MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 19 września 2005, 23:19

No tak właśnie wypadło, że akurat w niedziele o 11 mamy piłkarskie derby. Co prawda jest to niska liga ale mimo wszystko podchodzimy do tego dosyć poważnie. Jednak widzimy, jak trudno jest dopasować terminarz, żeby wszystkim pasowało i dlatego po prostu Ci "mniej zaangazowani" w piłkę nożną zagrają w niedzielnych meczach a pozostali dojadą na dekorację :). Luźno barki Seba, jakoś to będzie. Po prostu przymnijmy oko na nie które "niedociągnięcia" nie z naszej winy i tyle. Jedyny ból to właśnie te noclegi i Twój wizerunek w klubie... Pozdrawiam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 23:21

Brzydki - hmmm... łagodnie - nie łagodnie... mam swoje zdanie o pewnych zachowaniach, a jego wyrażenie NIC nie zmieni...

Co do terminarzu... ehh... założeń jest neistety kilka - Ostrovia też musi jakoś wcześniej skończyć... postaram się pozmieniać go za chwilę tak, by wszystkim w miarę pasowało.
Ostatnio zmieniony 19 września 2005, 23:22 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 września 2005, 23:27

Poddaję się :( Czekam na propozycje terminarza ... chciałem pozmieniać, ale wtedy Ostrovia także zagra w niedzielę dwa mecze pod rząd :( W pięć osób w składzie padną na twarz... ehhh... Nic już teraz nie wymyślę... jutro też jest dzień - oby lepszy niz dzisiejszy ;)

... na dodatek właśnie na gg dowiedziałem się, że szumne wypowiedzi Szymona wycofujące, mimo moich wielkich nadziei na pomoc, zespół z Pabianic, to też nie do końca prawda.... bo "sytuacja się zmieniła" ... MAM DOŚĆ! :) Idę spać... kiedyś trzeba... hehe...

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 19 września 2005, 23:55

AZS - Ostrovia
Olimpia - DT
Swarzedz - Ostrovia
AZS - DT
Olimpia - Ostrovia
Swarzedz - AZS

:?:

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 20 września 2005, 00:04

<wow> Brzydki tej nieźle ;). Już myślałem, że nie da się tego ustawić, a tak to może jeszcze nasi zdązą wrócić z derbów i sobie zagrać. Brawo :) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 września 2005, 00:14

Seba pisze:
... na dodatek właśnie na gg dowiedziałem się, że szumne wypowiedzi Szymona wycofujące, mimo moich wielkich nadziei na pomoc, zespół z Pabianic, to też nie do końca prawda.... bo "sytuacja się zmieniła" ... MAM DOŚĆ! :) Idę spać... kiedyś trzeba... hehe...

Tak, sytuacja się zmieniła i znaleźli się chętni do gry :!:

No ale skoro "masz dość" , to pozostanę przy moich "szumnych wypowiedziach" i odwołam nasz eksperymentalny skład. Nie będziemy Ci robić dodatkowego problemu z Twoim wizerunkiem w klubie, noclegami, terminarzem i wogóle, naszą obecnością i zgodnie z moimi wcześniejszymi "szumnymi wypowiedziami" nie przyjedziemy.

Życzę miłej zabawy :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 września 2005, 00:29

Szymon - o jedno Cię proszę... NIE ROZŚMIESZAJ MNIE :lol: :lol: :lol: Dwa Twoje fochy przy okazji jednej malutkiej imprezki to już spora przesada :)

"Chętni do gry" ... hmmm... taaaaaaaa... mam tylko jedno malutkie pytanko - czy kiedy to wycofywałeś zespół Włókniarza zapytałeś Buliego (który od razu mówił, że będzie) albo Kowala (który o niczym kompletnie nie wiedział, do czasu kiedy z nim nie porozmawiałem na gg) O ZDANIE na ten temat??? hehehe... odpowiedz oczywista!:) "Chętni do gry"... hehehe... to oznacza zdaje się, że po prostu Tobie się zachciało grać... i tyle. Teraz, gdy od tygodnia zarezerwowane w obiektach klubowych noclegi (które dziś musiałem odwoływać częściowo), gotowy terminarz, wpłaty od wszystkich uczestników oprócz Brzegu, noclegi u mnie i Trojana podzielone... teraz Ty mi tu wyjezdzasz jeszcze z pretensjami?????? A najpierw wysyłasz bogu ducha winnego Buliego, żeby go wpychać w jakieś dodatkowe kombinacje??? Człowieku...

A co mam według Ciebie powiedzieć np Brzydkiemu, który w terminie zadeklarował bez żadnych fochów chęć przyjazdu, dawno wpłacił mi składkę na organizację i dofinansowanie noclegów i który teraz nie będzie mógł zagrać w Dream Teamie, bo Tobie się zachciało nagle zmienić zdanie?

A co do "MAM DOŚĆ" - mam dość takiej organizacji.... czy nie jesteś na tyle dorosły, że mając dwa miesiące czasu na zastanowienie, namawiając mnie początkowo przez tydzień chyba, żebym się za to zabrał... potem bez słowa olewając sprawę i pisząc wszem i wobec na KKForum, że "drużyna Włókniarza Pabianice nie przyjedzie", teraz na 4 dni przed rozpoczęciem mistrzostw jeszcze wyjezdzasz mi z jakimiś pretensjami??? Myślisz, że skoro Ty jesteś NIEPOWAŻNY, ja jutro powiem Ostrovii, że nie mogą spać u mnie, albo Brzydkiemu, Mikey'owi czy Belfrowi, że nie ma teraz miejsca u Trojana? A może po tym, jak już tydzień temu w klubie prosili mnie, że muszą wiedzieć jak najszybciej ile miejsc noclegowych rezerwować i na kiedy, teraz mam trzeci raz w ciągu dwóch dni zmieniać rezerwację? Albo po tym, jak nasz trener prosił o dokładny terminarz godzinny spotkań, by rozmawiać w WZKOSZu w sprawie profesjonalnych sędziów na nasze mistrzostwa, teraz wszystko zmieniać na ostatnią chwilę, bo Tobie się Szymon zachciało grać?????

Tego własnie "MAM DOŚĆ"! ... dodam, że serdecznie!!!...

Jeżeli znajdziesz jakiekolwiek sensowne rozwiązanie sytuacji w ostatniej chwili, to bardzo proszę! Czyli nocleg, sensowny terminarz - bez zmian godzin rozpoczęcia i zakończenia zabawy w poszczególne dni... Jeżeli Mikey i Brzydki zgodzą się także na występ gościnny w innym zespole klubowym (nie "Dream Teamie"), to może miałoby jakiś sens zastąpienie tego zespołu... jesli Trojan da radę przenocować 8 osób :? ...

Pozdrawiam.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 września 2005, 00:50

Trzecia wersja TERMINARZA ;) :

Sobota - 24 wrzesień:
12,00: Olimpia Poznań - AZS Poznań
12,50: Unia Swarzędz - Stal Brzeg
13,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Dream Team
14,30: Olimpia Poznań - Stal Brzeg
15,20: AZS Poznań - Stal Brzeg
16,10: Unia Swarzędz - Dream Team
17,00: Ostrovia Ostrów Wlkp - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Unia Swarzędz
18,40: Dream Team - Stal Brzeg

Niedziela - 25 wrzesień:
10,00: AZS Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
10,50: Olimpia Poznań - Dream Team
11,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Unia Swarzędz
12,30: Dream Team - AZS Poznań
13,20: Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
14,10: Unia Swarzędz - AZS Poznań

Według wersji zaproponowanej przez Brzydkiego... teraz chyba wygląda niezle?;) Z powodu jednak mniejszej liczby zgłoszeń niż sądziłem, zmieniona została także nazwa imprezki... teraz brzmi chyba mniej patetycznie... a bardziej oddaje rzeczywistość...

Chciałbym dodać w nazwie tematu: "Pierwsze... " , ale tak szczerze mówiąc poważnie wątpię czy będą następne, więc się to chyba mija z celem lekko :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 września 2005, 01:31

Wiesz co? Teraz to Ty mnie ROZŚMIESZYŁEŚ :!: :!: :!:
Pewnie, najlepiej stwierdzić, że to mi się teraz zachciało grać i robię Ci problem. Ekkkhhh..... co Ty możesz wiedzieć o sytuacji jaka u nas panuje :?:
Cały czas upierasz się że Buli, że Kowalik. Hmmm.... i co z tego??? O ile wiem, to drużyna koszykarska składa się z minimum 5 (PIĘCIU :!: ) osób. I właśnie nie było nawet tylu chętnych do gry :!:
Wyobraź sobie, że o tym że Buli jest pewny na bank, to wiedziałem i cały czas go liczyłem :!: Kwestia Kowalika to inna bajka. Napiszę tylko tyle, że od ponad 2 miesięcy się z nim nie widzieliśmy - resztę sobie sam dopowiedz ( oczywiście jak Ci bedzie najwygodniej).

