Mikey pisze:A skad wiesz chłopczyku że niejaka Karolina Ś. żuje gumę????I skad wiesz ze już jej nie zdobyłem?????
Pobiegłes już gdyński pachołku na basketmanię na skargę???
Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
simon pisze:Ależ Matii - Mikey pisał o "małej pchełce" - o Tobie nie było ani słowa
faktycznie nie bylo w tamtym poscie ani slowa o mnie, tylko wiesz Simon, sam mnie kiedys widziales wiec wiesz jak wygladam. Dalej Mikey nie wie jak wyglada Cavek czy ktos inny z Chelma. A poza tym odezwala sie do mnie pewna forumowiczka i napisala ze Mikey "chyba pisze o Tobie" no i ja tez tak to odebralem, bo w koncu kogo Mikey moze sie w Chelmie czepiac jak nie mnie? i kogo z chelmskich kibicow mogly tak nazwac, Cavka ??
ale koniec tematu... ja ide spac... zegnam i pozdrawiam Łódź
...jest jak jest, nie jak powinno być...
Matii pisze:Mikey pisze:Byłes już poskarżyć sie na basketmanii słoneczko? Leć szybciutko wasalku do swoich panów, a najlepiej prześlij im całą tą rozmowę jako dowód ze wszyscy są tu są nienormalnii, robiłes to już chyba wczesniej, prawda? Szybciutko chłopczyku, biegusiem!!!!
ehh... i dalej dajesz mi Mikey dowod na to ze sie nie myle, ze duzo ludzi uwaza ze sa smieszni a naprawde sa zaloscito sie tyczy Ciebie
chlopczyku dziewczyny z guma w buzi
:P:P:P i tak nigdy jej nie zdobedziesz
jestes tyci dla Niej
to nie moja sprawa, ale tekst "że ci słoma z butów wylazła" wobec takiego chamstwa byłby wobec ciebie komplementem
ja tez tak to odebralem, bo w koncu kogo Mikey moze sie w Chelmie czepiac jak nie mnie? i kogo z chelmskich kibicow mogly tak nazwac, Cavka ??
To bardzo proste - nie trzeba personalizować: autora kompromitującego postu. - zupełnie nie wiem po co znajomość osobista jest tu potrzebna...
Nie wiem kogo obchodzi, czy to Franek Szajba czy Czarny Stasiek. Myślę, że zbyt do siebie bierzesz każdy post - naprawdę, nie zawsze właśnie ty musisz być w centrum uwagi.
Matii pisze:widac caly czas Ci przeszkadza ze ktos moze sie dogadywac z lotosiakami i przeszkadza Ci fakt ze sa ludzie ktorzy ich nie uwazaja za takich jakich ich nazywacie. Ja poznalem kibicow Gdyni w innych okolicznosciach, nie obchodzi mnie co tam sie kiedys dzialo, gdzyz mnie nie dotycza tamte sprawy. nie bede sie wypowiadal kto mial racje wtedy, gdyz nie wiem do konca co sie dzialo, natomiast nie przeszkadza mi to zeby byc z nimi w bardzo dobrych stosunkach kolezenskich.
przeszkadza? - może ewentualnie dziwi... - a słowo "poznałem" będzie miało podbudowę jak będziesz choć raz miał inne (negatywne) zdanie o czymkolwiek co "święte"... - i jak nadal pozostaną "bardzo dobre".
Choć... podobno świętości już nie ma - także masz okazję się nie zawieść.
Ps. A to o skarżeniu się - to Mikey miał na myśli przeklejanie i kopiowanie (linkowanie) do naszych dyskusji kkforumowych na basketmanii. Celem oczywiście wyszydzeń.
Marco TS pisze:Spokoj bo Wisla wkroczy iz orbi porzadek.
kolejna druzyna rozlozona przez Wisełkę na łopatki , teraz 4 grudnia piekielko w hali dla kibiców gosci dla koszykarek i trenera i wygrana Białej Gwiazdy!!!
oby bylo wlaśnie tak jak piszesz Marco
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Azoty Meblotap AZS Chełm - Wisła Kraków 50:75
Koszykarki Azotów Meblotapu zgodnie z przewidywaniami uległy u siebie Wiśle Kraków. Wynik meczu nie mógł być inny, ale chełmianki okresami stawiały liderowi dzielny opór i zasłużyły na pochwały trenera Wisły
Wisła prowadzi w tabeli ekstraklasy i nikt nie mógł się spodziewać w sobotę w Chełmie innego wyniku, niż zdecydowanie zwycięstwo krakowianek. Gospodynie rozpoczęły mecz z wyraźnym respektem dla rywalek i to być może spowodowało, że kilka razy z rzędu nie trafiały w dobrych pozycjach spod kosza, gdzie, o dziwo, przedostawały się nadspodziewanie łatwo. Trener Wisły Elmedin Omanić już po trzech minutach wziął czas, aby uporządkować grę swoich zawodniczek. To poskutkowało i zawodniczki Wisły wysoko wygrały pierwszą kwartę 28:11. Mając wysoką przewagę Wisła mogła sobie pozwolić, aby od drugiej kwarty posadzić na ławce Karę Braxton.
