MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 września 2005, 11:22

Mytek pisze:(...) prosze tez tak rozstawic druzyny zeby byly derby :]

hihi... i "ktoś" tu apelował o uczciwe losowanie ;) :lol:

Moja propozycja szkieletu grup póki co wyglądałaby tak:

GRUPA A:
Unia Swarzędz
Włókniarz Pabianice
Stal Brzeg

GRUPA B:
Olimpia Poznań
AZS Poznań
Ostrovia Ostrów Wlkp

Do tych grup dołączone zostałyby dwie (mam WIELKĄ nadzieję) drużyny - tak, żeby każdy zespół rozegrał taką samą liczbę spotkań.

Co Wy na to?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 06 września 2005, 12:52

Mytek pisze: i modlmy sie zebysmy w grupie nie trafili na Unie....

< olaboga > Ja nie rozumiem tu czegoś chyba :) Co my tey? Jacyś zawodowcy? :) hehe Prowadzimy raczej sportowy tryb życia, ale bez przesady :] A tak wogole to to kto wygra a kto przegra nie jest tu najważniejsze. Najważniejszy sam fakt takiego spotkania kibiców z całego kraju. Spotkania kibiców różnych klubów, co w niektórych dyscyplinach byłoby raczej niemożliwe. :)

A co do losowania to chyba nie ma większego znaczenia kto z kim będzie w grupie :) I tak nawet nikt nie wie kto jak gra (przynajmniej ja nie wiem :) )

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 września 2005, 13:18

Mikey pisze:No to pewnie tym ktosiem z ŁKS będe ja, moze brzydki i Kuba z Polkowic?

Czyli tworzymy zespól Gwiazd. To bez żartu. Ostatni się zgłaszamy i te mistrzostwa wygrywamy.

Proszę chętnych którzy deklarują chęć przyjazdu o wpisy.

- Żołnierz - Olimpia Poznań

Liczę tu na ŁKS,Polkowice,Zgorzelec!!!

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 września 2005, 13:20

A może Leszno?

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 września 2005, 13:29

Żołnierz1 pisze:
Mikey pisze:No to pewnie tym ktosiem z ŁKS będe ja, moze brzydki i Kuba z Polkowic?

Czyli tworzymy zespól Gwiazd. To bez żartu. Ostatni się zgłaszamy i te mistrzostwa wygrywamy.

Proszę chętnych którzy deklarują chęć przyjazdu o wpisy.

- Żołnierz - Olimpia Poznań

Liczę tu na ŁKS,Polkowice,Zgorzelec!!!

Żołnierz - wszystko jest już w o wiele dalszej fazie - 6 zespołów praktycznie pewnych (ciągle nie ma potwierdzenia póki co z Pabianic jeszcze... oprócz Buli'ego)... czekam na zgłoszenie się jeszcze dwóch. W przyszłym tygodniu liczę już na wpłaty i rezerwuje noclegi... i walka z organizacją...

A tak wogóle to to jest Turniej Kibiców poszczególnych klubów - zespół mieszany wystapi tylko wtedy, gdy nie znajdzie się więcej chętnych na przykład z Łodzi, Polkowic czy Gorzowa. Kibice "z przydziałem" klubowym i własną drużyną raczej powinni bronić honoru swojego zespołu... hmmm... chyba, że bardzo nie chcesz zagrać z nami pod barwami Olimpii????

Zgorzelec będzie reprezentowany... o to się nie musisz martwić :)

Seba
Oldboy

Re: Yo

Postautor: Seba » 06 września 2005, 13:35

DaRiO pisze:(...)A co do losowania to chyba nie ma większego znaczenia kto z kim będzie w grupie :) (...)

No dla nas i dla Was nie ma, ale wiem, że niektórzy chcą koniecznie się zmierzyć akurat z takim czy innym zespołem - więc można pomóc losowaniu... i przy okazji sprawić, że grupy będą dość podobnej siły ;)

W wersji przedstawionej wyżej najlepszym rozwiązaniem by było, gdyby do Grupy "A" dopisać można było CCC Polkowice (Brzydki WALCZ!... mam nadzieję, że kogoś wyciągniesz!), a do Grupy "B" ŁKS Łódz - mam nadzieje, że Mikey i Simon zorganizują naprawdę grozny zespół ;) Może KySowi się uda u siebie stworzyć zespół...

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 06 września 2005, 13:48

Seba pisze:
DaRiO pisze:(...)A co do losowania to chyba nie ma większego znaczenia kto z kim będzie w grupie :) (...)

No dla nas i dla Was nie ma, ale wiem, że niektórzy chcą koniecznie się zmierzyć akurat z takim czy innym zespołem - więc można pomóc losowaniu... i przy okazji sprawić, że grupy będą dość podobnej siły ;)

W wersji przedstawionej wyżej najlepszym rozwiązaniem by było, gdyby do Grupy "A" dopisać można było CCC Polkowice (Brzydki WALCZ!... mam nadzieję, że kogoś wyciągniesz!), a do Grupy "B" ŁKS Łódz - mam nadzieje, że Mikey i Simon zorganizują naprawdę grozny zespół ;) Może KySowi się uda u siebie stworzyć zespół...

Seba! A może ja teraz kibicuje MUKSowi? hihihi. Zartuj. Olimpii.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 września 2005, 13:53

Żołnierz1 pisze:[(...)Seba! A może ja teraz kibicuje MUKSowi? hihihi. Zartuję. Olimpii.

jezuuuu... właśnie... dobrze, że mi przypomniałeś :) Przecież trzeba wysłać zaproszenie do Oli J. i jej... bębenka :lol: :lol: :lol:

A co do tych osób bez przydziału - jeśli się im nie uda utworzyć osobnych zespołów, to wiem już, że też przyjadą (i SUPER!!!), na miejscu pomyśli się ewentualnie nad jakimś uzupełnieniem składu tego zespołu mieszanego. Bo Ty Żołnierz grasz z nami i nie ma odwrotu - bo kto nam będzie zbierał piłki pod tablicami? ;)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 września 2005, 14:28

Dario! kiedys na jakims streetballu pare osob od nas(ja nie) mialo okazje zobaczyc jak wymiatacie(przynamniej dla nas) tak wiec od tego czasu siejecie swego rodzaju popłoch w innych szeregach :D

wariant z Ostrovia i Olimpia mi osobiscie odpowiada, jedno zwyiestwo musi byc :]

a moge tez powiedziec ze dzis zaliczylismy pierwsze trening przed MPK :D

jezcze Seba powiedz tylko ile wpisowego musi byc od zespolow "tutejszych"!!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 września 2005, 14:57

Uff, udało się :D
Z tego co mi napisał przed chwilą Mario - mamy piątkę, w tym 3 Pretorian - bójcie się!

Seba, napisz mi czy jest możliwość przyjechania w piatek i skorzystania z tego samego noclegu?

PS. Jak przyjedziemy wcześniej, to inne zespoły będą miały większe szanse :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Gość

Postautor: Gość » 06 września 2005, 15:08

Hmm. czy ktos zuważył ,że brakuje tu LOTOSu? a to tacy sympatyczni kibice. Wszedzie jeżdzą. Jak im ktoś postawi.

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 06 września 2005, 15:30

Mytek pisze:Dario! kiedys na jakims streetballu pare osob od nas(ja nie) mialo okazje zobaczyc jak wymiatacie(przynamniej dla nas) tak wiec od tego czasu siejecie swego rodzaju popłoch w innych szeregach :D

...

jezcze Seba powiedz tylko ile wpisowego musi byc od zespolow "tutejszych"!!

