MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 07 września 2005, 21:26

Mytek pisze:Burego nam nie zabierzecie :D ale jak co to mozemy zebrac nawet 10 osob i wystawic "AZS Poznań" oraz "AZS II Poznań" gdyby druzyn bylo za malo.... 8) :lol: Naszych zawodniczek nie bedzie bo jada akurat w ten sam dzien do Brzegu na Turniej..... ale jeszcze jakies inne osoby towarzyszace beda :D :D

Generalnie o zadnym transferze nie slyszalem :D wiec jest na 100% pewne ze zagram w zespole kibicow AZS-u :)

Co do osob towarzyszacych to pewnie ze beda :) mam nadzieje ze w duzej ilosci... :)
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 22:26

Mytek pisze:
Seba pisze:Póki co to nie wiem, czy my czterech zbierzemy... no ale jeśli nie chcesz grać z nami, to loooz - przymusu nie ma w końcu :) Co prawda miały to być Mistrzsotwa Kibiców poszczególnych zespołów... no ale cóż... Co do Olimpijek - obiecały tym razem One nam pokibicować dla odmiany, więc mam nadzieję, że nie zawiodą!!! ;) Liczymy na Was dziewczyny!!! 8)

Burego nam nie zabierzecie :D ale jak co to mozemy zebrac nawet 10 osob i wystawic "AZS Poznań" oraz "AZS II Poznań" gdyby druzyn bylo za malo.... 8) :lol: Naszych zawodniczek nie bedzie bo jada akurat w ten sam dzien do Brzegu na Turniej..... ale jeszcze jakies inne osoby towarzyszace beda :D :D

??? Bury został podstawiony do zespołu przeciwników :lol: A co do reszty Twojego wpisu... hmmm... w sumie to chyba w tych MPK nie o ilość chodzi (tak mi się przynajmniej zawsze zdawało...hehe)... możecie wystawić drugi zespół - przynajmniej z kimś wygra Wasz pierwszy... hihihi... możecie nawet 7 zespołów wystawić... ;))))) ...(najwyższa pora zacząć podgrzewanie atmosfery :P )

Mytek - słyszałem coś, że możesz wymięknąć w piątek????? No co Ty??? Nie rób wiochy!!! Osance nie będziesz kibicował??? Hmmmm... ojjj nie ładnie!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 22:39

Seba pisze:
??? Bury został podstawiony do zespołu przeciwników :lol: A co do reszty Twojego wpisu... hmmm... w sumie to chyba w tych MPK nie o ilość chodzi (tak mi się przynajmniej zawsze zdawało...hehe)... możecie wystawić drugi zespół - przynajmniej z kimś wygra Wasz pierwszy... hihihi... możecie nawet 7 zespołów wystawić... ;))))) ...(najwyższa pora zacząć podgrzewanie atmosfery :P )

Mytek - słyszałem coś, że możesz wymięknąć w piątek????? No co Ty??? Nie rób wiochy!!! Osance nie będziesz kibicował??? Hmmmm... ojjj nie ładnie!:)

tez wlasnie zaczalem to robic :] :D 8) o nas zpierwszy zespol prosze sie nie martwic, mozemy przegrac wszystkie mecze, byleby tylko derby wypadly pomyślnie 8) (dla nas of course)
z gorzowem to chyba raczej wymiekne, ale wszystko wyjdzie jutro /:

PS: 7 zespolow to nie wystawimy, bo za duzo meczy by musialo byc i byscie sie zbyt zmeczyli.......<zart>

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 22:42

Mytek pisze:(...) byleby tylko derby wypadly pomyślnie 8) (dla nas of course)
(...)

Powodzenia ;) :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 września 2005, 22:46

ale pierwszym - historycznym Mistrzem Polski Kibiców (żeńskiej koszykówki) będziemy MY! :D :wink: :shock:
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 22:46

Seba pisze:
Mytek pisze:(...) byleby tylko derby wypadly pomyślnie 8) (dla nas of course)
(...)

Powodzenia ;) :lol: :lol: :lol:

a i wzajemnie :D 8) :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 września 2005, 22:49

Widzę że po ogłoszeniu, że w zawodach braknie drużyny Włókniarza Pabianice, co niektórzy się troszkę rozkokosili :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 września 2005, 23:04

Szymon pisze:Widzę że po ogłoszeniu, że w zawodach braknie drużyny Włókniarza Pabianice, co niektórzy się troszkę rozkokosili :!:

Hmmm... na razie ogłosiłeś tylko, że Ciebie nie będzie... Kowalik na przykład powiedział dziś, że jeśli z pracą to nie będzie kolidowało, to się zjawi... Buli będzie jak mówił od początku na 10000%... więc ogłoszenie jest lekko nieścisłe :)

Pozdrowionka!

Ps. A tak wogóle nazwa MPK (czyli Mistrzostwa Polski Kibiców) lekko się zdeaktualizowała z uwagi na mniejszą ilość zainteresowanych takim projektem zespołów. Myślę więc, że nie warto szaleć z szumnymi nazwami... Mistrzostwa Kibiców KK (albo KKForum) wystarczą :)

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 07 września 2005, 23:09

eee, ja juz sie przyzwyczailem do dwuznaczengo skrotu MPK 8) :P :P

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 07 września 2005, 23:13

Ja tak samo. To tak dumnie brzmi :) I łatwiej wymówić MPK niż MKKK ;) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 08 września 2005, 00:01

Seba pisze:
Szymon pisze:Widzę że po ogłoszeniu, że w zawodach braknie drużyny Włókniarza Pabianice, co niektórzy się troszkę rozkokosili :!:

Hmmm... na razie ogłosiłeś tylko, że Ciebie nie będzie... Kowalik na przykład powiedział dziś, że jeśli z pracą to nie będzie kolidowało, to się zjawi... Buli będzie jak mówił od początku na 10000%... więc ogłoszenie jest lekko nieścisłe :)

Hmmm...... ogłoszenie jest bardzo ścisłe :!: :!: :!: Drużyny Włókniarza podczas tego turnieju nie będzie :!: OK, Bulion się wybiera - fajnie. Kowalik...... hmmm..... no dobra, niech będzie i kto jeszcze :?: :?: :?: :?: :?: NIKT :!:

Zauważ, że nie pisałem wcześniej, że mnie nie będzie tylko że NAS nie będzie :!: A zazwyczaj wiem co piszę, więc jak wspomniałem na początku tego postu, ogłoszenie jest bardzo ścisłe :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 08 września 2005, 01:40

Oki... jak chcesz... przyjąłem do wiadomości Twoje stanowisko 8)

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 września 2005, 07:06

Ja bym dodał jeszcze OTWARTE Mistrzostwa Kibiców KK

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 08 września 2005, 07:35

qiero pisze:ale pierwszym - historycznym Mistrzem Polski Kibiców (żeńskiej koszykówki) będziemy MY! :D :wink: :shock:

HIHIHI. Pomarzyć dobra rzecz! OLIMPIA POZNAŃ!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 08 września 2005, 12:41

Żołnierz1 pisze:
qiero pisze:ale pierwszym - historycznym Mistrzem Polski Kibiców (żeńskiej koszykówki) będziemy MY! :D :wink: :shock:

HIHIHI. Pomarzyć dobra rzecz! OLIMPIA POZNAŃ!

Rozumiem, że wyraziłeś swoje marzenie... HIHIHI :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”