A poza tym widziałem Cię w Gorzowie(jak robiłeś zdjęcia) i wobec tego zdecydowanie wybieram ... celibat!
Przed meczem: Odra Brzeg - AZS Gorzów
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
Wiec tak ta klutnia co tu powstala to male nieporozumienie......nie baralem udzialu w rozmwie poniewaz chcialem kilka rzeczy wyjasnic osobiscie po meczu na konferencji rozmawialem z trenerem Gorzowskiej druzyny i przeprosil za nie swoje slowa.Dowodem tego bylo podanie sobie dloni z Krzysztofem Kubiakiem i jeszcze raz Potwierdzenie przez obu trenerow ze miedzy Brzegiem a Gorzowem panuja dobre stosunki!!!!!!! ogolnie dziwile sie ze do takiej klutni doszlo na forum miedzy kibicami poniewaz milo wspominam wyjady do gorzowa i ze tak powiem zednej kosy nie bylo miedzy nami a tu ......male nieporozumienie !!!!!!
Wiec Zapomnijmy ...POZDRAWIAM MLODY
Wiec Zapomnijmy ...POZDRAWIAM MLODY
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!
-
Don Igłata
- Młodzik
-
Don Igłata
- Młodzik
Don Igłata pisze:A w sobotę będę w Łodzi.![]()
A nozowników sie nie boję , bo jestem z Krainy Latających Scyzoryków (czyli Kieleckie).
no to stary mamy wspólne korzenie... - jakby co, to miło by było poznać, pogadać, spożyć jakiegoś "bronka" po konfie - także serdecznie zapraszamy (scyzoryk kontra nożownicy - ale by się filmisko zapowiadało
-
Don Igłata
- Młodzik
Don Igłata pisze:W porzo, zgłoś się do Wojtka(kierownika drużyny - mojego kumpla od 40 lat) to nas spiknie.
"nasz" Wojtek? - spoko, jeszcze jutro mu napomknę... chmmm - kumpel od 40 lat? - 40+ileśtam=a to ci..., nie myślałem...
jeśli oczywiście Wojtka poznałeś nie w żłobku... znaczy, wszystko ok - ale w "kompie" wyglądasz młodo Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”