Mytek pisze:(...)jezcze Seba powiedz tylko ile wpisowego musi byc od zespolow "tutejszych"!!
Już Ci mówiłem kilka razy

... ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości - nocleg normalnie kosztuje 25zł od osoby za dzień... żeby odciążyć przyjezdnych i wyrównać trochę okoliczność, że my (tzn Olimpia, AZS i Unia Swarzędz) jesteśmy praktycznie "u siebie", uczciwym moim zdaniem rozwiązaniem jest dofinansowanie tego noclegu i obniżenie jego kosztu do 15zł... planowałem w związku z tym 10 złotych od każdego miejscowego uczestnika, ale z uwagi na różną liczbę zawodników w zespołach najlepszym rozwiązaniem jest wyrównanie tej składki do 50zł od zespołu - czyli 5 razy po 10zł. Podobne zasady, żeby było sprawiedliwie, obowiązywać będą także naszych Przyjaciół z Włókniarza Pabianice i Ostrovii Ostrów Wlkp - mimo że oni spać będę w dwóch mieszkaniach prywatnych (które zdążyli już poznać i poczuć się jak u siebie w domu.. hehehe... no chyba, że też będą chcieli na Golęcinie?). Składki te zostaną przeznaczone w całości na dofinansowanie noclegów gości, a to co zostanie na zakup pamiątkowych pucharów (lub innych pamiatek... jeszcze to wymaga skonkretyzowania), napojów i pożywienia na salę (spędzimy tam w końcu naprawdę dużo czasu... a coś jeść i pić trzeba... więc pewnie się będzie zamawiać pizzę

)... zobaczymy zresztą, czy starczy na to wszystko... W planach są także plakaty reklamowe, były koszulki (ale raczej to odpada... problemy z dostosowaniem rozmiarów i mało czasu już).
Myślę, że wszystko mozliwie szeroko wyjaśniłem... każdy ciekawy pomysł zostanie oczywiscie rozważony!
Ps. Myślę, że będzie możliwe zarezerwowanie noclegu już od piątku... ostateczne zgłoszenia będę przyjmował do niedzieli... od przyszłego tygodnia najwyższy już czas na rezerwację noclegów... Czyli dużo czasu na konkrety nie zostało
Pozdrowionka!