"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - Wasze głosy.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Yo
3 pkt. - Joanna Jarkowska - gdyby Reda tak walczyła jak Kulfon, AZS mógłby pokonać każdego, brawo!
2 pkt. - Monika Sibora - bezkonkurencyjna w AZSie na swojej pozycji, kilka świetnych indywidualnych wejść po kosz
1 pkt. - Weronika Idczak - dwa przechwyty w krótkim czasie, pewna gra przeciw groźnemu przeciwnikowi
2 pkt. - Monika Sibora - bezkonkurencyjna w AZSie na swojej pozycji, kilka świetnych indywidualnych wejść po kosz
1 pkt. - Weronika Idczak - dwa przechwyty w krótkim czasie, pewna gra przeciw groźnemu przeciwnikowi
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
3 pkt - Joanna Jarkowska - Najlepsza zawodniczka na boisku, duzo walki, najwiecej przechwytów.
2 pkt - Natalia Waligórska - dobry mecz w jej wykonaniu, znakomity procent za 2.
1 pkt - Weronika Idczak - dwa przechwyty, bardzo dobra gra
2 pkt - Natalia Waligórska - dobry mecz w jej wykonaniu, znakomity procent za 2.
1 pkt - Weronika Idczak - dwa przechwyty, bardzo dobra gra
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...
eeeee... Bury mi podebrał głosy
... wszystkie oddaje tak samo...
3 pkt - Joanna Jarkowska - najlepsza w AZSie... walka i dobra obrona;
2 pkt - Natalia Waligórska - dobre wejścia pod kosz... słabiej nieco w obronie;
1 pkt - Weronika Idczak - dwa przechwyty, dwie zbiórki, asysta.. bardzo udane wejście!
3 pkt - Joanna Jarkowska - najlepsza w AZSie... walka i dobra obrona;
2 pkt - Natalia Waligórska - dobre wejścia pod kosz... słabiej nieco w obronie;
1 pkt - Weronika Idczak - dwa przechwyty, dwie zbiórki, asysta.. bardzo udane wejście!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Głosuje bez uzasadnienia poniewaz opieram sie tylko i wyłacznie na statystykach z plkk!
3ptk-----> ciesze sie że mogę dać tę trójke MONICE CIECIERSKIEJ bo mecz z wisła jej "nie wyszedł" przełamała sie i pokazała jak gra 18 ptk niezła skuteczność w "dwójkach" i jedna "trójka"
2ptk----> Natalia Waligóska 2 "trójeczki":D , 70% w rzutach za dwa! razem 10 punktów...
1ptk---> MROZIK!!! 10 ptk...
3ptk-----> ciesze sie że mogę dać tę trójke MONICE CIECIERSKIEJ bo mecz z wisła jej "nie wyszedł" przełamała sie i pokazała jak gra 18 ptk niezła skuteczność w "dwójkach" i jedna "trójka"
2ptk----> Natalia Waligóska 2 "trójeczki":D , 70% w rzutach za dwa! razem 10 punktów...
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
FAIR PLAY pisze:Głosuje bez uzasadnienia poniewaz opieram sie tylko i wyłacznie na statystykach z plkk!
no i to co napisales jest wlasnie uzasadnieniem:] o to chodzi:]
reloaded :]