MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 12 września 2005, 15:59

Mytek pisze:a teraz tak: mam obiekcje co do tych trzech czerwonych meczow: najpierw gramy z Olimpia i mamy po tym meczu okolo 2 H przerwy, a potem gramy drugi mecz. konczymy ten drugi i mamy tylko jeden mecz przerwy. czy nie da sie zamienic miejscami tych dwoch meczow oznaczonych jako "idea" "{ :idea: } ??

dalsze uwagi za chwile 8)
a nie, dalszych zastrzezen narazie brak :] tylko jakim systemem gramy? kazdy z kazdym, a potem co? jest jedna wielka grupa?

nie da sie bo wtedy my gramy 2 z rzedu... nie wymyslaj, nie tylko wy w pewnym momencie macie jeden mecz przerwy:
Brzeg w sobote rano, potem Ostrovia, Poznan, Gwiazdy. a w niedziele, znow Brzeg, my i Swarzedz. plan jest do zaakceptowania. jesli masz lepszy pomysl na rozplanowanie i zmieszczenie sie w czasie to go zaprezetuj?
Ostatnio zmieniony 12 września 2005, 16:10 przez brzydki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Re: Yo

Postautor: Mytek » 12 września 2005, 15:59

DaRiO pisze:Zauważ, że wtedy Dream Team bedzie gral 2 mecze bez przerwy Mytek :)

a no fakt, dzieki. kurde, myslałem jak to inaczej przelozyc, ale w kazdej kombinacji krzywdzę ktorys z zespolow :? pozniej wroce do tego jeszcze :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 12 września 2005, 19:58

Mytek pisze:
DaRiO pisze:Zauważ, że wtedy Dream Team bedzie gral 2 mecze bez przerwy Mytek :)

a no fakt, dzieki. kurde, myslałem jak to inaczej przelozyc, ale w kazdej kombinacji krzywdzę ktorys z zespolow :? pozniej wroce do tego jeszcze :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops:
Myśl...Myśl Mytek tylko żebyśmy My nie grali czasami dwa mecze pod Rząd.... 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 12 września 2005, 21:44

mi wydaje się, ze raczej nie bedziemy mieli piątki więc prosze nie dwa mecze pod rząd nam dawac:) a na reszte przystajemy! :) TYLKO OSTROVIAAAAAAAA!

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 14 września 2005, 17:48

Wrona pisze:
Mytek pisze:

Myśl...Myśl Mytek tylko żebyśmy My nie grali czasami dwa mecze pod Rząd.... 8)
I co przemyślałeś tą sprawe...? 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 19 września 2005, 19:49

W piątek przybywamy! Szukamy chętnych do wieczornej dyskusji o polskiej żeńskiej koszykówce... :D ostrzegamy, że potrafimy dłuuuuugo dyskutować.... :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 19:55

qiero pisze:W piątek przybywamy! Szukamy chętnych do wieczornej dyskusji o polskiej żeńskiej koszykówce... :D ostrzegamy, że potrafimy dłuuuuugo dyskutować.... :D

eeeee... wymiękniecie :))) Myślę, że sobie przy jakimś meczyku u Trojana posiedzimy i "podyskutujemy" :))) Kilka osób też już się stawi...

Qiero - a jak z finansami? Nocleg zaklepany dla 5 osób na dwa dni na Golęcinie:) Ale tam dotrzecie w piątek pewnie poznooooo... tzn chciałem powiedzieć w sobotę wczesnie ;)) hehehe

Nio i daj znać dokładnie o której jesteście - umówimy się jakoś ... albo dam Wam adres do Trojana:)

Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 19 września 2005, 20:14

Dzisiaj Mario miał zebrać szmal od chłopaków, więc jutro z rana pójdę zapłacić, a kiedy dokładnie będziemy, to dam znać, osobiście wolałbym być w Poznaniu około 20 lub nawet wcześniej...

a moze macie jakiś meczyk z udziałem Stali z czasów prehistorycznych....
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 20:20

qiero pisze:(...) a moze macie jakiś meczyk z udziałem Stali z czasów prehistorycznych....

