Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 listopada 2005, 21:34

:lol: :lol: :lol:

Coraz bardziej mi się tutaj podoba. Powiem szczerze że zaczyna to przypominać czasy pierwszego KKForum kiedy nie istniała jeszcze Basketmania.

Matii z utęsknieniem czekam na Twoje kolejne komentarze. Aż boje się cokolwiek pisac żebyś czasem nie dopatrzył się czegoś i znowu mnie nie posądził że Ci grożę i chcę bić. :D

Dobra, już się nie odzywam, ale naprawdę miałem ubaw czytając ostatnie dwie strony :lol: :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 listopada 2005, 22:25

No popatrz jaki to zbieg okoliczności... :lol: :lol: :lol: w temacie w którym kibic z Chełma raduje się z porażki ełksy wpisuje się ktoś, kto dowodzi, że nie tylko chełmianie cieszą się z pogrążenie ełkaesu - po czym kiedy okazuje się, że moderator sprawdza chełmskie jednak pochodzenie autora postu, ów autor oświadcza, że jest jedynie "importowany" tam z Wrocławia...

A co to ma do rzeczy skąd pochodzisz... być może przesiąkłeś już tą "atmosferą" po prostu... - o ile tak jest faktycznie wogóle...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 listopada 2005, 22:30

Simon - a swoją drogą ... NIECH SIĘ CIESZĄ:) - jak się nie ma z czego, to fajno, że chociaż taki drobiazg, jak porażka innego zespołu może dostarczyć radości ... niech wymyślają teorie... podpisują się "Warszawuś", "Poznaniuś", "Krakowiak"... co to w sumie ma za znaczenie co na temat Waszego meczu sądzi się w Chełmie? :lol: Mnie by to szczerze mówiąc mało obchodziło, co sądziliby o moim zespole niektórzy ludzie... a na dyskusję w podobnym tonie po prostu strata czasu. Lepiej pogadać o koszykówce... a jaki kto jest zdążylismy się już dość dokładnie przekonać... i starczy...

Pozdrowionka:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

BRZEGOS

Postautor: BRZEGOS » 21 listopada 2005, 22:47

SIMON !!! jesteś żałosny.Twoja mania obrarzania wszystkich z poza ŁODZI
a w szczególności z BRZEGU,CHEŁMA,GDYNII,szukania jakiś teorii spisków,staje sie już bardzo nudna. :evil: Zajmij się tematem koszykówki,
bo czasami na ten temat ciekawie piszerz.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 listopada 2005, 22:58

ps.BRZEGOS pisze:Po pierwsze pseodonim BRZEGOS nie oznacza sugerując sie nazwą,że ktoś jest z Brzegu czy nawet jak sądzicie z CHEŁMA. Mieszkam od niedawna w Chełmie i zostałem przeniesony z zachodniej granicy do Chełma,pracuję jako celnik. A pochodzę z WROCŁAWIA i tam mam rodzinę,żone i dzieci. I SZANOWNI KIBICE O PSEUDONIMIE SEBA,SIMON z ŁÓDKI nie wydawajcie przed czasem wyroków jeśli nie macie na to dowodów.Kibicuje drużynie CUKIERKÓW(ŻONA POCHODZI Z BRZEGU)

Jesteś kibicem Cukierków, Odry czy Stali ? :D Chciałbym podkreślić że tym wpisem idąc za przykładem kolegi Simona chciałem obrazić kibiców z Brzegu, Chełma i Gdyni a przy okazji gejów, lesbijki, murzynów, żydów i arabów :D :D :D

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 21 listopada 2005, 23:00

BRZEGOS pisze:SIMON !!! jesteś żałosny.Twoja mania obrarzania wszystkich z poza ŁODZI
a w szczególności z BRZEGU,CHEŁMA,GDYNII,szukania jakiś teorii spisków,staje sie już bardzo nudna. :evil: Zajmij się tematem koszykówki,

obrażam kogoś z Brzegu? - i to "w szególności"?
szukam "teorii"? - jeśli już, to praktyki bym powiedział.
ok - będę pisał więcej o koszykówce :D

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 21 listopada 2005, 23:20

BRZEGOS pisze:SIMON !!! jesteś żałosny.Twoja mania obrarzania wszystkich z poza ŁODZI

Patrząc po pisownii BRZEGOSa z Chełma, to jest to bardzo młody człowiek. Lekcje ortografii jeszcze przed nim.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 listopada 2005, 23:23

Waldi pisze:

Patrząc po pisownii BRZEGOSa z Chełma, to jest to bardzo młody człowiek. Lekcje ortografii jeszcze przed nim.