W walce pod koszem zastępowały ją z powodzeniem koleżanki, w tym najlepsza zbierająca ligi Maryna Kress.
Przy bezpiecznym prowadzeniu Wisły gra w pozostałych kwartach była dość wyrównana, choć oczywiście korzystny dla krakowianek wynik nie był zagrożony. Najlepsza w wykonaniu chełmianek była trzecia kwarta, w której w poprzednich meczach zdarzały im się kryzysy. W zespole Azotów Meblotapu słabiej zaprezentowała się Natalia Marczanka odczuwająca skutki intensywnych treningów z kadrą Białorusi. Kolejny dobry mecz rozegrała Anna Szyćko.
- Dziękuję gospodyniom za dobrą grę, pokazały w tym meczu ładny basket. My po spotkaniach w Eurolidze mamy kłopoty z koncentracją na mecze ekstraklasy i to było dziś widać - powiedział trener Wisły Elmedin Omanić.
Chełmski szkoleniowiec Sławomir Depta podkreślił, że jego zespół ma inne cele niż Wisła. - Czeka nas w następnej kolejce mecz z Lotosem Gdynia, ale myślimy przede wszystkim o następnych spotkaniach z AZS Gorzów, ŁKS Łódź, AZS Poznań, w których będziemy mieli szanse na zwycięstwa - powiedział po meczu Sławomir Depta.
AZOTY MEBLOTAP AZS CHEŁM 50
WISŁA KRAKÓW 75
KWARTY
11:28, 13:14, 18:20, 8:13
Azoty Meblotap: Szyćko 14 (2), Sazonenko 9 (1), Marczanka 2, Piestrzyńska 2, Piątkowska 2 oraz Szymczak-Górzyńska 13, Hołowczyc 7, Zdziesińska 1, Chomicka
Wisła: Perovanović 17, De Forge 15 (2), Skerović 14 (1), Braxton 7, Radwan oraz Gburczyk 10, Trofimowa 6, Kenig 4, Kress 2, Wilk, Błaszczak
mp (Gazeta Wyborcza)
Koszykarki Azotów Meblotapu zgodnie z przewidywaniami uległy u siebie Wiśle Kraków. Wynik meczu nie mógł być inny, ale chełmianki okresami stawiały liderowi dzielny opór i zasłużyły na pochwały trenera Wisły
Wisła prowadzi w tabeli ekstraklasy i nikt nie mógł się spodziewać w sobotę w Chełmie innego wyniku, niż zdecydowanie zwycięstwo krakowianek. Gospodynie rozpoczęły mecz z wyraźnym respektem dla rywalek i to być może spowodowało, że kilka razy z rzędu nie trafiały w dobrych pozycjach spod kosza, gdzie, o dziwo, przedostawały się nadspodziewanie łatwo. Trener Wisły Elmedin Omanić już po trzech minutach wziął czas, aby uporządkować grę swoich zawodniczek. To poskutkowało i zawodniczki Wisły wysoko wygrały pierwszą kwartę 28:11. Mając wysoką przewagę Wisła mogła sobie pozwolić, aby od drugiej kwarty posadzić na ławce Karę Braxton.
W walce pod koszem zastępowały ją z powodzeniem koleżanki, w tym najlepsza zbierająca ligi Maryna Kress.
Przy bezpiecznym prowadzeniu Wisły gra w pozostałych kwartach była dość wyrównana, choć oczywiście korzystny dla krakowianek wynik nie był zagrożony. Najlepsza w wykonaniu chełmianek była trzecia kwarta, w której w poprzednich meczach zdarzały im się kryzysy. W zespole Azotów Meblotapu słabiej zaprezentowała się Natalia Marczanka odczuwająca skutki intensywnych treningów z kadrą Białorusi. Kolejny dobry mecz rozegrała Anna Szyćko.
- Dziękuję gospodyniom za dobrą grę, pokazały w tym meczu ładny basket. My po spotkaniach w Eurolidze mamy kłopoty z koncentracją na mecze ekstraklasy i to było dziś widać - powiedział trener Wisły Elmedin Omanić.
