarzyszaca na swierzym powierzu" powinna sie odbyc :!: :D
Myśle że impreza bedzie zajebista tylko żeby jeszcze pogoda dopisała......Pozdrawiam
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 21 lipca 2005, 17:07

Oj dopiero teraz zobaczyłem ten temat i widzę, że się ciekawa imprezka szykuje :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 lipca 2005, 17:20

MirU <poznań> pisze:Oj dopiero teraz zobaczyłem ten temat i widzę, że się ciekawa imprezka szykuje :lol:

Gratuluję spostrzegawczości i refleksu :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 01:57

Potwierdzone zgłoszenia na chwilę obecną - Olimpia (hehe...), Ostrovia (się wożą...), Unia Swarzędz (faworyci... ) ....

... Włókniarz Pabianice (oni nie zawiodą... )

Co do reszty... hmmm... liczę, że Brzydki z Kubą zbiorą zespół i Polkowice też się pojawią, brak AZSu Poznań zadziwi wszystkich, Brzeg już widzę się wykrusza (norma...) - ale wierzę chociaż w Qiero... ehhh, ŁKS (???? hmmmm), reszta... hmmmm... jest milczeniem ;) :lol:

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 25 lipca 2005, 02:01

Seba pisze:Unia Swarzędz (faworyci... ) ....

haha, no nie wiem tey ;) Na jakiej to podstawie Seba? :>

Hmmm myślę, że ciężko będzie uzbierać więcej zespołów. Nam łatwo bo imprezę mamy na miejscu, więc nie dziwię się braku zgłoszeń z dalszych miejsc Polski. Ale poczekajmy... ;)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 lipca 2005, 08:58

Seba pisze:Potwierdzone zgłoszenia na chwilę obecną - Olimpia (hehe...), Ostrovia (się wożą...), Unia Swarzędz (faworyci... ) ....

... Włókniarz Pabianice (oni nie zawiodą... )

Co do reszty... hmmm... liczę, że Brzydki z Kubą zbiorą zespół i Polkowice też się pojawią, brak AZSu Poznań zadziwi wszystkich, Brzeg już widzę się wykrusza (norma...) - ale wierzę chociaż w Qiero... ehhh, ŁKS (???? hmmmm), reszta... hmmmm... jest milczeniem ;) :lol:

no to jesli reszta kibicow AZSu mi pozwoli of kors to ja pozwole sobie zglosic nasz zespol we wstepnej liczbie grajacych osob rownej osiem 8)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 25 lipca 2005, 10:32

Dziwne by bylo jakbyśmy nie wystartowali :wink: w końcu mamy tak daleko na Promienistą :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 25 lipca 2005, 12:12

MirU <poznań> pisze:Dziwne by bylo jakbyśmy nie wystartowali :wink: w końcu mamy tak daleko na Promienistą :lol: :lol: :lol:
Dokładnie Tak...!!!!A poza tym jest nas wystarczająco aby wystawić swoją drużyne w rozgrywkach.....Pozdro :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 lipca 2005, 22:27

Mikey, Simon, Majo - a jak Wasze plany? W końcu wypadałoby wypić piwko przy jakimś thrillerze z sezonu 1994/95 albo 95/96 ;)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 lipca 2005, 12:17

Według najświeższych wieści "z frontu" Polkowiczanie zaczęli organizować ekipę - mam nadzieję, że zamiary Brzydkiego i Kuby się powiodą i zobaczymy kolejny przyjezdny zespół kibiców w Poznaniu.

Kuba też podsunął pomysł stworzenia zespołu "Reszty Świata", czyli połączenia w jeden team tych kibiców, którzy zostali bez przydziału, bez swojej drużyny. Myślę, że to bardzo dobra idea. Więcej osób będzie się mogło pobawić...

POTWIERDZONE ZGŁOSZENIA: Olimpia, AZS Poznań, Unia Swarzędz, Ostrovia Ostrów Wlkp, Włókniarz Pabianice.

ZAPRASZAM do udziału! ŁKS, Polkowice, Brzeg i mamy ósemkę ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 lipca 2005, 12:52

Hmmmm....... Seba, a "najlepszych" :lol: , "najcudowniejszych" :lol: , "najmądrzejszych" :lol:, "kibiców" z Gdyni nie zapraszasz :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 lipca 2005, 13:26

Myślę ze ŁKS celowo nie zabiera na razie głosu w tej dyskusji jako ze nie ma nic gorszego niż rzucac obietnic na wiatr, by potem się tłumaczyc z nieobecności. Z tego co wiem odpada Pietroc z uwagi na swoje urodziny, które ma zamiar hucznie obchodzić jak sądże w gronie ełkaesiaków. Ja mogę mówić za siebie -na dzień dzisiejszy termin mi pasuje, koszty jak widzę niewielki tez nie stanowią problemu, miejsce jak sądzę jest dobre ( wszak nie zawsze wszystko musi być w Łodzi :)) Moga być natomiast kłopoty z ekipą do zebrania, ale tu wypowiedziec się muszą simoin, majo i Lisu. Na razie wieć trudno zgłosic oficjalnie ŁKS, nic nie obiecujemy, ale tez nie olewamy z góry sprawy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 26 lipca 2005, 13:31

Seba pisze:Mikey, Simon, Majo - a jak Wasze plany? W końcu wypadałoby wypić piwko przy jakimś thrillerze z sezonu 1994/95 albo 95/96 ;)
mgr simon aktualnie udaje się z rodziną na długie wakacje, plany zaś po nich nie są mu jeszcze znane...
Koszty są całkiem zadowalające, termin równierz - jeśli idzie o mnie to na dziś powiem tyle, że postaram się pojechać...

Seba - Jeśli chodzi o piwo i mecze z kaset to jestem chętny, jeśli zaś idzie o grę to po ostatniej kontuzji po prostu lekarz mi zabronił - gdyby jednak jakiś team z Łodzi się wykluł to chętnie służe swą wiedzą i doświadczeniem w roli trenera.. :wink:

Mikey - a może zaprosisz do zespołu tą, która kiedyś obiecała Cię "obsługiwać" na czystych pozycjach w jakimś ważnym meczu?

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”