Anonymous pisze:Simon dlaczego udajesz idiote ? Myslisz ze uwierze w to ze majonez nie wiedzial o jaki klub jemu chodzilo ?
A ty znasz taki klub? jeśli tak to bałągam w końcu daj mi jakieś dane tego klubu choćby numer telefonu
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Hersi pisze:I tu się mylisz, bo moda na sponsorów w nazwach klubów przyszła z Włoch, a nie z Polski. Nawet Real Madryt, podawany tutaj kiedyś jako przykład, grał z nazwą sponsora. A po drugie to przypomnij sobie kto był prekursorem w polskiej lidze
Edzia pisze:A przepraszam, czy możecie przenieść tę gadkę na inny wątek??!!
Ten dotyczy Memoriału!!!!
Matii pisze:Edzia pisze:A przepraszam, czy możecie przenieść tę gadkę na inny wątek??!!
Ja Ciebie przepraszam Edzia ale to nie ja zaszalem zmieniac temat tego topicu. Zreszta im to wchodzi w krew bo robia to juz na innym.
Matii pisze:Meblotap Chełm 54-70 AGD Łódź
pietroc pisze:Matii pisze:Edzia pisze:A przepraszam, czy możecie przenieść tę gadkę na inny wątek??!!
Ja Ciebie przepraszam Edzia ale to nie ja zaszalem zmieniac temat tego topicu. Zreszta im to wchodzi w krew bo robia to juz na innym.
czlowieku wez cos ciezkiego i walnj sie porzadnie w leb, moze pomoze.
pierwszy post nie na temat memorialu wyglada dokladnie tak:Matii pisze:Meblotap Chełm 54-70 AGD Łódź
wiec juz za przeproszeniem nie p... i idz sobie mebelki poogladaj
pietroc pisze:Matii pisze:Edzia pisze:A przepraszam, czy możecie przenieść tę gadkę na inny wątek??!!
czlowieku wez cos ciezkiego i walnj sie porzadnie w leb, moze pomoze.
pierwszy post nie na temat memorialu wyglada dokladnie tak:Matii pisze:Meblotap Chełm 54-70 AGD Łódź
wiec juz za przeproszeniem nie p... i idz sobie mebelki poogladaj
od nowego sezonu drużyna koszykarek dziewięciokrotnego mistrza Polski, występować będzie pod nazwą ŁKS Siemens AGD.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości