MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
qiero pisze:będziemy jednak wcześniej, bo wyjeżdżamy z Brzegu o 10
Qiero - na gg wysłalem Ci numer kontaktowy - jak już będziesz, daj znać... umówimy się prawdopodobnie pod naszą salą, a potem na zakwaterowanie.
Pierwszego witamy chyba jednak Brzydkiego, który bedzie około 14,45
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Belfer
- Żak
14.30 koniec lekcji, bieg na chatę, wyciągnąć amunicję z lodówy, skok na stację i 15.56 mam dyliżans, a potem tylko 4 godzinki i jestem na Dworcu Głównym
Hej.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Trzecia wersja TERMINARZA:
Sobota - 24 wrzesień:
12,00: Olimpia Poznań - AZS Poznań
12,50: Unia Swarzędz - Stal Brzeg
13,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Dream Team
14,30: Olimpia Poznań - Stal Brzeg
15,20: AZS Poznań - Stal Brzeg
16,10: Unia Swarzędz - Dream Team
17,00: Ostrovia Ostrów Wlkp - Stal Brzeg
17,50: Olimpia Poznań - Unia Swarzędz
18,40: Dream Team - Stal Brzeg
Niedziela - 25 wrzesień:
10,00: AZS Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
10,50: Olimpia Poznań - Dream Team
11,40: Ostrovia Ostrów Wlkp - Unia Swarzędz
12,30: Dream Team - AZS Poznań
13,20: Olimpia Poznań - Ostrovia Ostrów Wlkp
14,10: Unia Swarzędz - AZS Poznań
rozumiem ze ta wersja terminarza zostaje juz jako ostateczna?
Kibice też grają!
Data: 23.09.05 11:14, Autor: Marcin Dwornik<czarny-md@o2.pl>, Źródło: inf. własna/kkforum.pl
Już jutro oraz pojutrze odbędą się nieoficjalne Mistrzostwa Kibiców Koszykówki Kobiecej. Gospodarzem imprezy będzie Poznań, a konkretniej Olimpia, której kibice, jak i działacze, mocno zaangażowali się w organizację tego typu zabawy. Będzie to więc doskonała integracja środowiska kibiców, pokazująca, iż rywalizacja wcale nie musi toczyć się na trybunach we wrogiej i nieprzyjaznej atmosferze.
Impreza ma charakter nieoficjalny, jednak nikt nie wyklucza, iż w przyszłości może ona nabrać oficjalnej formy. Wszystko bowiem zależy od samych uczestników. Jeśli zabawa się uda (a wszyscy zapewne wierzą że tak będzie), to chyba nic nie stanie na przeszkodzie by organizować kolejne turnieje.
Do udziału zgłosiło się pięć drużyn, reprezentujących poszczególne miasta/kluby koszykarskie: Olimpia Poznań, AZS Poznań, Unia Swarzędz, Stal Brzeg, Ostrovia Ostrów oraz jeden zespół mieszany o wszystko mówiącej nazwie: Dream Team.
Plan gier przedstawia się następująco:
Sobota - 24 wrzesień:
Niedziela - 25 wrzesień:
O wynikach zabawy oraz o wrażeniach samych uczestników poinformujemy po zakończeniu rozgrywek.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=83280
Data: 23.09.05 11:14, Autor: Marcin Dwornik<czarny-md@o2.pl>, Źródło: inf. własna/kkforum.pl
Już jutro oraz pojutrze odbędą się nieoficjalne Mistrzostwa Kibiców Koszykówki Kobiecej. Gospodarzem imprezy będzie Poznań, a konkretniej Olimpia, której kibice, jak i działacze, mocno zaangażowali się w organizację tego typu zabawy. Będzie to więc doskonała integracja środowiska kibiców, pokazująca, iż rywalizacja wcale nie musi toczyć się na trybunach we wrogiej i nieprzyjaznej atmosferze.
Impreza ma charakter nieoficjalny, jednak nikt nie wyklucza, iż w przyszłości może ona nabrać oficjalnej formy. Wszystko bowiem zależy od samych uczestników. Jeśli zabawa się uda (a wszyscy zapewne wierzą że tak będzie), to chyba nic nie stanie na przeszkodzie by organizować kolejne turnieje.
Do udziału zgłosiło się pięć drużyn, reprezentujących poszczególne miasta/kluby koszykarskie: Olimpia Poznań, AZS Poznań, Unia Swarzędz, Stal Brzeg, Ostrovia Ostrów oraz jeden zespół mieszany o wszystko mówiącej nazwie: Dream Team.
Plan gier przedstawia się następująco:
Sobota - 24 wrzesień:
Niedziela - 25 wrzesień:
O wynikach zabawy oraz o wrażeniach samych uczestników poinformujemy po zakończeniu rozgrywek.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=83280
Seba pisze:Jutro już od 15 pierwsi uczestnicy zaczną docierać na miejsce... mam nadzieję, że wszystko potoczy się zgodnie z planem
W tym miejscu chciałbym BARDZO MOCNO podziękować Buremu, dzięki pomocy którego organizacja tych mistrzostw wogóle okazała się możliwa! DZIĘKI STARY!!!!
Spoko jakos damy rade
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
- steve_bramkarz
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wynik pierwszego meczu na mistrzostwach:
Olimpia Poznań - AZS Poznań 41:26
Olimpia Poznań - AZS Poznań 41:26
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
Jak narazie turniej przebiega w bardzo milej i sportowej atmosferze. Nie obylo sie niestety bez kontuzji
No i musze dodac ze w pierwszym dniu bezkonkurencyjna jest druzyna ze Swarzedza. Brawo chlopaki tak dalej
oby dzisiejsza integracja nie zmienila waszej dobrej passy
.. no i specjalne gratulacje dla wspaniale sedziujacej i "nieprzekupnej" MM
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
kosmi4 pisze:Jak narazie turniej przebiega w bardzo milej i sportowej atmosferze. Nie obylo sie niestety bez kontuzjiNo i musze dodac ze w pierwszym dniu bezkonkurencyjna jest druzyna ze Swarzedza. Brawo chlopaki tak dalej
oby dzisiejsza integracja nie zmienila waszej dobrej passy
to ja sobie pozwole pozdrowic Zizu
o wynikach porozmawiamy pozniej
Dziękuję BARDZO wszystkim Uczestnikom MPK za naprawdę wspaniałą zabawę! Dziękuję klubowi T.S. Olimpia Poznań za umożliwienie wogóle rozegrania tego Turnieju! Specjalne WIELGAŚNE podziękowania dla "nieprzekupnej" MM - gdyby wszyscy sędziowie w naszej lidze byli tak profesjonalni, żaden kibic nie miałby pretensji do ludzi z gwizdkami
Co do wyników - sprawa zdecydowanie drugo... a może i trzeciorzędna! Pierwszego dnia bezkonkurencyjne były dwa zespołu - najlepszy zdecydowanie team mistrzostw - Unia Swarzędz (trzy wygrane) i Olimpia (dwie wygrane - z AZSem i Odrą Brzeg). Niestety w pierwszym meczu swojego zespołu groznej kontuzji nabawił się Zizu (Stary TRZYMAJ SIĘ!)... Żołnierz i Mati musieli się zmagać w szpitalu (odwożąc do niego Zizu) z polską służbą zdrowia
Masakraaaaa... Grill w sobotni wieczór, na którym SUPER bawili się wspólnie kibice Olimpii, Włókniarza Pabianice, AZSu, ŁKSu, Polkowic, Ostrovii i problemy ze zdrowiem uczestników spowodowały, że w niedzielę trzy przewidziane terminażem mecze miały już charakter wybitnie towarzyski - w naszej wspólnej zabawie wzięły udział również Olimpijki. Nasze zawodniczki w sobotę bardzo mozolnie wypełniały protokoły meczowe, w niedzielę oprócz tego zadania, zdecydowanie poprawiły poziom urody uczestników również na parkiecie
WIELKIE DZIĘKI!
Puchar za mistrzostwo kibiców koszykówki kobiet w poznańskim turnieju przypadł najzupełniej zasłużenie Unii Swarzędz, która w ostatnim spotkaniu pokonała Olimpię (+ Paulina Nieć i Olga Pacyńska) około 15 punktami. Puchar za miejsce drugie przekazany został zespołowi naszych gości - wspólnemu, połączonemu zespołowi kibiców Ostrovii, ŁKSu, Polkowic, Pabianic, który co prawda trzymając się śliśle klasyfikacji zajął czwarte miejsce, ale zasłużył ZDECYDOWANIE wspaniałą postawą fair i świetną grą na to wyróżnienie. Z powodu roszad kadrowych zresztą myślę, że najsprawiedliwsze jest przyznanie trzech drugich miejsc - Olimpia Poznań, Odra Brzeg i Dream Team-Ostrovia. Niestety bardzo ambitnym koszykarzom AZSu Poznań nie udało się wygrać żadnego meczu - mimo tego, że naprawdę kilka razy byli bardzo blisko! Ale i tak wielkie brawa za postawę!!!
Nie wiem, czy był to pierwszy i ostatni taki turniej - póki co z wielu powodów jestem prawie pewien, że ja już nie będę więcej z tym walczył... no ale czas sporo zmienia. Na razie mam totalne MATY - stado siniaków, kontuzji, wszystko boli... SPORT TO ZDROWIE!!!
... wieczorkiem może pojawią się pierwsze fotki... chyba, że jednak nie dam rady - to jutro
Pozdrowionka dla wszystkich nowych i starych Przyjaciół i pozostałych uczestników!!!
Co do wyników - sprawa zdecydowanie drugo... a może i trzeciorzędna! Pierwszego dnia bezkonkurencyjne były dwa zespołu - najlepszy zdecydowanie team mistrzostw - Unia Swarzędz (trzy wygrane) i Olimpia (dwie wygrane - z AZSem i Odrą Brzeg). Niestety w pierwszym meczu swojego zespołu groznej kontuzji nabawił się Zizu (Stary TRZYMAJ SIĘ!)... Żołnierz i Mati musieli się zmagać w szpitalu (odwożąc do niego Zizu) z polską służbą zdrowia
Puchar za mistrzostwo kibiców koszykówki kobiet w poznańskim turnieju przypadł najzupełniej zasłużenie Unii Swarzędz, która w ostatnim spotkaniu pokonała Olimpię (+ Paulina Nieć i Olga Pacyńska) około 15 punktami. Puchar za miejsce drugie przekazany został zespołowi naszych gości - wspólnemu, połączonemu zespołowi kibiców Ostrovii, ŁKSu, Polkowic, Pabianic, który co prawda trzymając się śliśle klasyfikacji zajął czwarte miejsce, ale zasłużył ZDECYDOWANIE wspaniałą postawą fair i świetną grą na to wyróżnienie. Z powodu roszad kadrowych zresztą myślę, że najsprawiedliwsze jest przyznanie trzech drugich miejsc - Olimpia Poznań, Odra Brzeg i Dream Team-Ostrovia. Niestety bardzo ambitnym koszykarzom AZSu Poznań nie udało się wygrać żadnego meczu - mimo tego, że naprawdę kilka razy byli bardzo blisko! Ale i tak wielkie brawa za postawę!!!
Nie wiem, czy był to pierwszy i ostatni taki turniej - póki co z wielu powodów jestem prawie pewien, że ja już nie będę więcej z tym walczył... no ale czas sporo zmienia. Na razie mam totalne MATY - stado siniaków, kontuzji, wszystko boli... SPORT TO ZDROWIE!!!
... wieczorkiem może pojawią się pierwsze fotki... chyba, że jednak nie dam rady - to jutro
Pozdrowionka dla wszystkich nowych i starych Przyjaciół i pozostałych uczestników!!!
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Zabawa była przednia. Wieeeelkieeeeeee pozdrowienia dla osób z Dream Teamu, dzięki którym bawiłem się świetnie - nie oznacza to, że reszta była beznadziejna
wręcz przeciwnie
ale skoro w tak eksperymentalnym zestawieniu wywalczyliśmy dwie wygrane... myślę, iż pozostali uczestnicy wybaczą mi ten mały sentyment do naszego zespołu
Mam nadzieję, że w przyszłości uda się również coś wspólnie ugrać choć nie ukrywam, iż wolałbym oczywiście, gdyby każde miasto miało swój zespół. Tymczasem idę odpoczywać i... trenować przed kolejnymi Mistrzostwami, które mam nadzieję, że dojdą do skutku
heja!
pozdrowienia dla nowo poznanych... i dla starych znajomych też
heja!
pozdrowienia dla nowo poznanych... i dla starych znajomych też

you're as good as your last performance
Zapomniałem o najważniejszym - WIELKIE GRATULACJE dla Kibiców-Koszykarzy Unii Swarzędz za wygranie wszystkich meczy i zdobycie pierwszego tytułu Mistrzów Kibiców KK w Koszykówce!!!
WIELKIE BRAWA!!!
Pozdrowionka:) I może rewanż za rok
/foto dzięki uprzejmosci Ani Talarczyk ... więcej pózniej
WIELKIE BRAWA!!!
/foto dzięki uprzejmosci Ani Talarczyk ... więcej pózniej
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”