paździoch-osanka pisze:hehe...:D:D no no Zolnierz niezly pomysl
:D:D ale mozna jeszcze kogos dodac...
:D:D hmmm... ja mam kandydatke... ze Swarzedza...
:D:D ajjj
ze Swarzedza
a ja juz tu organizuje ekipe koszykarek zeby kibicowac naszemy KK
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
paździoch-osanka pisze:hehe...:D:D no no Zolnierz niezly pomysl
:D:D ale mozna jeszcze kogos dodac...
:D:D hmmm... ja mam kandydatke... ze Swarzedza...
:D:D ajjj
Belfer pisze:Szykuję się imprezka...![]()
Oczywiście z racji wykonywanego zawodu, bedę czuwał nad moralnością wszystkich nieletnich uczestników imprezy, a szczególnie nad tym by osoby poniżej 18 roku życia nie spożywały alkoholu!!! oraz by po godzinie 22 były już w łóżeczkach (swoich i same!!)![]()
![]()
![]()
To nie był żart!

Oczywiście z racji wykonywanego zawodu, bedę czuwał nad moralnością wszystkich nieletnich uczestników imprezy, a szczególnie nad tym by osoby poniżej 18 roku życia nie spożywały alkoholu!!! oraz by po godzinie 22 były już w łóżeczkach (swoich i same!!)![]()
![]()
![]()
To nie był żart!

![]()
![]()
To nie był żart!
Kurczak pisze:Unia Swarzedz Faworycihehe
qiero pisze:Jak na dzień dzisiejszy przedstawia się sytuacja? Ile jest PEWNYCH zespołów (licz nas)? Zgłoszenia zdaje się do końca sierpnia?
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości