Powrót Olisadebe !!

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 sierpnia 2005, 23:31

simon pisze:"Kibic" - a nie masz nic przeciwko "czarnym" reprezentującym nasz kraj poprzez grę w międzynarodowych rozgrywkach zespołów ligowych (np. euroliga)?

Nie nie mam nic przeciwko bo nie jestem rasistą i chodzi mi ogólnie o wszystkich murzynów :D

simon pisze:
Czy nie śmieszą Cię "biali" reprezentanci Afryki (Południowej) oraz "czarni" Norwegowie, Szwedzi, Holendrzy, Francuzi, Anglicy, Niemcy - ba! nawet pewna Słoweńska sprinterka?

Czy bardziej śmieszny jest "czarny", który chce grać dla "Orzełka" niż "biały(a)", który(a) nie chce?

Che , żeby Olisadebe grał w reprezentacji bo gra najlepeij i jak cała reprezentacja ma grac tak jak on to jak dla mnie cała reprezentacja może być "czarna"
ps Simon czemu podkreślasz , że użyłem słowa czarny może napiszesz co lepiej by pasowało ?? może kolorowy ??

ale i tak zdania nie zmienie śmieszy mnie ta cała sytuacja :lol: ale pozytywnie :)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 31 sierpnia 2005, 09:34

dobra - tak sobie podkreślam (dla jaj) bo kiedyś po naszym meczu z Lotosem pamiętam prawdziwą "burzę" forumową po wpisie bodaj majoneeza. Wtedy to słowo było dalece niesłuszne po prostu a majo okrzyknięty rasistą...

A ja podtrzymuje to, że wolę "brzydszego" co "chce" niż "piękniejszą" co nie chce...

Ps. Zwłaszcza, że się okazuje z czasem coraz potrzebniejszy...

Wróć do „Hyde Park”