Chełmski szkoleniowiec Sławomir Depta podkreślił, że jego zespół ma inne cele niż Wisła. - Czeka nas w następnej kolejce mecz z Lotosem Gdynia, ale myślimy przede wszystkim o następnych spotkaniach z AZS Gorzów, ŁKS Łódź, AZS Poznań, w których będziemy mieli szanse na zwycięstwa - powiedział po meczu Sławomir Depta.
AZOTY MEBLOTAP AZS CHEŁM 50
WISŁA KRAKÓW 75
KWARTY
11:28, 13:14, 18:20, 8:13
Azoty Meblotap: Szyćko 14 (2), Sazonenko 9 (1), Marczanka 2, Piestrzyńska 2, Piątkowska 2 oraz Szymczak-Górzyńska 13, Hołowczyc 7, Zdziesińska 1, Chomicka
Wisła: Perovanović 17, De Forge 15 (2), Skerović 14 (1), Braxton 7, Radwan oraz Gburczyk 10, Trofimowa 6, Kenig 4, Kress 2, Wilk, Błaszczak
mp (Gazeta Wyborcza)
kolejna druzyna rozlozona przez Wisełkę na łopatki , teraz 4 grudnia piekielko w hali dla kibiców gosci dla koszykarek i trenera i wygrana Białej Gwiazdy!!!
oby bylo wlaśnie tak jak piszesz Marco
w zeszłym sezonie nie było mi dane oglądać " gorącego przywiatania" więc mam nadzieje ze w tym sie uda!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Hersi dał mi znać że ktoś coś tutaj o mnie pisze. Informuje Was ze mam STAŁE IP i takie zabawy jak tutaj przytoczona mnie nie interesują. Matiego troche ponioslo jak pisal o "wszystkich chelmianach" swietujacych zwyciestwo Jeleniej ale to nie powod zeby od razu tutaj wyciagac moj nick. Seba zapisz sobie to IP i ostatnia prosba PROSZĘ mnie nie angazowac w swoje klotnie. Dziekuje, do zobaczenia na Halach PLKK.
basket
W trakcie dyskusji padl moj nick. Oswiadczam, ze taki tekst nie wyszedl ode mnie. basket.
Jestem uzytkownikiem sieci firmy Tebo. Jako user nie posiadam zewnetrznego IP (jak wieksza czesc uzytkownikow tej sieci). A poza tym nie bawia mnie jakies animozje miedzy klubami.
Jestem uzytkownikiem sieci firmy Tebo. Jako user nie posiadam zewnetrznego IP (jak wieksza czesc uzytkownikow tej sieci). A poza tym nie bawia mnie jakies animozje miedzy klubami.
O ile się nie mylę, to on nie padł w dyskusji tylko był po prostu tu:
http://img105.imageshack.us/img105/545/ ... d016gu.jpg
Nie ma to znaczenia, to może być np. adres kafejki czy coś takiego - nie chodzi o dochodzenia czy zarzuty "kto to był", ani o dramatyzowanie czy to coś bardzo złego (oczywiście, że nie) - tylko o stwierdzenie faktu, że post nie pochodzi z Brzegu.
Gdyby nie rozdmuchanie sztucznego "problemu" przez Maii'ego całość dyskusji zamknięta była po 2 postach Seby.
Skończmy zatem świdrować nieistniejącą problematykę, co niniejszym czynię.
pozdrowienia
http://img105.imageshack.us/img105/545/ ... d016gu.jpg
Nie ma to znaczenia, to może być np. adres kafejki czy coś takiego - nie chodzi o dochodzenia czy zarzuty "kto to był", ani o dramatyzowanie czy to coś bardzo złego (oczywiście, że nie) - tylko o stwierdzenie faktu, że post nie pochodzi z Brzegu.
Gdyby nie rozdmuchanie sztucznego "problemu" przez Maii'ego całość dyskusji zamknięta była po 2 postach Seby.
Skończmy zatem świdrować nieistniejącą problematykę, co niniejszym czynię.
pozdrowienia
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 10:47 przez simon, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ps.BRZEGOS
Po pierwsze pseodonim BRZEGOS nie oznacza sugerując sie nazwą,że ktoś jest z Brzegu czy nawet jak sądzicie z CHEŁMA. Mieszkam od niedawna w Chełmie i zostałem przeniesony z zachodniej granicy do Chełma,pracuję jako celnik. A pochodzę z WROCŁAWIA i tam mam rodzinę,żone i dzieci. I SZANOWNI KIBICE O PSEUDONIMIE SEBA,SIMON z ŁÓDKI nie wydawajcie przed czasem wyroków jeśli nie macie na to dowodów.Kibicuje drużynie CUKIERKÓW(ŻONA POCHODZI Z BRZEGU)
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”