MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Postanowiliśmy nie robić problemów i podjeliśmy decyzje że nie przyjeżdżamy
Już kiedyś byłem w Poznaniu, obejrzałem trochę miasta i to mi narazie wystarczy.
I Seba, nie wiem dlaczego się dziwisz, że mieliśmy problemy z skompletowaniem składu? Przecież musielismy Was wspomagać w meczu z Waszymi koszykarkami, bo i u Was brakowało ludzi! Na dodatek musieliśmy przyjechać do Gdynii i na mecz z MUKSem, żeby robić doping dla Olimpii, bo i wtedy ludzi z Poznania brakowało.
Już kiedyś byłem w Poznaniu, obejrzałem trochę miasta i to mi narazie wystarczy.
I Seba, nie wiem dlaczego się dziwisz, że mieliśmy problemy z skompletowaniem składu? Przecież musielismy Was wspomagać w meczu z Waszymi koszykarkami, bo i u Was brakowało ludzi! Na dodatek musieliśmy przyjechać do Gdynii i na mecz z MUKSem, żeby robić doping dla Olimpii, bo i wtedy ludzi z Poznania brakowało.
RENAULT Clio on the tour.
Gienek - ja się dziwię, że mieliście problem ze składem???
Co do Twoich tekstów na temat Olimpii - frekwencja na meczach o których mówisz...
- z MUKSem ... na Chwiałce od nas około 12-13 osób (nie licząc reszty "olimpijnej" sali, która również jak wiesz gorąco dopingowała nie szczędząc gardła)
- w Gdyni ... licząc dopingujących żywiołowo pikników około 10 osób
Nie licząc Was oczywiście... policz sobie w ilu Wy dopingujecie na wyjazdach... ekstraklasa...
... a zaprosiliśmy Was na nasze zakończenie sezonu z jednego tylko powodu - żeby Wam właśnie podziękować za wspólną zabawę przy okazji dopingowania koszykarkom. Widzę, że się zle bawiliście na meczu i grillu... sorka... to się już nie powtórzy! "Brakowało ludzi..." ... nie rozśmieszaj mnie
KONIEC TEMATU Waszego udziału... Zresztą po dzisiejszych rano staraniach, rozmowie z Szymonem i dowiedzeniu się, że choć od dwóch miesięcy znane są zasady uczestnictwa, wszyscy już wpłacili pieniądze (dziś Brzeg - DZIĘKI!), mimo tego, że powiedziałem że będę próbował załatwić nocleg w domkach na zasadach takich, jak dla Brzegu... usłyszałem, że nie wiadomo, bo po 15 złotych się składamy... O czym my więc rozmawiamy? Mam wyrzucić Ostrovię teraz na bruk????
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba, a więc tak:
Po pierwsze. Cały czas dajesz przykład Buliego, Mikeya, brzydkiego, że oni się określili że przyjadą mimo iż nie mają swojej drużyny. Zarówno mnie, jak i Gienka nie interesowała gra w "dream teamie". Chcieliśmy grać, ale tylko i wyłącznie pod szyldem "Włókniarz Pabianice", więc skoro w terminie gdy należało się zgłaszać nie mieliśmy drużyny, ogłosiłem, że nas (czyt. drużyny kibiców Włókniarza) nie będzie!
Po drugie. Twoje teksty, że niby olałem sprawe. Heh... jak już wcześniej pisałem, Ty oczywiście wszystko wiesz najlepiej, ale wyobraź sobie, że do samego końca, razem z Gienkiem, jeździliśmy po ludziach i namawialiśmy by pojechali na ten turniej. I właśnie wczoraj udało nam się zwerbować dwie, brakujące osoby. Teraz Twoja gadka o składce. Hmmm.... 15 złotych to nie dużo ale...... no właśnie. Jedna z zwerbowanych wczoraj osób nie ma kasy wogóle. Mimo to chciał jechać i chcieliśmy go wziąść (darmowa podróż). Druga z tych osób, to jak Ci pisałem na gg 14 letni chłopak i nie wiem ile matka da mu kasy na wyjazd.
Tak więc sam widzisz, że skład mieliśmy mocno eksperymentalny, zbierany na prędce, byle tylko pojechać i wziąść udział w tym turnieju.
No ale Ciebie to oczywiście "wali" i z uporem maniaka twierdzisz że głównie ja olałem sprawę. Ekkhhh......
Po trzecie. Twoje żale że przez miesiąc się nie odzywałem na gg. Nie rozśmieszaj mnie
Ty się odzywałeś
A poza tym, przecież nie musze Ci się spowiadać i meldować!
Ok, może i powinienem się odezwać i powiadomić dlaczego nie jedziemy, ale równie dobrze to Ty mogłeś się zapytać co się dzieje i dlaczego nie jedziemy (tym bardziej że wiedziałeś o moich problemach zawodowo - zdrowotnych). Tymczasem cisza była z dwóch stron. No ale Ty oczywiście wyjażdzasz z tekstem że "ja czekałem aż będziesz mnie prosił bym przyjechał". Przestań.... człowieku....
