MISTRZOSTWA KIBICÓW KK W KOSZYKÓWCE - POZNAŃ (24-25.IX.2005)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 25 września 2005, 17:34

Na początek chciałbym serdecznie podziękować całemu klubowi Olimpia - kibicom, zawodniczkom, trenerom, za zorganizowanie całej tey udanej imprezy :) . Było przyjemnie, fajna atmosfera, najważniejsza była sama możliwość spotkania wyniki to sprawa drugoplanowa.

Dziękuję za gratulacje i za wspaniały puchar w imieniu całego naszego składu :). Żałuję tylko, że nie mogliśmy dzisiaj powalczyć o ten puchar "na pełnych obrotach" pełnymi składami. Ale cóż, nie wszystkim czas pozwolił...

No cóż, mamy puchar MPK to możemy zacząć się wozić ;) < joke > :)

Dzięki wszystki za super zabawę, Seba - podziwiam Ciebie za to, że wogole zabrałeś się do organizacji. Ja bym w życiu się za to nie wziął. Sala, terminarz, noclegi... < olaboga > Dziękuję Unijkom i Olimpijkom za pomoc przy protokołach i sędziowaniu :)

Zizu trzymaj się tam z tą kostką! Do wesela się zagoi ;)

PS Chciałoby się zaśpiewać coś w stylu repertuaru Matiego :P

BO WSZYSCY KIBICE TO JEDNA RODZINA :lol: ;)

Pozdrawiam :)

brzydki
Młodzik

Re: Yo

Postautor: brzydki » 25 września 2005, 18:56

po kilku godzinach spedzonych w cholernie niewygodnym autobusie dotarlem do domu :) choc wdrapanie sie na 2. pietro nie bylo takie latwe :wink:

jeszcze raz wielkie gratki i podziekowania dla organizatorow: Seba, Bury jestescie wielcy :!: :) dla Trojana za noclegi i wogole for all za genialny turniej i swietna zabawe.

gratulacje dla zwyciezcow i pokonanych, czyli dla tych wszystkich, ktorzy teraz cierpia podobnie jak ja :lol: :wink:
Ostatnio zmieniony 25 września 2005, 19:56 przez brzydki, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 25 września 2005, 19:11

Żołnierz wzięty z zaskoczenia :P

Obrazek
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 25 września 2005, 20:06

Jeszcze się trzymam ale mam dużą migrenę...
A gdzie ta druga fotka Żołnierza...
Puchar dowiozłem, jest cały i ładnie wygląda na moim biurku...
Dzięki dla Trojana za gościnę, no i dla połączonej ekipy poznańskiej oraz dla towarzyszy z Dream "Drink" Teamu 8) :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 25 września 2005, 20:30

Belfer pisze:Jeszcze się trzymam ale mam dużą migrenę...
A gdzie ta druga fotka Żołnierza...
Puchar dowiozłem, jest cały i ładnie wygląda na moim biurku...
Dzięki dla Trojana za gościnę, no i dla połączonej ekipy poznańskiej oraz dla towarzyszy z Dream "Drink" Teamu 8) :lol:

druga, czyli która? :wink: pozdrawiamy również :) miejmy nadzieję, że Drink Team jeszcze ze sobą kiedyś zagra :wink: mam nadzieję, że Mikey i reszta nie mają nic przeciwko :)
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 25 września 2005, 20:49

SErdeczne pozdrowienia dla wszystkich uczestników. Przede wszystkim dla Seby i Burego za pomysł turnieju i jego realizację. Stanęliście na wysokości zadania. SZACUNEK, bo organizacja takiej imprezy jak pokazała praktyka wymaga wielu chęci i poświęcenia. Pozdrowienia dla pozostałych uczestników, Ostrowiaków, Brzydkiego i naszego kapitana Buliego. No i dla Talara...ach nic z tej obiado-kolacji nie wyszło. Równiez dla chłopaków z AZS Poznań.Cóż szkoda ze nie wygraliśmy, ale wiadomo nie mieliśmy ani centra ani Marchanki... :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 25 września 2005, 20:50

ja ze swego miaejsca takze chcialem podziekowac po pierwsze Sebie za organizacje tego przedsiewziecia, to jak sami widzielismy nie bylo wcale łatwe, oraz wszystkim osobom ktore mu dzielnie pamagaly, a po drugie słowa uznania takze w kierunku klubu sportowego Olimpia Poznań i trenera R.Cudaka za udostepnienie hali sportowej, oraz terenow na Golęcinie(bardzo mily grill tam byl...).
Gratulacje: szczegolnie za świetna gre, momentami (jak dla mnie przynajmniej) popisową dla zepolu Unii Swarzędz, ale takze dla wszystkich iinnych zespolow, mimo klopotow "kadrowych" zjechalo sie ok. 30 osob z calej Polski, bez nich ten turniej by sie nie odbyl !!
Dzieki Talar za sedziowanie w sobote :!: :D
Jesli chodzi o moja gre to wiem ze najlepasza to to ona nie jest i przepraszam za wszystkie stracone przeze mnie pilki i pudła :oops: ale mysle ze jako zespol zaprezentowalismy sie powiedzmy..poprawnie :D Po calej linii dalismy ciała tylko w meczu ze Stalą Brzeg(o winik nie pytajcie), a poza tym to mysle ze łatwo skory nie sprzedalismy(szczegolnie dzis w meczu z Dream "Drink" Teamem). Gorzej teez zagralismy z II polowie derb z Olimpią, do przerwy bylo w miare.... a w meczu z Unia tez sie łatwo nie poddalismy(normalnie az 8 punktow wrzuciłem Mistrzom: to moj rekord :D:D:D:D: ).
To tylko moja osobista ocena naszych wystepow wiec macie swiete prawo sie z nia nie zgodzic :P :D

A na koncu chcialem POZDROWIC WSZSYTKICH :!: :!: :!: :!:

Podpisano: Mytek ( ten z zegarkiem ) 8) :wink: :P :D

PS: sorry za taki oficjalny charakter... :P :P 8)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 25 września 2005, 20:58

Mikey pisze:Cóż szkoda ze nie wygraliśmy, ale wiadomo nie mieliśmy ani centra ani Marchanki... :D

:lol: :lol: :lol: dokladnie tak :!: :wink: ich brak byl szczegolnie zauwazalny w meczu z Brzegiem :wink: :)

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 25 września 2005, 21:09

a ja pozdrawiam wszystkich zawodnikow :lol: :lol: miło bylo poznać i posedziowac tak profesjonany basket :lol: :P

a na tą obiado-kolacje poczekam moze kiedys bedzie okazja :wink: :lol: no to jeszcze raz pozdro dla mojego ulubionego zespolu Dream Team, bo ja jestem "nieprzekupny" sędzia :wink: :lol:

PS. Seba fotki robiła Kośmi :lol:
parole... moje ulubione... ;)

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 25 września 2005, 21:11

Impreza super, i tak sobie dużo nie pograłem (kacyk po opijaniu urodzin) - tylko w jednym meczu ale było fajnie! Pozdrawiam wszystkich uczestników no i Mistrzów 8)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 25 września 2005, 21:13

Talar żałuj ze nie widziałas jak złoiliśmy oba Poznanie w niedzielę, a obiado-kolacja oczywiście aktualna :roll: :wink:
Obrazek

Obrazek

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 25 września 2005, 21:15

talar pisze:a ja pozdrawiam wszystkich zawodnikow :lol: :lol: miło bylo poznać i posedziowac tak profesjonany basket :lol: :P

a na tą obiado-kolacje poczekam moze kiedys bedzie okazja :wink: :lol: no to jeszcze raz pozdro dla mojego ulubionego zespolu Dream Team, bo ja jestem "nieprzekupny" sędzia :wink: :lol:

PS. Seba fotki robiła Kośmi :lol:

no ja mysle, ze ulubionego :wink: :lol: wiesz, moze to i lepiej, ze nie widzialas tego co dzisiaj wyprawialimy 8) przynajmniej pozostawilismy po sobie 'dobre' wrazenie w Twoich oczach :wink:

pozdrawiam rowniez ulubiona sedzine, na wskros obiektywna, nieprzekupna itd :wink:

Awatar użytkownika
ZiZu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: ZiZu » 25 września 2005, 21:36

witajcie. pierwszy, pogratulujr zwyciezca! nastepnie organizatorowi sebie. nie moze obyc sie bez podziekowan dla zolnierza dzieki ktoremu szybko znalazlem sie w szpitalu no i ze zostalem obsluzony. buremu za transport na hale i pkp. matiemu za to ze sie mna opiekowal!! bez tych ludzi bylo by mi bardzo ciezko.
niestety nie bylo mi dane pokazac sie zbyt wwiele na parkkiecie ...
teraz leze w lozq, mam prawie 40 stopni goraczki ;/ kostka wyglada jak bulwa, siniak no i duuzy wylew ;/ czeka mnie tydzien lezenia w lozq no potem ok miesiaca w stabilizatorze...
pozdrowienia dla wszystkich tam obecnych i do zobaczonkd na drugich mistrzostwach

p.s sorki za klopoty zwiazene ze mna ......
|| www.zizufoto.pl ||
Serwis zdjęciowy południowej wielkopolski
!!! ZAPRASZAM !!!

|| www.ostrovia.pl ||
Strona Koszykarek Ostrovii Ostrów Wlkp
!!! ZAPRASZAM !!!

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 25 września 2005, 22:21

Jak miło jest czytać, iż ulubionym zespołem Pani Sędziny był Dream "Drink" Team, niestety nie widziała Pani a co ważniejsze nie sędziowała meczów z Poznaniem (Olimpią i AZSem). A było na co popatrzeć, jednym słowem poznańskim słowikom (bez głupich skojarzeń :lol: ) powyrywaliśmy piórka :lol: :lol: :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 25 września 2005, 23:18

Cieszę się, że wszystkim tu wpisujacym się podobało! Uznanie należy się specjalne Buremu, dzięki którermu wszystko się udało w miarę sprawnie zorganizować, wszystkich transportować na czas i wogóle... DZIĘKI STARY!!!

No Zizu... mam nadzieję, że następnym razem nie będziesz tak symulował tylko po, żeby sobie na "jedynce" kimnąć i uniknąć tłoku i "waleni" ;) :lol: :lol: :lol:

A te "Drink Teamy" to się ale wożą ;) 4 You specjalnie dwie pierwsz fotki ;)

Poniżej pierwsza dawka zdjęć - tym razem wykonania Brzydkiego:

Obrazek
Dream (hmmm... Drink faktycznie lepiej pasuje... hihi) Team z trofeum... fotograf też musiał chyba należeć do tego zespołu... trochę mu się rączki trzęsły... delirka? ;) hihi

Obrazek
Puchar przechodni... za postawę w Turnieju dla Dream Team... jako pierwszy chwali się nim najstarszy (nie mówię kto)... dla reszty póki co fotka:)

Obrazek
Zespół Ostrovii w pełnym składzie... z "Władcą Kubeczków" na czele ;) Zizu już śpi... normalka :)

Obrazek
Grupowe zdjęcie przed meczem Olimpia - Brzeg... wygraliśmy ;)

Obrazek
Najstarszy zespół MPK w czasie narady przedmeczowej :lol:

Obrazek
Smacznego Mikey! :) Nie bój, nie bój... nikt Ci nie zje... hihihi

Obrazek
Grill... i wszystko jasne... Włókniarz i Olimpia ... :)

Obrazek
Ci wspaniali faceci przy swoich wspaniałych maszynach ;) :lol: Chciałbym widzieć tę drogę z grilla na tych rowerach ... hihihi...

Zdjęcia by Brzydki! :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”