Ale jasne, Ty oczywiście jako jedyny wszechwiedzący i mający rację wiesz najlepiej. Mi się odechciało i miałem FOCHA i sobie "SZUMNIE" napisałem że nie przyjedziemy..... a teraz jeszcze mam czelność Ci "WYJEŻDŻAĆ Z PRETENSJAMI". Ekkkhhh.....

Coś tam piszesz o 2 miesiącach itp. No tak, to szmat czasu. To moja wina, że nie przewidziałem iż w tym czasie ojciec jednego z 200% pewniaków bedzie miał zawał serca :( i kolega z oczywistych powodów wypadnie z tej imprezy.
To moja wina iż nie przewidziałem, że parę osób na które po cichu liczyłem najzwyczajniej oleją sprawę.
No i wreszcie to moja wina że na 4 dni przed imprezą 2 brakujące osoby wyrażą chęć uczestnictwa w Twoim projekcie.

Ekkkhhh..... przepraszam "Wodzu",.... "bez słowa olałem sprawę i napisałem wszem i wobec na KKForum, że "drużyna Włókniarza Pabianice nie przyjedzie" .
Zapewne lepiej by było gdybym nic nie napisał, ewentualnie dał znać dzień przed imprezą że nie przyjedziemy :?: :!:

I powtarzam raz jeszcze, nie zaprzątaj sobie nami głowy. Rozumiem doskonale że masz już ustalony terminarz, rozdzielone noclegi, więc najlepszym wyjściem będzie jak nie przyjedziemy!
Normalną sprawą jest, że pierwszeństwo mają Ci, którzy już dawno potwierdzili swoją obecność!
I w żadnym razie nie odbieraj tego jako "PRETENSJE" czy "FOCHY".

Życzę raz jeszcze miłej zabawy :!:

P.S. W sumie to może i nawet dobrze że nas - a zwłaszcza MNIE - zabraknie na tym turnieju. Będziecie mieli przynajmniej zdrową atmosferę!

Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 września 2005, 01:42

Seba pisze:
"Chętni do gry" ... hmmm... taaaaaaaa... mam tylko jedno malutkie pytanko - czy kiedy to wycofywałeś zespół Włókniarza zapytałeś Buliego (który od razu mówił, że będzie) albo Kowala (który o niczym kompletnie nie wiedział, do czasu kiedy z nim nie porozmawiałem na gg) O ZDANIE na ten temat??? .

Teraz ja mam jeszcze malutkie pytanko.
Rozumiem, że z Kowalikiem na gg rozmawiałeś już po tym jak wycofałem zespół z rozgrywek?
Skoro tak to sprawdź sobie post Kowalika na 4 stronie tego tematu. Spójrz na datę i ....... no właśnie, sam sobie odpowiedz.

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 września 2005, 01:44

:) Szymon ... daj sobie spokój... i tyle w temacie... chciałeś przyjechać - co za problem?... Nie chciałeś ... to przestań i tyle ... Faktycznie - co ja mogę wiedzieć :lol: Skoro od miesiąca mając numer do mnie na gg nie napisałeś ANI SŁOWA... o tym, że "wycofałeś zespół" dowiedziałem się z KKForum :)) Powtarzam raz jeszcze DAJ SOBIE STARY SPOKÓJ! Jeśli nagle się coś zmieniło w sytuacji, to po pierwsze - rozpętałeś pomysł, namawiając mnie długo, by się ładować w coś takiego, choć miałem sporo, jak sie okazuje słusznych, obaw... wypadało wyjaśnić chocby słowem dlaczemu nagle Ci się odmieniło i już nie przyjezdzasz - mimo tego, że np jak mówisz wiedziałeś, że Buli będzie... olałeś sprawę ... licząc, że Cie bedę prosił? eeeee... mam już tego po prostu dość:) Po drugie - jeśli coś się zmieniło, to dyskusję po miesiącu milczenia, na cztery dni przed MPK i wcześniejszej deklaracji, wypadałoby zacząć trochę inaczej niż: "czesc buli mowil ze jednak nie ma dla nas miejsca??" Jednak???? hehehe... ja "Was" to traktowałem jako pewniaka... było, minęło...

O atmosferę się nie martw :) Będzie SUPER jak zwykle!!!

