MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 06 września 2005, 18:06

Mikey pisze:No to pewnie tym ktosiem z ŁKS będe ja, moze brzydki i Kuba z Polkowic?

jestem jak najbardziej za. tak jak pisalem wczesniej, ja przyjade. nikogo jednak ze znajomych nie udalo mi sie wyciagnac, wiec chetnie zagram w ekipie Gwiazd (choc ta nazwa chyba za wiele obiecuje, jesli chodzi o poziom gry zawodnikow;) przynajmniej moj:P)

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 06 września 2005, 18:09

U mnie wszyscy wymiękli, obawiam się że tylko ja dojadę, więc raczej nie można mnie uznać za drużynę (chyba że w piciu piwa :lol: :lol: :lol: ) Przykre to, ale nikt nie odpowiedział na moje ogłoszenie na naszym forum. Załatwiłem salę i nic :evil: :evil: :evil: Dam Ci Seba jeszcze znać w jaki sposób dotrę do grodu bodzących koziołków. Jeśli co to mogę zagrać w DREAM TEAMie :lol: 8)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 06 września 2005, 20:53

Seba pisze:
Mytek pisze:(...)jezcze Seba powiedz tylko ile wpisowego musi byc od zespolow "tutejszych"!!

Już Ci mówiłem kilka razy ;)... ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości -

... W planach są także plakaty reklamowe, były koszulki (ale raczej to odpada... problemy z dostosowaniem rozmiarów i mało czasu już).

własnie o to mi chodzilo, danke :D

plakaty reklamowe :!: :?: :shock: mysle ze wszystko sie jakos rozejdzie "pczta pantoflową ...

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 06 września 2005, 20:54

Belfer pisze:U mnie wszyscy wymiękli, obawiam się że tylko ja dojadę, więc raczej nie można mnie uznać za drużynę (chyba że w piciu piwa :lol: :lol: :lol: ) Przykre to, ale nikt nie odpowiedział na moje ogłoszenie na naszym forum. Załatwiłem salę i nic :evil: :evil: :evil: Dam Ci Seba jeszcze znać w jaki sposób dotrę do grodu bodzących koziołków. Jeśli co to mogę zagrać w DREAM TEAMie :lol: 8)

U nas tradycyjnie ....pustka i nicość. Panowie już schodzą ze sceny kibicowskiej i nie widać na razie ich następców.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 00:12

Nie wierzę w to, że Szymon, Kowalik i Gienek zawiodą! I tyle w temacie pabianickim...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 września 2005, 01:24

No to zacznij wierzyć :!:
I w kwestii formalnej, to naszą nieobecność nie nazwałbym "zawodem".
Po prostu, zaistniał szereg zdarzeń (o których nie chciałbym tutaj mówić), które wykluczają naszą ocecność w Poznaniu.

Cóż, życie jest ciężkie.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 10:20

Szymon pisze:(...)Cóż, życie jest ciężkie.

Eeeeee... życie nie jest ciężkie tylko ludzie je sobie czasem za bardzo utrudniają :lol:

A co do głównego tematu... rozumiem, że Szymona w takim razie nie będzie... ale po rozmowie z Kowalikiem wiem, że za wcześnie na skreślanie zespołu Włókniarza ;) Pożyjemy, zobaczymy... hehe... w najgorszym razie faktycznie "zespół" Belfra w piciu piwa będzie jednym z głównych faworytów .. hihi:)

Widzę też, że raczej nie uda się skompletować 8 zespołów... przy 6 uczestniczących jest jeden, wielki PLUS - odpada losowanie ;) Gramy każdy z każdym i LOOOZIK. W sobotę każdy zespół rozegrałby po trzy mecze, w niedzielę dwa. Nawet może tak lepiej ...

Pozdrowionka!

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 07 września 2005, 13:46

qiero pisze:Uff, udało się :D
Z tego co mi napisał przed chwilą Mario - mamy piątkę, w tym 3 Pretorian - bójcie się!

Seba, napisz mi czy jest możliwość przyjechania w piatek i skorzystania z tego samego noclegu?

PS. Jak przyjedziemy wcześniej, to inne zespoły będą miały większe szanse :D

Jak się okazuje jest nas sześciu, z tym, że trener selekcjoner będzie musiał z jednego z nas zrezygnować, gdyż przyjedziemy raczej autem pięcioosobowym. Póki co nasz skład wygląda następująco:
Qiero, Mario, Młody, Andrew, Mirek, (ewentualnie Hamulec).

Qiero tak myślę, że przydałoby się zagrać chociaż raz w tym składzie na sali na Słowiańskiej (wtorek lub czwartek) przeciwko reszcie ekipki. co Ty na to?

