XIV Turniej o Memoriał im. M. Gliszczyńskiej
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
w innym topicu mozna znalesc
"Wczoraj jednak zapadła oficjalna decyzja: od nowego sezonu drużyna koszykarek dziewięciokrotnego mistrza Polski, występować będzie pod nazwą ŁKS Siemens AGD. "
juz sobie wyobrazam nowe logo
czerwono-biala pralka albo zamrazalnik 
"Wczoraj jednak zapadła oficjalna decyzja: od nowego sezonu drużyna koszykarek dziewięciokrotnego mistrza Polski, występować będzie pod nazwą ŁKS Siemens AGD. "
juz sobie wyobrazam nowe logo
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
... a zresztą i tak Ty i inne "lotosy" tego nie zrozumiecie.
No ale wy tacy ortodoksyjni kibice pozwoliliście, żeby doklejono wam nazwę sponsora do nazwy klubu? Gdzie wasz honor?
Hersi pisze:Lisu pisze:Matii czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka wiem ale abyś więcej nie bładził powiem że nie istnieje taki klub jak AGD Łódź. Jest ŁKS Siemens AGD Łódź. Wiem, że dla Ciebie to żadna różnica, ale dla mnie na przykład tak!
... a zresztą i tak Ty i inne "lotosy" tego nie zrozumiecie.
No ale wy tacy ortodoksyjni kibice pozwoliliście, żeby doklejono wam nazwę sponsora do nazwy klubu? Gdzie wasz honor?
No widzisz właśnie przez takich ja wy musimy się godzić na takie rzeczy. Gdzie podziali się kibice Poloni, Stilonu, Włókniarze, Staru czy ROWu? Terazm mamy fanów mebli, leków, olei, butów itd.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”