Po czwarte. Twoje teksty, że nie wywalisz na bruk Ostrovii i innych.
Stary, czy ja się tego domagałem
Czy ja na to liczyłem
Po piąte. Kwestia naszej obecności na MUKSie, w Gdynii i na Waszym zakończeniu sezonu. Hmmm..... wszyscy dobrze (albo i nie) wiemy jak było. Nie widzę na razie potrzeby by wywlekać sprawy z przeszłości i dlatego, PÓKI CO nie będę się na ten temat wypowiadał na forum publicznym.
Po szóste. Raz jeszcze życzę miłej zabawy i przepraszam że na siłę chciałem zmontowac drużynę kibiców Włokniarza. Faktycznie, lepiej by było gdybym się poddał po początkowych niepowodzeniach. Ty nie musiałbyś dzwonić i załatwiać dla nas noclegu, mi i Gienkowi nie skoczyłoby ciśnienie czytając Twoje wywody, reszta forumowiczów też nie musiałaby tego wszystkiego czytać.
Po siódme. Pozdrowienia dla Wilsona, Trojana, Żołnierza i Mariana.
Po pierwsze. Cały czas dajesz przykład Buliego, Mikeya, brzydkiego, że oni się określili że przyjadą mimo iż nie mają swojej drużyny. Zarówno mnie, jak i Gienka nie interesowała gra w "dream teamie". Chcieliśmy grać, ale tylko i wyłącznie pod szyldem "Włókniarz Pabianice", więc skoro w terminie gdy należało się zgłaszać nie mieliśmy drużyny, ogłosiłem, że nas (czyt. drużyny kibiców Włókniarza) nie będzie!
Po drugie. Twoje teksty, że niby olałem sprawe. Heh... jak już wcześniej pisałem, Ty oczywiście wszystko wiesz najlepiej, ale wyobraź sobie, że do samego końca, razem z Gienkiem, jeździliśmy po ludziach i namawialiśmy by pojechali na ten turniej. I właśnie wczoraj udało nam się zwerbować dwie, brakujące osoby. Teraz Twoja gadka o składce. Hmmm.... 15 złotych to nie dużo ale...... no właśnie. Jedna z zwerbowanych wczoraj osób nie ma kasy wogóle. Mimo to chciał jechać i chcieliśmy go wziąść (darmowa podróż). Druga z tych osób, to jak Ci pisałem na gg 14 letni chłopak i nie wiem ile matka da mu kasy na wyjazd.
Tak więc sam widzisz, że skład mieliśmy mocno eksperymentalny, zbierany na prędce, byle tylko pojechać i wziąść udział w tym turnieju.
No ale Ciebie to oczywiście "wali" i z uporem maniaka twierdzisz że głównie ja olałem sprawę. Ekkhhh......
Po trzecie. Twoje żale że przez miesiąc się nie odzywałem na gg. Nie rozśmieszaj mnie
Ok, może i powinienem się odezwać i powiadomić dlaczego nie jedziemy, ale równie dobrze to Ty mogłeś się zapytać co się dzieje i dlaczego nie jedziemy (tym bardziej że wiedziałeś o moich problemach zawodowo - zdrowotnych). Tymczasem cisza była z dwóch stron. No ale Ty oczywiście wyjażdzasz z tekstem że "ja czekałem aż będziesz mnie prosił bym przyjechał". Przestań.... człowieku....
Po czwarte. Twoje teksty, że nie wywalisz na bruk Ostrovii i innych.
Stary, czy ja się tego domagałem
Po piąte. Kwestia naszej obecności na MUKSie, w Gdynii i na Waszym zakończeniu sezonu. Hmmm..... wszyscy dobrze (albo i nie) wiemy jak było. Nie widzę na razie potrzeby by wywlekać sprawy z przeszłości i dlatego, PÓKI CO nie będę się na ten temat wypowiadał na forum publicznym.
Po szóste. Raz jeszcze życzę miłej zabawy i przepraszam że na siłę chciałem zmontowac drużynę kibiców Włokniarza. Faktycznie, lepiej by było gdybym się poddał po początkowych niepowodzeniach. Ty nie musiałbyś dzwonić i załatwiać dla nas noclegu, mi i Gienkowi nie skoczyłoby ciśnienie czytając Twoje wywody, reszta forumowiczów też nie musiałaby tego wszystkiego czytać.
Po siódme. Pozdrowienia dla Wilsona, Trojana, Żołnierza i Mariana.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon - no widzisz, jak chcesz to umiesz pisać
)) Łukasz ma rację - nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję... strata czasu... zachowałeś się tak niepoważnie, że nawet brak mi słów i tyle w temacie... nie zmienią tego wieloakapitowe monologi z Twojej strony. Co do Waszego udziału w naszej zabawie na MUKSie i Gdyni... KOMPLETNIE nie wiem o co Ci chodzi i prosiłbym, żebyś napisał jak było - pewnie wtedy wiele się wyjaśni... Wasz udział. Przypomnę Ci tylko, że ja byłem na meczach Włókniarza (nie z Olimpią) wcześniej lekko licząc około 5 razy, w różnych stanach osobowych, Ty wcześniej zrobiłeś nas w jajo tak podczas naszego meczu o awans w Łodzi w 2002 roku, kiedy to NIKT z kibiców Włókniarza nie pofatygował się na tą strasznie odległą salę, by świętować powrót Olimpii do ekstraklasy, potem zaś na mecz z Bydgoszczą, kiedy to zamieszania zrobiłeś sporo, a efekty jak zwykle podobne do tych, co teraz. Mecz z MUKSem był pierwszym meczem w historii, na którym ktokolwiek z żyjących kibiców Włókniarza przyjechał pomóc dopingować Olimpię... ja Ci chyba nie muszę mówić ile razy było to w drugą stronę (Trojan, Wilson, Ja, Czarny, Piła, moja siostra ... wiele wizyt na różnych meczach! Gdybyś nie zauważył NIKT Ci wcześniej NIGDY tego nie wypominał, że my jezdzilismy od 98 roku do Was... dla nas to było normalne, że wypadało wesprzeć... no ale cóż - Ty zaraz tu przedstawisz pewnie jakąś bardzo ciekawą teorię Waszej obecności u nas... niecierpliwie czekam!). Ale cóż... jak piszesz w swoich bzdurach wyżej - ja wiem lepiej... masz rację - wiem też, że tak sie nie załatwia sprawy w przypadku MPK, że gdy termin zgłoszeń mija z końcem sierpnia, a wpłat w pierwszym tygodniu września, "ktoś" ma pretensje, że wycofując początkowo zespół bez słowa i olewejąc wcześniejsze obietnice pomocy we wszystkim, na cztery dni przed zawodami jest traktowany jak CZŁOWIEK KOMPLETNIE NIEPOWAŻNY! I Tobie się podniosło ciśnienie?

A oto główne trofeum o które bedziemy walczyć! Puchar ufundowany przez T.S. Olimpia Poznań za pierwsze miejsce w Pierwszych Mistrzostwach Kibiców KK w Koszykówce... brak jest jeszcze okolicznosciowej tabliczki
Oprócz tego pięknego naprawdę pucharu, ufundowane zostały również dwa następne za miejsca na podium. Mecze sędziować będzie dwójka lub trójka bardzo doświadczonych poznańskich sędziów z wieloletnim ligowym stażem.
Oprócz tego pięknego naprawdę pucharu, ufundowane zostały również dwa następne za miejsca na podium. Mecze sędziować będzie dwójka lub trójka bardzo doświadczonych poznańskich sędziów z wieloletnim ligowym stażem.
- Belfer
- Żak
Panowie przerwijcie te wywody, kto, jak i dlaczego. Prawda jest taka, że u nas zawsze z organizacją było "najgorzej" wszystko załatwiane na ostatnią chwilę, ale z drugiej strony to właśnie był cały urok wyjazdów, niby nikt nie jedzie a potem na dworcu kilka osób... Tylko że to nie jest zwykły wyjazd a planowana od dłuzszego czasu impreza, gdzie nie jedzie się na 3 godziny... a potem jakoś to będzie, może wezmą nas koszykarki do autobusu.
Nie macie innych zmartwień, Kasia Skowrońska jest przeziębiona
Nie macie innych zmartwień, Kasia Skowrońska jest przeziębiona
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Seba pisze:...Łukasz ma rację - nie będę się wdawał z Tobą w dyskusję...:
A pod spodem wywód
Człowieku ..... gubisz się w zeznaniach..... z Tobą nie da się dyskutować, jesteś jak ten przysłowiowy "koń z klapkami na oczach", nic tylko, bełkot w jednym tonie, żadnych argumentów, żadnej konstruktywnej rozmowy..... tylko jedyny - słuszny (oczywiście Twój) punkt widzenia.
Dodatkowo, widzę, że zależy Ci na zniszczeniu stosunków panujących między nami od kilkunastu lat. Hmmmm.... proszę bardzo, droga wolna
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Słowa mądrego człowieka, któremu się zrobiło niedobrze ...
Nie przyjedziecie - OK... KONIEC TEMATU! Moja wina...
NARA SZYMON!
Ps. To zdjęcie najbardziej mi się podoba... Fajnie wyszedł
Szkoda, że pewnie nie my go wygramy... hehehe... ale jak to ten mądry człowiek powiedział - to będzie puchar nas wszystkich, uczestników MPK!!! I to prawda...

Nie przyjedziecie - OK... KONIEC TEMATU! Moja wina...
NARA SZYMON!
Ps. To zdjęcie najbardziej mi się podoba... Fajnie wyszedł

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”