Przed meczem AZS-PWSZ SOWOOD - PZU POLFA
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
spotkanie dwoch druzyn Gorzowa i Polfy - zapowiada sie calkiem dobre widowisko. Bez względu na wynik licze na to ze AZS powalczy i bedzie to dobre spotkanie i kawal fajnej koszykówki. A wynik? To przecież sport i wszystko sie może zdarzyc
Jednakze licze na zwyciestwo AZS.
Jednego już sie nauczyłam , w sporcie jak w zyciu niczego nie mozna być pewnym
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

agucha pisze:spotkanie dwoch druzyn Gorzowa i Polfy - zapowiada sie calkiem dobre widowisko. Bez względu na wynik licze na to ze AZS powalczy i bedzie to dobre spotkanie i kawal fajnej koszykówki. A wynik? To przecież sport i wszystko sie może zdarzyc
Podobno Pan premier ma być na meczu! Czy to prawda???
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Trenejro pisze:Jeżeli Szanowny Pan Premier zamacha trzy razy szalikiem w lewo podczas rozgrzewki, potem trzy razy w prawo, gdy piłka pójdzie w górę, a następnie krzyknie i zaklaszcze (bez klapeczek) to Gorzów wygra...
Wniosek: trzeba mu podpieprzyć szalik i oddać przed meczem z Lotosem, albo Wisłą
Ale kto się podejmie tego zadania???!!!
Kuba pisze:thomas72 pisze:któz to wie, może bedzie, a moze to dla niego bedzie ta transmisja na zywo, a moze dlatego ze on bedzie... zobaczymy... ale to polfa gra z azsem a nie marcinkiewicz z leperem, czy sie mylę???
śmiem twierdzic trochę inaczej:
to AZS z Marcinkiewiczem grają przeciwko Polfie.
nie badz taki szczególowy, a jeśli juz to tylko AZS marcinkiewicz nie załapał sie do składu a poza tym chocby nawet to za duzo ich bedzie na boisku, dolicz jeszcze "BORowiki"
Trenejro pisze:Kuba pisze:Trenejro pisze:Jeżeli Szanowny Pan Premier zamacha trzy razy szalikiem w lewo podczas rozgrzewki, potem trzy razy w prawo, gdy piłka pójdzie w górę, a następnie krzyknie i zaklaszcze (bez klapeczek) to Gorzów wygra...
Wniosek: trzeba mu podpieprzyć szalik i oddać przed meczem z Lotosem, albo Wisłą
Ale kto się podejmie tego zadania???!!!
Ja bym sie podjął ale ja w Gorzowie będe dopiero w środe
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”