MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 26 lipca 2005, 14:19

Mikey pisze:Myślę ze ŁKS celowo nie zabiera na razie głosu w tej dyskusji jako ze nie ma nic gorszego niż rzucac obietnic na wiatr, by potem się tłumaczyc z nieobecności. Z tego co wiem odpada Pietroc z uwagi na swoje urodziny, które ma zamiar hucznie obchodzić jak sądże w gronie ełkaesiaków. Ja mogę mówić za siebie -na dzień dzisiejszy termin mi pasuje, koszty jak widzę niewielki tez nie stanowią problemu, miejsce jak sądzę jest dobre ( wszak nie zawsze wszystko musi być w Łodzi :)) Moga być natomiast kłopoty z ekipą do zebrania, ale tu wypowiedziec się muszą simoin, majo i Lisu. Na razie wieć trudno zgłosic oficjalnie ŁKS, nic nie obiecujemy, ale tez nie olewamy z góry sprawy.

zabrakło tylko porównań - tak jak Brzeg, nie myle się co?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 26 lipca 2005, 22:17

Absolutnie nie, to sa Twoje domysły Qiero, błędne zresztą. Zresztą ja akurat nie wiem czy Brzeg przyjeźdża czy nie, nie patrze na to, nie wczytywalem się w cała dyskusję, mówię za siebie i ewentualnie za kolegów z ŁKS
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 27 lipca 2005, 06:36

Mikey pisze:Absolutnie nie, to sa Twoje domysły Qiero, błędne zresztą. Zresztą ja akurat nie wiem czy Brzeg przyjeźdża czy nie, nie patrze na to, nie wczytywalem się w cała dyskusję, mówię za siebie i ewentualnie za kolegów z ŁKS

jeżeli tak, to spox
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 sierpnia 2005, 14:41

Póki co WIELKIE przygotowania do mistrzostw czynią dwa zespoły - Olimpia i Unia Swarzędz, które w miniony wtorek rozegrały spotkanie sparingowe na obiekcie gospodarza wrześniowych zawodów. Zabawa była SUPER, a wynik póki co był sprawą drugorzędną ;) W meczu wzięły udział także obie Panie Kapitan ligowych zespołów, które pilnować będą na pewno, by ich "podopieczni" byli doskonale przygotowani.

Tak swoją drogą ciągle można dyskutować na temat kształtu samej imprezy - może zamiast grać pięciu na pięciu, ograniczymy składy "boiskowe" do czterech zawodników? Umożliwiłoby to pewnie udział w zabawie jeszcze większej ilości "przyjezdnych"... Co Wy na to?

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 07 sierpnia 2005, 16:24

Dobry pomysł! U nas z przyczyn oczywistych nie ma problemu z zebraniem piątki lub więcej zawodników. A sa zapewne takie ekipy, gdzie czwórka to jest max składu, w jakim mogą się stawić w Poznaniu.

No sparing był pierwszorzędny, dzięki Seba za organizację ;). Do września nasza forma może się jeszcze dużo zmienić :D. Zarówno spaść jak i wzrosnąć :). Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 sierpnia 2005, 17:11

Raport z Pabianic.
Przygotowań żadnych nie ma i kto wie czy będą :?: Ogólnie to "plaga" kontuzji, chorób i lenistwa :!:

Seba, czteroosobowe składy??? Hmm... czyżbyś współpracował z branżą pogrzebową??? Kto to przeżyje????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 08 sierpnia 2005, 10:06

Sala czeka, nawet parkiet umyty, wystarczy ruszyć dupsko i przyjechać, 4 razy w tygodniu można pograć. Plaga kontuzji, chorób i lenistwa czyli nic innego tylko działanie alkoholu. Ja już bez alkoholu prawie tydzień i jak dobrze się czuję :lol: 8) Szymon, bierz Gienia, Kowalika i kogo masz pod ręką i gramy. Może któryś z "młodych". Myślę, że powinieneś ogłosić nabór na naszym forum. Hej.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 sierpnia 2005, 10:22

czteroosobowe druzyny moga byc, ale wtedy to moze lepiej skrocić kwarty, bo inaczej niektorzy zwalu dostana po pierwszej polowie :lol: tym bardziej ze jesli z danego miasta przyjedzie dokladnie 4 osoby, to nie beda one mialy mozliwosci dokonywania zmian :? o nas sie nie boje bo z 7-8 osob sie uzbiera(ciekawe jak tam u Burego z forma :wink: bo juz drugi miesiac zajada sie lodami i goframi nad morzem :) ) wiec u nas ze zmianami nie bedzie problemu...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 09 sierpnia 2005, 12:26