Pozdrawiam.

ps. wszystko na dobrej drodze, by tym razem Brzeg nie zawiódł swoich fanów i tych, którzy nas nie lubią :wink:
..you got to lose, to know how to win..

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 07 września 2005, 14:31

brzydki pisze:
Mikey pisze:No to pewnie tym ktosiem z ŁKS będe ja, moze brzydki i Kuba z Polkowic?

jestem jak najbardziej za. tak jak pisalem wczesniej, ja przyjade. nikogo jednak ze znajomych nie udalo mi sie wyciagnac, wiec chetnie zagram w ekipie Gwiazd (choc ta nazwa chyba za wiele obiecuje, jesli chodzi o poziom gry zawodnikow;) przynajmniej moj:P)

Żołnierz
Brzydki
Belfer

kto dalej?

Olimpia ze spokojem ma 5 więc ja już czuje się nie potrzebny. GWIAZDY NA START! Można też zaprosić dziewczyny z olimpii,ale poza konkursem.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 14:44

Póki co to nie wiem, czy my czterech zbierzemy... no ale jeśli nie chcesz grać z nami, to loooz - przymusu nie ma w końcu :) Co prawda miały to być Mistrzsotwa Kibiców poszczególnych zespołów... no ale cóż... Co do Olimpijek - obiecały tym razem One nam pokibicować dla odmiany, więc mam nadzieję, że nie zawiodą!!! ;) Liczymy na Was dziewczyny!!! 8)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 14:45

MARIO pisze:(...)ps. wszystko na dobrej drodze, by tym razem Brzeg nie zawiódł swoich fanów i tych, którzy nas nie lubią :wink:

Nie uogólniaj proszę ;) 8) :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 16:40

Seba pisze:Póki co to nie wiem, czy my czterech zbierzemy... no ale jeśli nie chcesz grać z nami, to loooz - przymusu nie ma w końcu :) Co prawda miały to być Mistrzsotwa Kibiców poszczególnych zespołów... no ale cóż... Co do Olimpijek - obiecały tym razem One nam pokibicować dla odmiany, więc mam nadzieję, że nie zawiodą!!! ;) Liczymy na Was dziewczyny!!! 8)

Burego nam nie zabierzecie :D ale jak co to mozemy zebrac nawet 10 osob i wystawic "AZS Poznań" oraz "AZS II Poznań" gdyby druzyn bylo za malo.... 8) :lol: Naszych zawodniczek nie bedzie bo jada akurat w ten sam dzien do Brzegu na Turniej..... ale jeszcze jakies inne osoby towarzyszace beda :D :D

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 07 września 2005, 18:28

Żołnierz1 pisze:
brzydki pisze:

Żołnierz
Brzydki
Belfer

kto dalej?

Olimpia ze spokojem ma 5 więc ja już czuje się nie potrzebny. GWIAZDY NA START! Można też zaprosić dziewczyny z olimpii,ale poza konkursem.

Seba:

Willi-Center
Seba-rozegranie
Marian-skrzydełko
Swobodny(Rempała)-skrzydełko
Łoś.Piła.Trojan.Drax. Oczywiście i ja.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 19:18

Żołnierz... fajnie by było, żeby tak było ... ehhh...

Wilson - póki co ciągle coś z kolanem... ledwo chodzi...
Rempała - ehhh.. wiadomo... jak on przyjdzie to po pierwsze CUD... a po drugie nie na wszystkie mecze na pewno...
Łoś i Piła - bez żartów... ehhhh
Trojan - zapał ma... powiedział, że zagra... ale to jest akcja jednorazowa - dopóki go karetka nie odwiezie ;)
Drax - hmmm.. Wilson mówił, że go nie będzie, bo kosz to nie jego sport... hmmm

Zostają na pewno: Mariusz, ja... hmmmm... Ty... może Swoboda, może Wilson, Może Gadziol... Trojan na kilka minut. Mówisz Żołnierz, że damy radę?;)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 września 2005, 19:35

Ja już swoją ekipę montuje. Do kilku osób się zgłosze o pieniądze, pomoc ;) Chcialem zalatwic jednakowe koszulki i mam nadzieję, że coś uda się z tym wykombinować :)
Ogólnie dobrze sobie radzimy. Trenujemy indywidualnie. Zobaczymy kto przyjedzie. Jednak zaznaczam, że nawet jak nie będzie u nas piątki to my bedziemy grali!! I chcemy naturalnie grac jak najlepiej. Póki co jeszcze zobaczymy. Wiem, że wpadniemy na pewno to nie ma to tamto:) Pozdrawiam:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”