MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:Dj-u Matiuchyl rabka tajemnicy i powiedz co bedziesz nam serwował
qiero pisze: no własnie, będziesz coś mixował?
Jednym słowem..... KUBECZKI REAKTYWACJA
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Jutro wieczorem przedstawię terminarz spotkań... prosiłbym także uczestników o przedstawienie, w miarę możliwości oczywiście, planu przybycia do Poznania (tzn piątek czy sobota). Wiem już, że Brzydki będzie w piątek, Ostrovia przybywa w sobotę rano...
Od jutra zaczynam także zbieranie funduszy:) W przyszłym tygodniu najwyższa pora wszystko pozałatwiać...
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje odnośnie terminarzu, proszę je zgłaszać w tym temacie... myślę, że zaczniemy około 11 w sobotę - przykład wczorajszego dnia w Gorzowie, kiedy to wszystko się niezle opózniło, daje nam małą lekcję, że trzeba będzie pilnować terminów z zegarkiem w ręku... inaczej czeka nas noc na sali;)
Pozdrowionka
Od jutra zaczynam także zbieranie funduszy:) W przyszłym tygodniu najwyższa pora wszystko pozałatwiać...
Jeśli ktoś ma jakieś propozycje odnośnie terminarzu, proszę je zgłaszać w tym temacie... myślę, że zaczniemy około 11 w sobotę - przykład wczorajszego dnia w Gorzowie, kiedy to wszystko się niezle opózniło, daje nam małą lekcję, że trzeba będzie pilnować terminów z zegarkiem w ręku... inaczej czeka nas noc na sali;)
Pozdrowionka
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
miejmy nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem i nie bedzie zadnych opoznien.
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
Belfer - CZEKAMY!!! Zabierz ze sobą może chociaż Kowalika - mam nadzieję, że znajdzie chwilkę, by nas odwiedzić
... a oto prowizoryczna wersja terminarza: (mecze trwać będą dwa razy po 15 ... bądz cztery razy 7 minut)
Sobota - 24 wrzesień:
12,00: Olimpia Poznań - AZS Poznań
12,50: Unia Swarzędz - Stal Brzeg
13,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Dream Team
14,30: Olimpia Poznań - Stal Brzeg
15,20: AZS Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
16,10: Unia Swarzędz - Dream Team
17,00: AZS Poznań - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Dream Team
18,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Unia Swarzędz
Niedziela - 25 wrzesień
10,00: AZS Poznań - Dream Team
10,50: Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
11,40: Dream Team - Stal Brzeg
12,30: Unia Swarzędz - AZS Poznań
13,20: Stal Brzeg - Ostrovia Ostrów Wlkp
14,10: Olimpia Poznań - Unia Swarzędz
Jeśli nic się nie przeciągnie, to zakończenie około godziny 15 - w miarę mozliwości starałem się dostosować terminarz do docierających do mnie próśb
Czekam na uwagi!
Pozdrowionka!
... a oto prowizoryczna wersja terminarza: (mecze trwać będą dwa razy po 15 ... bądz cztery razy 7 minut)
Sobota - 24 wrzesień:
17,00: AZS Poznań - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Dream Team
Niedziela - 25 wrzesień
Jeśli nic się nie przeciągnie, to zakończenie około godziny 15 - w miarę mozliwości starałem się dostosować terminarz do docierających do mnie próśb
Pozdrowionka!
Ostatnio zmieniony 12 września 2005, 14:08 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
dream team pisze:
Żołnierz
Brzydki
Belfer
Mikey
zostalismy wpisani w kalendarz, a puki co chyba piatki nie ma... czy moze kogos przeoczylem?
zakonczenie jak dla mnie na styk, bo ostatni autobus w niedziele mam chyba wlasnie o 15:00.
p.s. rozumiem, ze konkurs wsadow zostal pominiety w terminarzu przez przypadek
-
Żołnierz1
brzydki pisze:dream team pisze:
Żołnierz
Brzydki
Belfer
Mikey
zostalismy wpisani w kalendarz, a puki co chyba piatki nie ma... czy moze kogos przeoczylem?
zakonczenie jak dla mnie na styk, bo ostatni autobus w niedziele mam chyba wlasnie o 15:00.
p.s. rozumiem, ze konkurs wsadow zostal pominiety w terminarzu przez przypadek?
