Matii pisze:No Edzia.. ale to lekka przesadaz taka przerwa
Ach, bo to Was z rytmu wybije
A to tak, masz rację, przepraszam
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
simon pisze:Powiem zaś szczerze, że po obserwacji treningów naszych zawodniczek, myślę iż ten "meczowy" dzień i tak będzie im się wydawał nieomal dniem odpoczynku i leniuchowania...

simon pisze:Ja to rozumiem i masz racje - najlepiej (jeśli w ogóle 2 w ciągu dnia) to grać jeden mecz rano, a drugi przed wieczorem. Dobrze również, że dodałeś iż macie 8 zawodniczek a nie np. 12 do grania - bo to stawia sprawę w całkiem innym świetle.
Sugeruję jednak, że tak naprawdę różnica między 2,5 godzinną przerwą - a 4,5 godzinną w określonym przypadku jest po prostu iluzoryczna.
Pewnie z miłą chęcią zagralibyśmy po 2,5 godzinach bo tak naprawdę te 2 dodatkowe nic nam nie dają - z kolei Wam 2 godziny z pewnością bardzo by się przydały. – a tak… i my i Wy zagramy zmęczeni i znużeni…
Powiem zaś szczerze, że po obserwacji treningów naszych zawodniczek, myślę iż ten "meczowy" dzień i tak będzie im się wydawał nieomal dniem odpoczynku i leniuchowania...
pozdrawiam i do zobaczenia w piątek
simon pisze:Edzia pisze:Eh, fajnie będzie Was zobaczyć chłopaki![]()
Jak cudnie, że już się zaczęło![]()
![]()
... A MÓWIŁEM CI MIKEY, ŻE ONI TAM ŻYĆ BEZ ŁKS-U NIE MOGĄ
gratuluje poczucia humoru
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości