"Wybieramy ... AZS-u Poznań" - Wasze głosy.

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 21 listopada 2005, 19:39

3pkt : Monika Sibora - podpora zespołu, walka

2pkt : Weronika Idczak - 5pkt w końcówce

1pkt : Monika Ciecierska - najwiecej pkt
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2005, 16:34 przez MirU <poznań>, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 listopada 2005, 22:18

moze byście sie pokusili o jakies skromne uzasadnienie :?: :? skoro daliscie komus punkty to chyba ZA COŚ - wystarczy to COŚ tutaj zapisac, podzielic sie tym z innymi, obojetnie co by to nie bylo.....

==============================================

teraz moje typy. a poza tym to spojrzcie na typowanie FairPlay i Marasa: obaj zgodnie napisali baaardzo tresciwe uzasadnienia, takie "od serca" - trudno Wam zrobic podobnie? nie musza byc jakies ywpracowania, wystarczą 3-4 slowa - chyba nie przerasta to Waszych mozliwosci, prawda :?:

3 pkt: Reda Alleunaite-Jankowska: po prostu "Reda come back!!" moim zdaniem: bardzo ladnie w obronie(duzo zbiorek) ale takze w tym meczu w ataku(chyba 10 pkt o ile dobrze pamietam)

2 pkt: Monika Ciecierska: tez chyba pierwszy lepszy mecz Cieciery, choc jeszcze to chyba nie 100% mozliwosci.... szkoda troche spudlowanych wolnych...

1 pkt: Anna Pamuła: ładna trojka(jedna z czterach chyba), ale punkt nie tylko za to, bo moim zdaniem zaliczyla takze dobry wsytap podczas meczu MUKS - Olimpia dzien wczesniej.

=================================================

Edit: zapomnialem jeszcze dodac ze glosujemy do srody do poludnia - a to dlatego ze w srode jest kolejny mecz :!: :D
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 22:55 przez Mytek, łącznie zmieniany 2 razy.
reloaded :]

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 listopada 2005, 22:33

3pkt => Weronika Idczak. 2 minuty, 5 pkt. z takim zespolem jak CCC - brawa za odwage i za celność ;-)

2pkt => Monika Ciecierska. starała sie bardzo. potrafila rzucic kilka fajnych pkt. na szczescie to nie wystarczyło ;-)

1pkt => Monika Sibora. Albo ona, albo Reda. obie zaprezentowaly sie dobrze, jednak Reda zapadła mi w pamiec jednym b. negatywnym zdarzeniem i przez to 1pkt dla Moniki :-) która ładnie sie do mnie uśmiechnęła na konferencji :oops:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 listopada 2005, 22:52

Werka - 3 punkty... za to, że ... eeee... WIADOMO za co;)

Agata Rafałowicz - 2 punkty ... za to, że AZS nie zgłosił naszej najlepszej zawodniczki - bardzo dobrze grającej od dawna, która "wpada w oko" wszystkim naszym przeciwnikom - nawet do rozgrywek... Zrobiła to, co powinna jako osoba z CHARAKTEREM - olała ich i wróciła na treningi ze swoim zespołem... Szkoda, że pewnie za rok, dwa zgłosi się po tą świetną już koszykarkę klub z innego miasta... ale cóż... Póki co ważne zadanie - odbudowanie wizerunku swojego zespołu...

Jagoda Malendowicz - ładnie się prezentowała wychodząc z sali, pięknie się uśmiecha i dziś akurat z pewnych względów ten punkcik Jej się należy! Trzymaj się Jagódka!:) Wracaj szybko...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 listopada 2005, 00:21

Seba pisze:Werka - 3 punkty... za to, że ... eeee... WIADOMO za co;)

Agata Rafałowicz - 2 punkty ... za to, że AZS nie zgłosił naszej najlepszej zawodniczki - bardzo dobrze grającej od dawna, która "wpada w oko" wszystkim naszym przeciwnikom - nawet do rozgrywek... Zrobiła to, co powinna jako osoba z CHARAKTEREM - olała ich i wróciła na treningi ze swoim zespołem... Szkoda, że pewnie za rok, dwa zgłosi się po tą świetną już koszykarkę klub z innego miasta... ale cóż... Póki co ważne zadanie - odbudowanie wizerunku swojego zespołu...

Jagoda Malendowicz - ładnie się prezentowała wychodząc z sali, pięknie się uśmiecha i dziś akurat z pewnych względów ten punkcik Jej się należy! Trzymaj się Jagódka!:) Wracaj szybko...

Kuźwa ale żeś Seba dał typowania! Zasługują na miano typowań roku :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 22 listopada 2005, 09:16

3 pkt - Monika Sibora - Serce i podpora drużyny, waleczność na każdym kroku

2 pkt - Weronika Idczak - Prawdziwe wejście smoka :D w 2 minuty 5 punktów, oby tak dalej i może troszke dłużej czasami? :)

1 pkt - Reda Aleliunaite-Jankovska - 10 pkt, 10 zbiórek, 100% w osobistych
Jakby ktoś mnie szukał to jestem w Muzeum Ziemi Podlaskiej...
http://www.historia-sportu.cba.pl portal o historii nie tylko koszykówki...

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 22 listopada 2005, 09:46

MARAS pisze:Kuźwa ale żeś Seba dał typowania! Zasługują na miano typowań roku :lol: :lol:

kazdy moze typowac tak jak chce, takie zawodniczki jakie chce(byleby z AZSu oczywiscie) i dawac takie uzasadnienia jakie chce(byleby to uzasadnienie bylo!!

pozdrawiam:)
reloaded :]

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 listopada 2005, 12:11

Mytek pisze:(...)1 pkt: Anna Pamuła: ładna trojka(jedna z czterach chyba), ale punkt nie tylko za to, bo moim zdaniem zaliczyla takze dobry wsytap podczas meczu MUKS - Olimpia dzien wczesniej.
(...)

:shock: :shock: :shock: Doznałem ciężkiego SZOKU!!! A Mytek wyglądał w sobotę na Chwiałce całkiem normalnie - w miarę trzezwy, bez oznak problemów ze wzrokiem itp..hihi... Jeśli "dobry występ" to 0 punktów i kolejne przejście kompletnie obok meczu, po którym już nawet nasz trener nie wytrzymał nerwowo i nie wpuścił starszej od reszty naszych o conajmniej 4-5 lat zawodniczki w drugiej połowie na parkiet, to ja się zaczynam dopiero bać co oznacza według AZSu słaby występ :lol: No i mam WIELKĄ nadzieję, że panią Pamułę widzieliśmy na Olimpii już OSTATNI RAZ! Porażki porażkami, ale takie zaangażowanie jakie ona prezentuje przynosi WSTYD naszym barwom!

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 22 listopada 2005, 12:52

3 pkt - Monika Sibora - chyba jeden ze słabszych występów w tym sezonie ale mimo to ważny punkt drużyny

2 pkt - Weronika Idczak - gra bez żadnych oporów i 5 pkt w 2 minuty

1 pkt. - Reda - Już lepiej niż w poprzednich meczach, ale mogłoby być jeszcze lepiej

Awatar użytkownika
talar
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: talar » 22 listopada 2005, 13:27

3 ptk. :Weronika Idczak brawo za 5 ptk dobry wystep szkoda ze taki krotki, wchodzi dopiero na parkiet kiedy kibice skanduja jej nazwisko :?

2 ptk. : Monika Sibora prowadzila gre, starala sie robic swoje

1 ptk. : Reda Aleliunaite-Jankovska bo juz nie mialam kogo wybrac, zebrala pilki tak jak zawsze
parole... moje ulubione... ;)

brzydki
Młodzik

Postautor: brzydki » 22 listopada 2005, 15:51

3 ptk. : Weronika Idczak - bardzo mnie ciekawi kto pierwszy wyciagnie macki po ta dziewczyne, bo zapowiada sie na niezlego grajka :)

2 ptk. : Monika Sibora - ulubienica AZSiakow starala sie jak mogla i wlasnie za zaangazowanie - 2p. 8)

1 ptk. : Waligora - troszke po znajomosci :wink:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 listopada 2005, 16:36

Seba pisze:
Mytek pisze:(...)1 pkt: Anna Pamuła: ładna trojka(jedna z czterach chyba), ale punkt nie tylko za to, bo moim zdaniem zaliczyla takze dobry wsytap podczas meczu MUKS - Olimpia dzien wczesniej.
(...)

:shock: :shock: :shock: Doznałem ciężkiego SZOKU!!! A Mytek wyglądał w sobotę na Chwiałce całkiem normalnie - w miarę trzezwy, bez oznak problemów ze wzrokiem itp..hihi... Jeśli "dobry występ" to 0 punktów i kolejne przejście kompletnie obok meczu, po którym już nawet nasz trener nie wytrzymał nerwowo i nie wpuścił starszej od reszty naszych o conajmniej 4-5 lat zawodniczki w drugiej połowie na parkiet, to ja się zaczynam dopiero bać co oznacza według AZSu słaby występ :lol: No i mam WIELKĄ nadzieję, że panią Pamułę widzieliśmy na Olimpii już OSTATNI RAZ! Porażki porażkami, ale takie zaangażowanie jakie ona prezentuje przynosi WSTYD naszym barwom!

Może pisać co mu sie rzewnie podoba i uzasadnienia jakie chce!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 22 listopada 2005, 16:48

MARAS pisze:Może pisać co mu sie rzewnie podoba i uzasadnienia jakie chce!

:lol: :lol: :lol: Nie bulwersuj się tak... bo Ci żyłka pęknie :lol: Pewnie, że może pisać uzasadnienie jakie chce... i dać nawet za tą "dobrą grę" choćby i z 28 punktów... co mnie to... Ogarnęło mnie jednak spore zdziwienie, że ktoś, kto badz co badz był na meczu nazwał to "dobrym występem" :lol: Hmmm... w sumie to pewnie moja wina - pewnie umiejętność utrzymania się na nogach i jako taka kozłowania to już "dobry występ" w pewnych przypadkach 8)

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 22 listopada 2005, 20:55

3 pkt - Monika Sibora - za poświęcenie,walke .....itd.

2 pkt - Weronika Idczak - 5 pkt w 2 min.....

1 pkt. - Natalia Mrozińska - pare zbiórek spod kosza,10 pkt.....

8) 8) 8)
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 22 listopada 2005, 21:07

Seba pisze:
MARAS pisze:Może pisać co mu sie rzewnie podoba i uzasadnienia jakie chce!

:lol: :lol: :lol: Nie bulwersuj się tak... bo Ci żyłka pęknie :lol: Pewnie, że może pisać uzasadnienie jakie chce... i dać nawet za tą "dobrą grę" choćby i z 28 punktów... co mnie to... Ogarnęło mnie jednak spore zdziwienie, że ktoś, kto badz co badz był na meczu nazwał to "dobrym występem" :lol: Hmmm... w sumie to pewnie moja wina - pewnie umiejętność utrzymania się na nogach i jako taka kozłowania to już "dobry występ" w pewnych przypadkach 8)

Jestem całkowicie spokojny :P A Mytek może ma inne kryteria oceny gry koszykarek niż Ty. Ale na gołe oko było widać że Puma zagrała słaby mecz i nie należy tego nazywać dobrym występem tylko jak już krótkim epizodem :!:

Pozdro

Wróć do „AZS Poznań”