Szkoda ale dla Fight Club Polfa zawsze bedzie wielka i mistrzemmisiek_pabianice pisze:Michał szkoda że nie byłes na 5 meczu PZU Polfa Pabianice - Wisła Kraków.Tam to był doping tylko niestety Polfa przegrała
Doping
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Ala
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
safasF AD
-
safasF AD
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jestem fanem Perly i Polfy i trzeba za nie robic wszystko aby mialy dobre imie.safasF AD pisze:I JESZCZE JEDNO....J....Ć fight? club żydzew!!!"w Pabianicach są szukani żydzewa "chuligani"!"MY pukamy damy,wy walicie konie"!![]()
![]()
troche z życia korzystać ...sam mam z pejsami walczyć?!Kto mistrzem jest kto mistzrem jest oczywiscie MRKS&ŁKS!
-
safasF AD
"wszystko"?!
no to mi kolego pomóż!na forum można kozakować...ale w rzeczywistości tez....spotkamy sie w sezonie.....czekamy na was Wieśdzewek czekamy na was!!
[/quote]
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Re: "wszystko"?!
[/quote]Ok mam nadzieje ze sie spotkamysafasF AD pisze:no to mi kolego pomóż!na forum można kozakować...ale w rzeczywistości tez....spotkamy sie w sezonie.....czekamy na was Wieśdzewek czekamy na was!!![]()
![]()
Wczorajsz atmosferka była naprawdę niezła. Ale szkoda tylko że dopiero na 3 minutki przed końcem meczu zaczeliśmy śpiewać. Dzisiaj trzeba tak od początku i będzee bosko. Ale wszystkie sektory się dobrze bawiły i o to w tym wszystkim chodzi