Wydaje mi się, że sie coś powinno znależć... ;) Co do przyjazdu - Brzydki będzie w piątek już od około 15, więc radzę się spieszyć, bo sporo "rozmów" Was ominie ;) :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 20:35

Na tle wiadomości z dnia dzisiejszego mam prośbę - gdyby mi coś jeszcze raz odwaliło, żeby wymyślać podobne imprezy i starać się je organizować, to PROSZĘ o przypomnienie mi nazwy "MPK" - NIGDY K... WIĘCEJ!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 21:10

Nowa wersja terminarza... Jeśli pozostali uczestnicy zgodzą się, żeby Brzeg zagrał wszystkie swoje mecze w sobotę... Dziś mi właśnie oznajmiono tę okoliczność ... no comment

Sobota - 24 wrzesień:
12,00: Olimpia Poznań - AZS Poznań
12,50: Unia Swarzędz - Stal Brzeg
13,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Dream Team
14,30: Olimpia Poznań - Stal Brzeg
15,20: AZS Poznań - Stal Brzeg
16,10: Unia Swarzędz - Dream Team
17,00: Ostrovia Ostrów Wlkp - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Unia Swarzędz
18,40: Dream Team - Stal Brzeg

Niedziela - 25 wrzesień
10,00: Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
10,50: AZS Poznań - Unia Swarzędz
11,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Unia Swarzędz
12,30: Dream Team - AZS Poznań
13,20: AZS Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
14,10: Olimpia Poznań - Dream Team

Proszę wyrażać swoje zdanie na temat terminarza ...
Ostatnio zmieniony 19 września 2005, 21:26 przez Seba, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 19 września 2005, 21:14

w sumie ja nie mam nic przeciwko :D
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 19 września 2005, 21:47

Bury pisze:w sumie ja nie mam nic przeciwko :D

w sumie to chyba wiekszosci to wisi, ale jestesmy kilka dni przed impreza! sa osoby, ktore podjely sie organizacji wszytkiego, podaly terminy wplat itp. a teraz musza swiecic oczami i przepraszac, bo... kolegom cos wypadlo :roll: sorry ale to nie jest fair...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 22:53

No cóż Brzydki... chciałbym, żeby wszyscy podchodzili do sprawy tak profesjonalnie jak Ty na przykład - w terminie zapewnienie o chęci wzięciu udziału, wpłata, określenie kiedy będziesz... i wszystko jasne! Szanując siebie, szanujesz innych - jeśli coś mówisz, to nie po to, żeby gadać bez sensu, ale po to, by inni wiedzieli, że Twoje słowo ma wartość! Każdy ma "coś" ciekawego do zrobienia... Unia Swarzędz rezygnuje z ważnego spotkania derbowego piłkarzy, Mikey ze spotkań swoich koszykarek, Brzeg z części turnieju swoich zawodniczek... ważne, żeby szanować tych, którzy potraktowali udział w tej zabawie, jako priorytet... i nie robić wiochy...

... a to, że chyba w klubie już mi powoli przestaja wierzyć i zaczynają dziwnie patrzeć to kwestia drugorzędna ;) :lol:

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 19 września 2005, 23:09

jak dla mnie... za lagodnie wypowiadasz sie w tym temacie.

jesli chodzi o rozklad gier w niedziele to cos mieszasz chyba :wink: teraz wynika z tego ze Swarzedz gra dwa mecze pod rzad, ale jesli im pasuje to luuz. ja nie moge tylko grac ostatniego meczu, bo mam transport najpozniej o 15:00

moze tak wszystkim bedzie pasowac:
AZS-Ostrovia
Olimpia-DT
AZS-Swarzedz
Olimpia-Ostrovia
AZS-DT
Ostrovia-Swarzedz

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”