Hahaha Mytek o ile dobrze pamiętam Twoim informatorem był m.in. Maras :) Na pewno nasza ( a przynajmniej moja gra) nie jest "wymiataniem" :). Seba może potwierdzić. Ale dosyć już o tym. Wszystko wyjdzie w praniu tzn na MPK :).

A co do tego drugiego. No właśnie, Seba udzielisz odpowiedzi? :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 06 września 2005, 15:47

Ciekawe zestawienie drużyn....AzsvOstrów....AzsvOlimpia.....Ciekawe widowisko sie zapowiada..... :D :D To jak z tymi wpisowymi.....????Pozdro :D :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 06 września 2005, 16:33

Mytek pisze:(...)jezcze Seba powiedz tylko ile wpisowego musi byc od zespolow "tutejszych"!!

Już Ci mówiłem kilka razy ;)... ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości - nocleg normalnie kosztuje 25zł od osoby za dzień... żeby odciążyć przyjezdnych i wyrównać trochę okoliczność, że my (tzn Olimpia, AZS i Unia Swarzędz) jesteśmy praktycznie "u siebie", uczciwym moim zdaniem rozwiązaniem jest dofinansowanie tego noclegu i obniżenie jego kosztu do 15zł... planowałem w związku z tym 10 złotych od każdego miejscowego uczestnika, ale z uwagi na różną liczbę zawodników w zespołach najlepszym rozwiązaniem jest wyrównanie tej składki do 50zł od zespołu - czyli 5 razy po 10zł. Podobne zasady, żeby było sprawiedliwie, obowiązywać będą także naszych Przyjaciół z Włókniarza Pabianice i Ostrovii Ostrów Wlkp - mimo że oni spać będę w dwóch mieszkaniach prywatnych (które zdążyli już poznać i poczuć się jak u siebie w domu.. hehehe... no chyba, że też będą chcieli na Golęcinie?). Składki te zostaną przeznaczone w całości na dofinansowanie noclegów gości, a to co zostanie na zakup pamiątkowych pucharów (lub innych pamiatek... jeszcze to wymaga skonkretyzowania), napojów i pożywienia na salę (spędzimy tam w końcu naprawdę dużo czasu... a coś jeść i pić trzeba... więc pewnie się będzie zamawiać pizzę ;) )... zobaczymy zresztą, czy starczy na to wszystko... W planach są także plakaty reklamowe, były koszulki (ale raczej to odpada... problemy z dostosowaniem rozmiarów i mało czasu już).

Myślę, że wszystko mozliwie szeroko wyjaśniłem... każdy ciekawy pomysł zostanie oczywiscie rozważony!

Ps. Myślę, że będzie możliwe zarezerwowanie noclegu już od piątku... ostateczne zgłoszenia będę przyjmował do niedzieli... od przyszłego tygodnia najwyższy już czas na rezerwację noclegów... Czyli dużo czasu na konkrety nie zostało ;)

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 06 września 2005, 17:54

Seba pisze:Zgorzelec będzie reprezentowany... o to się nie musisz martwić :D

Zolnierz... ja sie tam pojawie... :D:D:D jak cos... to pamietaj... ze Ty grasz na 1... a ja na Centrze :P:P:P

Seba pisze:...mimo że oni spać będę w dwóch mieszkaniach prywatnych (które zdążyli już poznać i poczuć się jak u siebie w domu.. hehehe...

Seba... u Ciebie... zawsze beda sie czuc jak u siebie... :D:D:D hehe ;) tylko mam nadzieje ze nie popsuja spluczki... :P:P:P i mam nadzieje ze do jedzenia nie bedzie kielbaska... :lol: :lol: :lol: ktora farbuje na zolto :P:P:P tylko wiesz co... musisz sobie DUUUUZY smietnik zalatwic... :P:P:P zeby bylo "smieci" gdzie wrzucac... :D:D:D
A Seba... co z ochrona... :P ktora bedzie pilnowala... porzadku w sali... zeby nikt nie sporzywal alkoholu... itp... :lol: :lol: :lol: hihihi :)
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”