Pozdrowionka!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 września 2005, 01:46

Szymon pisze:
Seba pisze:
"Chętni do gry" ... hmmm... taaaaaaaa... mam tylko jedno malutkie pytanko - czy kiedy to wycofywałeś zespół Włókniarza zapytałeś Buliego (który od razu mówił, że będzie) albo Kowala (który o niczym kompletnie nie wiedział, do czasu kiedy z nim nie porozmawiałem na gg) O ZDANIE na ten temat??? .

Teraz ja mam jeszcze malutkie pytanko.
Rozumiem, że z Kowalikiem na gg rozmawiałeś już po tym jak wycofałem zespół z rozgrywek?
Skoro tak to sprawdź sobie post Kowalika na 4 stronie tego tematu. Spójrz na datę i ....... no właśnie, sam sobie odpowiedz.

Co sobie mam odpowiadać? Kowalik NIC nie wiedział o Twoim wycofaniu zespołu, ani o innych Twoich planach związanych z MPK... i tyle. Powiedział, że jeśli tylko praca mu pozwoli się wyrwać na weekend, to się zjawi - jak ktoś coś mówi, to ja wierzę... przynajmniej tak długo, póki się nie okaże, że takie słowo nie jest wiele warte. Ja Wam zespołu nie będę zbierał, ani Was godził... zasady były jasne, większość osób się dostosowała z łatwością... Mikey - mimo, że z ŁKSu z którym my raczej mielismy obustronnie pod górkę, przyjezdza sam, a Ty mówisz, że to trzeba mieć pięciu, żeby się zachować jak dorosły człowiek, a nie jak małe dziecko? Hmmmmm...

Najlepiej skończyć tę prowadzącą donikąd dyskusję - jesli masz jakiś pomysł na Wasz udział, jako zespołu Włókniarza Pabianice, w MPK, to z chęcią posłucham... Jeśli nie masz i nie chcesz mieć, to koniec tematu i looozik:) Pogadaj z Trojanem na temat noclegu - ja oprócz Ostrovii nie dam rady już nikogo więcej przenocować, pogadaj z Brzydkim i Mikeyem, czy zgodziliby się zagrać w zespole Włókniarza Pabianice... kwestia składki... i problem z głowy.

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 20 września 2005, 09:34

jesli Pabianice wjada to moge zagrac w jakims innym zespole, nie ma problemu.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 20 września 2005, 10:30

a ja i tak sobie zostane przy nazwie "MPK" - krocej i ladniej brzmi :P :P :P 8)

a co do terminarza to jego 3 wesja jest narazie ostateczna, tak?? poza tym to mam nadzieje ze sie wychoruje do soboty, bo 4 dni pod rzad z ostrą gra w kosza solidnie odbily sie na moim zdrowiu - grypa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 20 września 2005, 10:47

Seba pisze:Trzecia wersja TERMINARZA ;) :

Sobota - 24 wrzesień:
12,00: Olimpia Poznań - AZS Poznań
12,50: Unia Swarzędz - Stal Brzeg
13,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Dream Team
14,30: Olimpia Poznań - Stal Brzeg
15,20: AZS Poznań - Stal Brzeg
16,10: Unia Swarzędz - Dream Team
17,00: Ostrovia Ostrów Wlkp - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Unia Swarzędz
18,40: Dream Team - Stal Brzeg

Niedziela - 25 wrzesień:
10,00: AZS Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
10,50: Olimpia Poznań - Dream Team
11,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Unia Swarzędz
12,30: Dream Team - AZS Poznań
13,20: Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
14,10: Unia Swarzędz - AZS Poznań

Według wersji zaproponowanej przez Brzydkiego... teraz chyba wygląda niezle?;) Z powodu jednak mniejszej liczby zgłoszeń niż sądziłem, zmieniona została także nazwa imprezki... teraz brzmi chyba mniej patetycznie... a bardziej oddaje rzeczywistość...

Chciałbym dodać w nazwie tematu: "Pierwsze... " , ale tak szczerze mówiąc poważnie wątpię czy będą następne, więc się to chyba mija z celem lekko :lol:

nam pasi tak, aby koło 15 śmignąć ze Stolicy, bo raz, że młody ma school, a dwa, że KM jedzie o Ekstraklase :P więc terminarz jak najbardziej na miejscu, chociaż te 3 mecze w niedzielę po nocce w Poznaniu... :P :lol: :D

a ja i tak sobie zostane przy nazwie "MPK" - krocej i ladniej brzmi

Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacji... może być :P jeśli dają kasę to jest git :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”