Musimy kogoś ściągnąć! tylko kogo? Pomocy!!!!
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Belfer - CZEKAMY!!! Zabierz ze sobą może chociaż Kowalika - mam nadzieję, że znajdzie chwilkę, by nas odwiedzić
Sobota - 24 wrzesień:
17,00: AZS Poznań - Stal Brzeg![]()
17,50: Olimpia Poznań - Dream Team![]()
Niedziela - 25 wrzesień
Jeśli nic się nie przeciągnie, to zakończenie około godziny 15 - w miarę mozliwości starałem się dostosować terminarz do docierających do mnie próśbCzekam na uwagi!
Pozdrowionka!
jeden mecz w ciagu 50 minut
a teraz tak: mam obiekcje co do tych trzech czerwonych meczow: najpierw gramy z Olimpia i mamy po tym meczu okolo 2 H przerwy, a potem gramy drugi mecz. konczymy ten drugi i mamy tylko jeden mecz przerwy. czy nie da sie zamienic miejscami tych dwoch meczow oznaczonych jako "idea" "{
dalsze uwagi za chwile
a nie, dalszych zastrzezen narazie brak :] tylko jakim systemem gramy? kazdy z kazdym, a potem co? jest jedna wielka grupa?
Yo
Zauważ, że wtedy Dream Team bedzie gral 2 mecze bez przerwy Mytek 
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
ehh.. Mytek - prosiłbym najpierw przemyśleć, a potem pisać...
Po pierwsze - dwa razy 15 minut = 30 minut... rozgrzewka 10 minut (max!), przerwa 10 minut (max!!!)... po co Ci godzina? Znając życie i tak wszystko się będzie przedłuzało... a dobrze by było zostawić sobie trochę wieczoru na miłe (mam nadzieję) rozmowy
Po drugie - terminarz został DOKŁADNIE przemyślany... jeśli godzina przerwy między mecami to za mało, jeśli się ma w składzie 8 zawodników i gra dwa razy 15 minut bez zatrzymywania czasu, to może lepiej zająć się innym sportem... szachy?
Dario już napisał także o tym, że Dream Team zagra wtedy dwa razy pod rząd...
Po trzecie - jest jedna wielka grupa... żaden lepszy system przy 6 zgłoszonych zespołach mi do głowy nie przyszedł - a tak każdy zagra z każdym i odpada mi WIELKI problem, że ktoś z kimś chce, a z kimś nie bardzo
Zresztą... jesli się Mytek chcesz czepiać o takie szczegóły, to może najpierw pomyśl i rozrysuj sobie własny terminarz, a potem może mi na maila albo gg...
Po pierwsze - dwa razy 15 minut = 30 minut... rozgrzewka 10 minut (max!), przerwa 10 minut (max!!!)... po co Ci godzina? Znając życie i tak wszystko się będzie przedłuzało... a dobrze by było zostawić sobie trochę wieczoru na miłe (mam nadzieję) rozmowy
Po drugie - terminarz został DOKŁADNIE przemyślany... jeśli godzina przerwy między mecami to za mało, jeśli się ma w składzie 8 zawodników i gra dwa razy 15 minut bez zatrzymywania czasu, to może lepiej zająć się innym sportem... szachy?
Po trzecie - jest jedna wielka grupa... żaden lepszy system przy 6 zgłoszonych zespołach mi do głowy nie przyszedł - a tak każdy zagra z każdym i odpada mi WIELKI problem, że ktoś z kimś chce, a z kimś nie bardzo
Zresztą... jesli się Mytek chcesz czepiać o takie szczegóły, to może najpierw pomyśl i rozrysuj sobie własny terminarz, a potem może mi na maila albo gg...
Ostatnio zmieniony 12 września 2005, 15:59 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”