Jeśli zespoły "przyjezdne" będą w stanie przybyć w składzie pięcioosobowym lub szerszym, to loooozik. Boję się jednak, że może być z tym problem. Nie wiem tez, czy nie lepiej mieć tego jednego na zmianę - grać w czterech, a piąty jako "joker" ;) Ostatnio udało nam się przez półtorej godziny biegać czterech na czterech i żyjemy. Oczywiście długość kwart inna niż u "zawodowców" - myślę o dwa razy 10 lub 15 minut... ale to do dogadania oczywiście. Jak sądzicie?

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 09 sierpnia 2005, 23:42

ja mysle, ze 4x 7 bedzie idealnie

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 10 sierpnia 2005, 13:55

aaa i mam jeszcze jedną propozycję. jestem za tym abyśmy jako kibice żeńskiej grali Moltenem lub Badenem co tam macie w klubie tymi mniejszymy:) Proszę o rozpatrzenie :)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 10 sierpnia 2005, 14:34

mati pisze:aaa i mam jeszcze jedną propozycję. jestem za tym abyśmy jako kibice żeńskiej grali Moltenem lub Badenem co tam macie w klubie tymi mniejszymy:) Proszę o rozpatrzenie :)

jak dla mnie to lekkie przegiecie... kto tym potrafi rzucac? :wink: ja jestem zdecydowanie za normalnymi (/meskimi :wink: ) rozmiarami pilek!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 sierpnia 2005, 15:07

mati pisze:aaa i mam jeszcze jedną propozycję. jestem za tym abyśmy jako kibice żeńskiej grali Moltenem lub Badenem co tam macie w klubie tymi mniejszymy:) Proszę o rozpatrzenie :)

Taaaa..... i co jeszcze??? Może jeszcze mamy grać w butach w jednym kolorze i wprowadzimy zakaz twardej gry i robienia wsadów??

Powoli te wszystkie pomysły zaczynają mnie wkurzać. Z prostej sprawy zaczyna sie robić jakieś kombinacje. Po co??
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 10 sierpnia 2005, 16:51

Szymon pisze:Taaaa..... i co jeszcze??? Może jeszcze mamy grać w butach w jednym kolorze i wprowadzimy zakaz twardej gry i robienia wsadów??

Powoli te wszystkie pomysły zaczynają mnie wkurzać. Z prostej sprawy zaczyna sie robić jakieś kombinacje. Po co??

Haha... spokojnie Szymon nie denerwuj sie... :P:P:P mi sie wydaje ze najlepiej by bylo jakbyscie grali 4 kwarty po 8 min normalnymi pilkami... duzymi... a jesli chodzi o obuwie... to najlepiej zeby kazdy mial zmienne... bo sie pozabijacie... bedzie za slisko... (Seba cos o tym wie... :D:D:D) a jesli chodzi o ilosc... zawodnikow na boisku... to chyba 4 na 4 bedzie dobrze... bo chyba nie kazdy team bedzie mial dluga lawke rezerwowych... a tutaj tez chodzi o wasze zdrowie... zebyscie mogli sie zmieniac... :D:D:D no chyba ze ktos ma "kondycje" ta boiskowa... :P:P:P to wpozadku... :D:D:D hehe... ale nie wydaje mi sie zeby kazdy ja mial... i to jeszcze po wakacjach... :P:P:P heh... no chyba ze beda jakies treningi przed finalami... :D:D:D heh... :) to sysko sie zobaczy we wrzesniu :D:D:D ajjj... :D:D:D pozdrawiam :D:D:D
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 10 sierpnia 2005, 17:10

Osanka ma rację jak zwykle we wielu sprawach - gra 4 na 4 z rezerwowym mogłaby trochę zaoszczędzić sił... bo domyślam się, że zespoły przyjezdne raczej nie wystartują we więcej niż 5 osób? Chyba, że się mylę... Co do piłek - Mati może lubi mniejsze piłeczki, ale my gustujemy od zawsze w tych pełnowymiarowych ;) :lol: Czas trwania - może 4 razy 7, może 4 razy 8 ? Hmmm.... jeśli każdy zespół ma wytrzymać te przynajmniej trzy mecze każdego z dwóch dni, to trzeba to jakoś logicznie pomyśleć... na dodatek tak, żeby nie zanudzić kibicek całodziennym siedzeniem na sali ;)))

Pozdrowionka!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”