MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja powiem w ten sposób. Wybory mi zupełnie nie przeszkadzają - w końcu to nie Wielkanoc, postaram się wrócic do Łodzi do zamknięcia lokali, bo zalezy mi na udziale w wyborach. Co do Memoriału hmmm, dobrze byłoby obejrzeć ŁKS w nowym składzie, ale jeśli z okręgu łódż-pabianice ktos do Poznania pojedzie to zabiorę się również, najwyżej byłbym od południa w sobotę do popołudnia w niedzielę. Tydzień póxniej już niestety wyjeżdżam dosc daleko :/ takze mimo wszytsko wolałbym juz ten termin który jest, chyba ze w drugiej połowie października.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A jaki Ty masz telefon kolego? Aparat foto?simon pisze:Ja niestety nie będę mógł brać udziału w imprezie ponieważ 23 września opuszczam (na trochę??) nasz kraj.
Ojczyzna mojego samochodu, telefonu, aparatu foto i współautorki ulubionej piosenki w duecie z nieco wątpliwej urody Malcolmem?
To ja już tydzień póxniej jadę do ojczyzny najpiekniejszej aktorki na świecie, mojego byłego samochodu i ulubionego żarcia

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
simon pisze:Ja niestety nie będę mógł brać udziału w imprezie ponieważ 23 września opuszczam (na trochę??) nasz kraj.
Ojczyzna mojego samochodu, telefonu, aparatu foto i współautorki ulubionej piosenki w duecie z nieco wątpliwej urody Malcolmem?
Ponieważ wiem jaki masz samochód ... i tylko samochód, więc mogę odpowiedzieć - tak.
Viallos pisze:simon pisze:Ja niestety nie będę mógł brać udziału w imprezie ponieważ 23 września opuszczam (na trochę??) nasz kraj.
Ponieważ wiem jaki masz samochód ... i tylko samochód, więc mogę odpowiedzieć - tak.
no to chyba się nie pomylę, jak poproszę o przekazanie pozdrowień od kibiców ŁKS-u...?
Zmiana terminu mogłaby jeszcze więcej skomplikować niż turnieje, czy wybory, bo czasu jest coraz mniej. W nazsym przypadku i tak jest bez zmian, bo już wcześniej było wiadomo, że mamy turniej i przyjedziemy łatanym składem. Ale może na wszelki wypadek rozważmy np. tydzień wcześniej?
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
Kurczak pisze:termin zostaje !!!! czyli 24 wrzesnia czy jakos tak![]()
nie ma byc zadnej zmiany planow !!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Mikey pisze:Pytanie do organizatorów. Czy przewidziane będą spotkania przy odtwarzaczach video? Wszak mam od diabła kaset z meczami finałowymi z Olimpią czy Włókniarzem i nie tylko
Póki co... LUDZIE ZGŁASZAJCIE SIĘ!!! Nie wymiękajcie! Jako atrakcję podam, że całkiem prawdopodobne (choć nie śmiem obciążać tyloma obowiązkami), że będziemy mieli lepszego i na pewno mądrzejszego sędziego niż w większości ci spotykani w ekstraklasie ... hmmm... w sumie to Panią Sędzię
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”