Ale grunt że jest już celnikiem :lol: :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 listopada 2005, 23:26

Hej panie celniku powie pan cos jeszcze fajnego bo dyskusja siada ? :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 21 listopada 2005, 23:34

W takim przypadku chciałbym dodać do mojego poprzedniego wpisu, że miał on również obrażać celników. A tak swoją drogą to nie nadążam za Wami Panowie.

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 listopada 2005, 03:01

Nie zauwazylem aby Smon mial manie obrazania np Wisły Kraków choc ŁKS i Wisłę nie laczą przyjacielskie stosunki bby nie rzec wrogosc to obie storny zachowują odpowiedni poziom w dyskusji. Wiec Wisle Kraków mozna spokojnie wykreslic z listy obrazanych przez Simona.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 listopada 2005, 09:12

Marco TS pisze:

Nie zauwazylem aby Smon mial manie obrazania np Wisły Kraków choc ŁKS i Wisłę nie laczą przyjacielskie stosunki bby nie rzec wrogosc to obie storny zachowują odpowiedni poziom w dyskusji. Wiec Wisle Kraków mozna spokojnie wykreslic z listy obrazanych przez Simona.

Nie gadaj Marco :lol: są tacy, którzy wiedzą lepiej - właściwie wszystko, również to, kto kogo i kiedy obraża.
Jak Ci mówią, że Cię obrażam to musisz się zgodzić, albo co najwyżej możesz zostać także posądzony o żałosność...
Pamiętaj, moja:
mania obrarzania wszystkich z poza ŁODZI

jest aktualna, więc nie dyskutuj bo Cię zaraz tutaj „obrażę” tak że hoho dopiero... :lol: :lol: :lol: :wink:

Ps. Pozostałym, nie obrażonym w tym poście, niejako w formie zadośćuczynienia - i w przypływie dobrego humoru (nie jestem w stanie mimo galantej "manii" w jednym poście równo wszystkich obrazić) dedykuję dwuwiersz:
Kto chce czuć się obrażony
niech całuje mnie w pagony...

BRZEGOS

Postautor: BRZEGOS » 22 listopada 2005, 20:51

SIMON twoje wywody i przemyślenia sa wręcz genialne.Ty marnujesz swój talent pisząc na tym forum??? :P A WALDI nawet sprawdza ortografy,pewnie uczy w szkole języka ojczystego. A MIKEY jak byś się
uczył pilnie, to byś dzisiaj był celnikiem, ha,ha,ha i nie musiał przenosić się
na drugi koniec POLSKII.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 22 listopada 2005, 20:59

BRZEGOS pisze:SIMON twoje wywody i przemyślenia sa wręcz genialne.Ty marnujesz swój talent pisząc na tym forum???

A WALDI nawet sprawdza ortografy,pewnie uczy w szkole języka ojczystego.

A MIKEY jak byś się uczył pilnie, to byś dzisiaj był celnikiem, ha,ha,ha i nie musiał przenosić się na drugi koniec POLSKII.

Myślę, że być może masz racje - zwłaszcza w aspekcie dyskusji z Tobą...

Wiesz... jakby to powiedzieć... - Twoje ortografy... aby je wychwycić nie zmuszają do specjalnego "sprawdzania" :lol:

Co do Mikeya i nauki - toś "ślepą kulą w płot trafił" - osobiście nie sądzę, aby jakikolwiek celnik miał podobne wykształcenie... :lol: :lol: :lol:

Gość

BRZEGOS

Postautor: Gość » 22 listopada 2005, 21:15

Czyli IV klasa podstawówki ???? :D :twisted:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”